Şimdi Ara

Gtü bilgisayar müh. - İtü Matematik mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa tutmak istiyorum. Hali hazırda İTÜ MATEMATİK MÜHENDİSLİĞİ Hazırlıktayım ama aklımda Gebze Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği var. Bilgisayar müh. istiyordum sonra sıralamam beklediğimden kötü gelince hedeflerde biraz sapma oldu.İyi bir üniversitede Mat.müh. ya da ortalama şehir dışı üniversitede Bilgisayar müh. arasında seçim yapmak zorundaydım ve İTÜ'yü seçtim.Şimdi ise GTÜ hem sıralama olarak hem de başarı olarak başaltı üniversitelerin arasına girmiş gibi duruyor ama çekincelerim var :(

1- Mat. Müh. yarısı yazılım diyorlar ama mat dersleri çok ağır olduğu için yazılım alanında ilerlemek çok zor diyenler de azımsanmayacak kadar var.
    2-Şehir dışında çıkacak kadar fark eder mi?
    3-İTÜ diploması anlatıldığı kadar fark yaratır mı?
    4-GTÜ diplomasının değeri hakkında şüphelerim var.
    5-Sizce nasıl bir yol çizmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModernSultan -- 9 Ekim 2018; 11:7:33 >

• Fikri olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence istediğin alanı kovala yoksa pişman olurdun hedeflerinden vazgeçme sonuçta pc müh çok iyi bir bölüm nerede okursan oku iş bulursun Bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İtüde kal bence. Mühendislik diploması sonuçta elbet bilgisayar/yazılım müh gibi iş bulursun.

• Bende bu ikisi arasında kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: fisekbane

Bende bu ikisi arasında kararsızım
    Uzun süredir GTÜ'yü araştırıyorum eğitimi üst seviyede,TUBİTAK ile iletişim halinde, yükselişte bir okul ama okuması zormuş. İTÜ matematik mühendisliğide aynı şekilde okuması zor,yazılım dersleri var ama diğer dersler çok yük oluyor diyorlar İTÜ'nün avantajı finans kısmına yönelebiliyorsun, İTÜ'lü mühendis oluyorsun. Bankalar havada kapıyor. İkisinde de iş sıkıntısı yokmuş şuan için zaten.

• ModernSultan M kullanıcısına yanıt
    GTÜ konumu sosyal hayat için çok sıkıntılı hocam kararsızım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fisekbane

GTÜ konumu sosyal hayat için çok sıkıntılı hocam kararsızım
    İtü cidden sosyal hayat olarak çok canlı tabi ayazağaya yakın olmak lazım biraz da gerçi sosyal biri de sayılmam pek. Sosyal hayatım olsun konserlere gideyim felan diyosan gebze sana ölüm olur sosyallik olarak bir top bir pota veya iki kale yeter bana diyorsan pek de fark olacağını sanmıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.