arkadaşlar güvercinleri vurdum stunt jump ları yaptm ana hikaye zaten bitti qub3d 'de high score'a ulaştım random karekterler bitti arkadaşların özel kabiliyetlerini açtım ama 94.62'de kaldı daha ne yapayım
öyle bi konu vardi sanirim arastir... ama abi napcan ki yani 100% bitirince sonucta hikaye bitmis
trophy için platini kafaya koydum 4-5 tane falan kaldı %100 tropysini saymazsak
quote:
Orjinalden alıntı: RefleX.
Dostum bence bu kadar kasma..
quote:
Orjinalden alıntı: cemsnt
quote:
Orjinalden alıntı: RefleX.
Dostum bence bu kadar kasma..
bundan sonrakiler için bu kadar kasmasa iyi olur tabi ama bu oyunda %94'ünü bitirmiş.devam kardeş, az kaldı.
brucie'nin yarışları war onlar bitiyomu sınırsız mı bitiyosa etki edebilir?
Azmine hayran kaldım dostum yüzmüş kuyruğuna gelmişsin ha gayret diyorum....İlgili konuda bazı şeyler yazıyodu bi baksan yardımcı olur
Benimde sadece Multiplayer'da Fly of the Co-op, tüm multiplayer modlarını kazanma ve yüksek ranking yapma trophyleri kaldı ama deli gibi kasmak lazım online'da level 10 olmak için ömür harcamak lazım şuan level 5'im. %100 bitirmek için dwayne'ni öldürmeyin onla dostluğunuzda önemli, sokak yarışları, brucie-dwayne-packie-jacob bunlarla telefondaki tüm aktiviteleri yapmanız lazım. Haritada görünmeyen ve sokakta yaklaştığınızda haritada görünen friend'leri bitirmekte önemli.
sokaktaki ler bitti arkadaşların özelliklerini de açtım da heralde brucie nin yarışları bitiyosa o kaldı 22 tane yarış yaptım bitmiyosa boşunayaptım heralde bu arada tüm aktiviteler derken strip klüp yemek komedi klübü fln gibi mi
Evet telefondaki, food, drinking, strip club, heliride, boat, bowling, pool gibi şeyler. Mesela sanırım Jacobla 5 kez strip club'a gitmek gerekiyordu.http://guides.ign.com/guides/793799/ şurayada bir gözat derim...
eyw saol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme