Şimdi Ara

Gtü ceng mi ege ceng mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
4.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu gtü 2018de 5000kişi tercih etmiş 2019da 3000 şimdi ne kadar yazılırsa yazılsın geçen gün dümdüz bir liste çıkardım bu okulun önünde ilk 25 içinde 15bin tıp 3500 diş var yani itu odtu bounun ilk 25kda kapatan mühendislikleri var yaklaşık 3bin kişi . Zaten daha bilgisayara gelmeden bile buranın derecesi kafadan 21000 ediyor . Azıcık el insaf önünde de 1500 bilgisayar var . 22500 . Bence 24bin seviyesinde kalacak. Puan birleşimi sonu 2.yerleştirme bu zaten standartlar belirlendi . Bu saatten sonra x bölümü 7bin öne atar şeyi olmaz bilgisayara ilgi geçen sene ile bu sene hemen hemen aynı gidipte 7bin kişi öne atması için milletin ilk 25kda tıp yazmayıp sırf bm yazması lazım ki zor. Şimdi ortalama okulun gelecek derecesini belirledik gelelim soruna bana sorarsan

Net Ege . Hatta alt ve üste tercih yapmam 1.tercih ege net. Ege de bu sene zaten 30k bandında yer aldığı için ivmelenmesi max +5k olur ilerleyen senelerle birlikte 25k bandına gelir
    Gtüde 4 sene içinde 20-21k civarı olur . Bunlarda bu düzeyde korunur bir sene 19 olur diper sene 20olur 21 olur bu aralıkları geçmez . Eğilimlere bağlı mesela itu yapay zeka 4k kapatsa kimse neden 4k demez. İlk kez alacak bide öğrenci bu tarz şeylere bakmak lazım..

İyi forumlar ..

Kalbinin sesini dinle egenin eğitimi ve mezunları asgari ücretle çalışmıyor hatta karşılaştır bazı firmaları daha baskın olduğubu görürsün . Linkedin de bu araştırmayı bir iki dakikasa yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ++ 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Okulları hardware benchmarking yapar gibi kıyaslayan bir güruh yüzünden böyle bir algı var hocam, GTÜ mezunu silikon vadisinden davet alıyor veya en kötü Aselsanda falan çalışıyor vs. Üniversite seçiminde bakmanız gereken birçok farklı kriter var. Tabi ki içeride olmayan bilemez ama anlatılanlar belli, ben son sınıfa geçen bir öğrenci olarak düşünürsem tekrardan 5 sene bir öğrencilik geçirecek olsam Ege karşısında GTÜ gibi bir ortamda bulunmak istemem. IYTE yerine belki tercih edilir.

Bu arada ben TAU'de okuyorum kafanız karışmasın, yorumları 4 yıl önceki yoğun araştırmalarım ve o zamandan beri süregelen öğrenci yorumlarına göre yapıyorum.
    Dün bir arkadaş taü’yü sordu bana . Dedim sherlock yardımcısı kimdi.? Watson dedi forumda ona sorsana dedim 4 sene öncesinden hatırlıyorum. O zaman sende bir kararsızlık sonucu güzel ve doğru bir karar verdin :) bornovada ege de okumak gibi bir nimet varken gebze de okumazdım .( marmaray kadıköy 1 saat demeyin) . Bornova bornova 1 dakika derim mxkdkkd😅

• Dostum mezunları ve eğitimi hakkında bir şey bulamadım egenin

• GTÜ NE GİRMEK ZORDUR 😎

• EternalLord E kullanıcısına yanıt
    Gtü ceng mi ege ceng mi

Gtü ceng mi ege ceng mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73752631F

Sende olmasan kimse araştırıp atmayacak . Eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: EternalLord

Dostum mezunları ve eğitimi hakkında bir şey bulamadım egenin
    Gebze de hazırlık okuyorum ieee ile etkinlik yapıyoeuz o zamanlar kulüpte aktifim baya , davet ettiğimiz kişilerle falan konuşuyoruz . Akbanktan bi kadın geldi artık şeyi falan salmış böyle elit bir hanımefendi . En son giderken sordum siz nerede okudunuz okurken nerelerede zorlandınız dedim Ege bilgisayar demişti. Yönetim kurulundaydı galiba mühendislikten yönetcilipe geçtiğini falan anlatmıştı ayak üstü bir 15 dakikasını çalmıştım .. nasıl mezun bulamıyorsun anlamıyorum kdjdkdkdkmx

• Çok sağol dostum a bu Gebze çok sisiriliyor neden böyle peki.Burda pek öyle durmuyor.

• Tüm dökümanlar internette mevcut. Öğrenmek istediğin her şeye ulaşabilirsin rahatça. GTÜ çölünde okumaktansa Ege'de güzel bir öğrencilik hayatı geçirmen daha mantıklı olur. Edx, coursera gibi kaynakları sömürecek ingilizce'ye ulaşman lazım hemen.
  • EternalLord E kullanıcısına yanıt
    Reklamlarını iyi yapıyorlar. Telegram grubunda baya aktifler ve forumdan falan da adam topluyorlar.

Işığı gören de gidiyor.
  • Günümüzde bilginin 10da biri okulda veriliyorsa 9/10u dışarda zaten . Biz derste gördüklerimizle mi yapıypruz ödevleri tabiki hayır bunun için araştırıyoeuz hata alıyoruz hatalarım sebeplerini araştırıyoruz. Gtüden elde edeceğin kazanç stackoverflow gibi sitelerden bilgiye nasıl ulaşacağın oluyor. Sen okurken meraklı olursan da bunları yaparsın ha gtüde okursan mecbur yaparsın . Daha ben görmedim ödevleri yaparken buralara girmeyen adam . Arkadaşın da dediği coursera gibi udemy gibi kaynaklar da var ekstradan bir şey istersen 0dan en yükseğe deselerde hepsi giriş düzeyi kültür sağlar ama ilerlemek istersen o alanda devam edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: EternalLord

Dostum mezunları ve eğitimi hakkında bir şey bulamadım egenin
    O kadar bilgi verdık reis dmden havaya mı konustuk

• gtü tabiki
  • Hayır tabiki abi ama içimde kuşku var abi işte önümüzdeki hayatım sekillencek ben de anlamadim kendimi

• Numan2e7n kullanıcısına yanıt
    Gtü ceng mi ege ceng miGtü ceng mi ege ceng mi biri gtü(sahra çölü) biri bilgisayarı da kapsayan ege kampüsü(amazon).

• Gtü'ye gidenlerin %90ı gittiği gün pişman olacak haberi olsun. Her sey hoca kalitesi değil bunu gidince daha iyi anlayacaksınız. Yukarıdaki mehmet adlı arkadaş zamanında bana gtü yazdırmak icin her seyi yapmıştı şimdi ege yazın diyo ahaha yalnız bence de ege yazın

• Valla bir arkadaşım okulda allah belanı versin dedi o günden sonra kimseye yazın diyemem

• Hocam forumdaki veya ekşi sözlükteki sanal kişiler yerine direkt linkedin gibi platformlardan mezun ve öğrencilerle konuşursan daha iyi olur . Benim tercih yaptığım sene Ytü öyle bir yeriliyordu ki dedim nereye gidiyorum . Ama gidince gördüm ki öyle bir şey yok . Ufak tefek sıkıntılar hariç gayet iyi bir üniversite . Bir de üniversite ile nadir gerçekleşebilecek bir sıkıntı yaşayıp , okula sinirli olup bu yüzden üniversiteyi her yerde gömen insanlar var . Bunlardan uzak dur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.