Şimdi Ara

Gtü ceng mi ege ceng mi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
4.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

BU ADAM BU SAATTEN SONRA EGEYE GELMESİN ZATEN.

EGER HALA EGE > GTÜ OLDUGUNU GÖREMEYENLER VARSA, BEN GÖZLERİNDEKİ VE KALPLERİNDEKİ MÜHRÜN AÇILMASI İÇİN RABBİME DUA EDİYORUM.

Alıntıları Göster
    Sorma kral..ege acıldıgında bu ulkede tek bir buzdolabı yoktu. Nereden nereye geldik bunların konusulması lazım bıraz da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragontooth11

bilgisayar mühendislerine asgari ücret veren bir şirkette çalışacak kadar vizyonlu birisin demek.
    vizyon karın doyurmuyor, ben 4 5 mühendis parası alıyorsam farketmez
    ama senin sorman gereken soru bu ülkede neden bilg. müh. mezunu olup asgari ücretle çalışmak zorunda kalır bir insan. senin de vizyonun kısıtlı demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 14 Ağustos 2020; 0:6:7 >
  • Üniversite hayatı bir kez yaşanıyor dostum.Gebzede sosyallik ekside bunu ön planda tut derim.İkinci olarak akademik anlamda gtü daha iyi olabilir ama hocaları çok kasıntı.Bu sene uzaktan eğitimde bile sınav sistemi vs çok katıydı.Bölümdeki öğrenciler 3 ve 4 te sakaryaya geçiyorlar genelde mezun olabilmek için.Gtü ceng de okuyan arkadaşım daha çok bilgi de verir @mehmetmirac
  • karakorsan95 kullanıcısına yanıt
    bu uni hakkında yeterince iyiyse kötüsüyle bilgi verdim .
    eğitim:

eğitim olarak gerçekten aradığı şeyi bulabilir birisi bu açıdan tek bakacağı şey eğitim olan kişi yazabilir ama aşağıdaki şeyler de başına gelebilir.
    hocalar alp hoca olsun ysa olsun yakup hoca,erdoğan hoca, erkan hoca vsvs hepsinden ders aldım hatta şu an bile proje dersini erkan hocayla devam ediyorum. iyi hocalar yani hepsi aktif makale yayınlıyor. bunlara zaten hiç hocam siz kötüsünüz bilmiyorsunuz falan demedikte burada yazarken . kaç senedir işin içindeler zaten . ama kuralları serttir esnetmiyorlar orası biraz sıkıntılı oluyor.

yurt okul :
    yurt ulaşım kısmı var bi de toplam ünide 6bin lisans var ortalama 1000i yurtta kalıyor bilgisayarcılarda durum yüzde50 50 hemen hemen . yurdun ulaşımı cidden kötü .

kampüs:
    gtü kampüsü ile ilgili dediğim şeyler açık net kampüsü yeşil güzel en azından marmarayın beri tarafı o şekilde . ama kampüs saat5ten sonra öğrenci sayısı kütüphanede kaç kişi varsa o kadar . yoksa kampüsü güzel

temel sorunları :

yeri gelir aşırı uykusuz kalırsın ,sürekli değişen(ödevler ortalama 2-3 edit alır)(geçen dönem 9u gördüm) ödevlerden yaptığı şeyi sürekli değiştirmek zorunda kalır yorulursun. sınavlar ödevler dönem sonu açıklanır bu zaman olmadığı için genelde olan şey . bide bağlıysa ödevler birbirine çekilmez olur. Boş yere bi sürü puanın kırılır. bu şeyler yüzünden zaten sürekli gözümde negatif puan bunlar. tabi bu asistan eksikliğinden oluyor bölümde keşke daha çok alsa da düzelse durum . ödevlerin açıklığı en başta yeterince açık olsa falan dersin en azından güzel falan. okuyorsun bi eksiklik var 2.3. de falan düzeliyor, 2-3 gün geçiyor .. senin sürenden gidiyor.

tavsiye:

yazacak kişilere tavsiye verelim bugün son gün ödeviniz falan 80-90sa bile itiraz edin 50 falansa yüzde100 edin zaten . muhtemelen notunuz daha iyidir. yanlış okuma dediğim gibi 1 kişi 100 ödev okuyor kısıtlı zamanda hata yapabiliyor. burada 80 ya neyine itiraz edim demeyin dersten geçme şeyi 0.1 puan etki eden şeyler oluyor. cc ile ff arası bazen sadece 2 öğrenci oluyor 1 dd 1dc gibi . yani bu durumda 0.1 puan sizi cc yapabilir 0.1 puan sizi bbden ba'ya çıkarabilir. itiraz etmekten gocunmayın . gocunursanız da uzar. ha her şeyi mükemmel yapıyorsanız sorun yok 100 100 alırsınız . ama 90a bile edin. yanlış okuma olan şeylerden.
    ağlayın arkadaşlar valla 1 puan için ağlayın ben 2 puan için asistanın kapısında 1 gün bekledim 2 puanı almasan cb gelecekti bb geldi . hatta bi 10 puanlık verim olsa ba gelecekt. yoksa cb de dersi geçirir. ama yönetmelik gereği dd dc olan dersleriniz bağlılık açıyorsa 2.0 üzerinde sürekli kalmanız lazım .
    temel bilim dersleri bu dersler online olursa çok rahat hepiniz geçersiniz sorun olmaz ama yüzyüze olursa ilk dönem bunlara asılın asılabildiğiniz kadar 2.sınıf sonuna kadar taşır bu dersleriniz AA gelirse ortalama 26 akts ediyor 1 dönem gibi düşünün 1/4 ortalama buradan geliyor 2.sınıf sonuna kadar.

öneri:

daha öncede dedim stres gibi şeylerden etkileniyorsanız yazmanızı tavsiye etmem

• updullah çekelim güzel konu
  • Ege ho hocam 22.9k ile ege geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BHomerd kullanıcısına yanıt
    Zaten gönlünde de o vardı. Biz emin olma demiştik ilk sayfada. gtü 20.800 civarı kapadı.
  • Valla o kadar kontenjanlar arttı girebilirim sanmıştım şaşırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.