Şimdi Ara

Gts250 alıcam ama Hangi marka?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• MSI GTS250 Twin Frozr tercih edebilirsin
  • Önce E-green Ele Gitsin.Fiyatlar Hemen Hemen Aynı Bu Durum Özel Soğutmalıyı Alacaksın Yani Twin Frozr

Ama Sana Tavsiyem 5770, 290 TL Verebiliyorsan Msi'nin Özel Soğutmalı Modelini Al Vatan'dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bionic.

Önce E-green Ele Gitsin.Fiyatlar Hemen Hemen Aynı Bu Durum Özel Soğutmalıyı Alacaksın Yani Twin Frozr

Ama Sana Tavsiyem 5770, 290 TL Verebiliyorsan Msi'nin Özel Soğutmalı Modelini Al Vatan'dan
    yorumlarınız için çok teşekkürler ama 290 tl veremem çünkü bi tanede psu alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin_10ly

yorumlarınız için çok teşekkürler ama 290 tl veremem çünkü bi tanede psu alıcam.

Alıntıları Göster
    TwinFrozer al bence de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer.f

TwinFrozer al bence de..

Alıntıları Göster
    spaerkle 1 gb 250 gts alamada ne alırsan al ben bakmadan aladım eve gelip kutusu bir açtım beynim döndü kuş gözü kadar kart
    sakın olaki 1 gb sparkle alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: hak_an

spaerkle 1 gb 250 gts alamada ne alırsan al ben bakmadan aladım eve gelip kutusu bir açtım beynim döndü kuş gözü kadar kart
    sakın olaki 1 gb sparkle alma

Alıntıları Göster
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=27189

• quote:

ZOTAC GTS 250 GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı

LEADTEK GTS 250 GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı

MSI GTS250 Twin Frozr GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı

fiyatları yaklaşık olarak hepsi aynı

E-Green hariç bu 3 model de güzel, lakin burada önemli olan ithalatçı firması kimdir, servis hizmetini kim veriyor ona bak, bu senin için belirleyici etken olsun.

Atıyorum MSI tamam güzel ve kaliteli ama servisi düzgün olmadıktan sonra (şahsen başıma gelenler ortada GTX260 konusunda Sparkle) almanın anlamı yok, alırken ithalatçılarını öğren bu markaların...

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=27189

Alıntıları Göster
    gts 250 alıcaksan gigabyte gv-n250zl-1gı pcı-e 2.0 /rev 2.0 bu modelini bulabilirsen al ben kullandım 400 wat psu da bile çalışıyor zalman soğutucusu var uzerinde ve normal de 30 derece yuk altında 40 dereceyi gecmiyor kartın sıcaklığı

• quote:

PALIT GTS250 E-Green 1GB 256bit DDR3 DX10 Ekran Kartı

Teknik servisi nasıldır bilmem fakat MSI-TFZR iyidir ve o model overclcok'lu ( 760/1836/2300 MHz.) hızlarında.
    Leadtek'te seçeneklerin arasında'ki en sağlam nVidia üreticisi fakat ben olsam MSI olanı tercih ederdim, çünki bu modellerinde son revizyon GPU ve güzel bellek kullanıyor, soğutması'da oldukça iyi %25 hızla çalışıyor %40'a kadar ses'te pek fark olmuyor denebilir ve oyunlarda %25'in üzerine nadiren %30'a çıkıcağından %40'a bile asla ulaşmıycağın'dan eminim, bence alabiliceğin en sessiz / en güzel soğutmaya sahip kart o'dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: DhanTE

quote:

PALIT GTS250 E-Green 1GB 256bit DDR3 DX10 Ekran Kartı

Teknik servisi nasıldır bilmem fakat MSI-TFZR iyidir ve o model overclcok'lu ( 760/1836/2300 MHz.) hızlarında.
    Leadtek'te seçeneklerin arasında'ki en sağlam nVidia üreticisi fakat ben olsam MSI olanı tercih ederdim, çünki bu modellerinde son revizyon GPU ve güzel bellek kullanıyor, soğutması'da oldukça iyi %25 hızla çalışıyor %40'a kadar ses'te pek fark olmuyor denebilir ve oyunlarda %25'in üzerine nadiren %30'a çıkıcağından %40'a bile asla ulaşmıycağın'dan eminim, bence alabiliceğin en sessiz / en güzel soğutmaya sahip kart o'dur.
    TwinFrozr

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

TwinFrozr

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/pov-nvidia-gts-250-512mb-256bit-ddr3-directx-10-dvihdmi-dsub-pci-e-2.0-ekran-karti-r-vga150924/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd53244

fan için fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. ben de bunu dün sipariş ettim yarın gelir sanırım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

http://www.hepsiburada.com/pov-nvidia-gts-250-512mb-256bit-ddr3-directx-10-dvihdmi-dsub-pci-e-2.0-ekran-karti-r-vga150924/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd53244

fan için fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. ben de bunu dün sipariş ettim yarın gelir sanırım :D

• quote:

Bu 512Mb ama. Benim tam bir bilgim yok o konuda ama GTS 250 lerde 512mb önermiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

quote:

Bu 512Mb ama. Benim tam bir bilgim yok o konuda ama GTS 250 lerde 512mb önermiyorlar.

Alıntıları Göster
    valla msı olabilir sogutucusundan dolayı bende leadtek var oldukca eski ve oturaklı bi firmadır güvenebilirsin 1 yldr kullanıyorm zaten sıcaklıkta 100 üzeri bile dayanabilen bir kart sıcaklık problemi yok 40-60 derece arası sıcaklıkları yani zorlayacak derecede bile degil ben ilk modelini kullanıyorm normal leadtek gts250 1gb modeli ancak burdaki farklı bir model sogtucusu degisik sadece leadtek güvenilir bi firmadır sorun yaşatmaz dgierlerini ben bilmem arkadaslara yönel

• quote:

Orijinalden alıntı: canercingoz

valla msı olabilir sogutucusundan dolayı bende leadtek var oldukca eski ve oturaklı bi firmadır güvenebilirsin 1 yldr kullanıyorm zaten sıcaklıkta 100 üzeri bile dayanabilen bir kart sıcaklık problemi yok 40-60 derece arası sıcaklıkları yani zorlayacak derecede bile degil ben ilk modelini kullanıyorm normal leadtek gts250 1gb modeli ancak burdaki farklı bir model sogtucusu degisik sadece leadtek güvenilir bi firmadır sorun yaşatmaz dgierlerini ben bilmem arkadaslara yönel

Alıntıları Göster
    Önce Vatanbilgisayar "LEADTEK NVIDIA GTS 250 V2 1 GB" aldım. Sorunu yaşamayan!!! Oyunlar Eksi yok. Oyunlar Full oyna

• quote:

Orijinalden alıntı: MeLihhTripp

MSI GTS250 Twin Frozr tercih edebilirsin

MSI GTS250 Twin Frozr "OC YOK"

MSI GTS250 Twin Frozr OC 1 GB yazdın

• quote:

TwinFrozr

TwinFrozr değil. MSI GTS250 Twin Frozr OC 1 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar_lives

quote:

TwinFrozr

TwinFrozr değil. MSI GTS250 Twin Frozr OC 1 GB

Mesajlarınızı tek mesajda birleştirirseniz iyi olur, ardarda 4 mesajınız var, flood oluyor..

Bu arada GTS 250 alınacaksa MSI alınmalı bence de..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.