Şimdi Ara

Gtü ceng mi ege ceng mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
4.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sen nerdesin hocam
  • Siz bidaha olsanız yazar mısınız peki yoksa Ege mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercih listemin sonuna bile koymam. Giderim çukurovada okurum daha iyi .

• bu arkadaşa okul çok acı çektirdi. çok üzerine gidip yaralarını deşmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EternalLord

Hayır tabiki abi ama içimde kuşku var abi işte önümüzdeki hayatım sekillencek ben de anlamadim kendimi
    Yakalandın ajdjkakfkakd cok haklısın bu yaşlarda boyle seylere karar vermek cok zor ben de manyak olmustım tercıh donemınde normal yanı

• dragontooth11 kullanıcısına yanıt
    lisem ege kampüsündeydi ve ben hayatımda bu kadar canlı bir kampüs görmedim.Ayrıca Küçükparka 5 dakika, alsancak konak karşıyaka gibi yerlere metroyla yarım saatten kısa sürede varılacak bir lokasyonda. Bu yönleriyle gtü ile karşılaştırılamaz bile.

Çöl ifadesi biraz da doluluk ve canlılık yönüyle söylenmiş. Ayrıca gayet yemyeşil bir kampüsü var. Her tarafı orman.

Gtü ceng mi ege ceng mi

• GTÜ'de okuyorum seçtiğim için hiç pişman olmadım. Arkadaşlarımın çoğu da okuldan memnun. Evet sosyallik konusunda sıkıntılar var ama ayağının altında da marmaray olacak. Tabi sadece sosyallik açısından bakarsak Ege bin basar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-523C67B3C

Hocam forumdaki veya ekşi sözlükteki sanal kişiler yerine direkt linkedin gibi platformlardan mezun ve öğrencilerle konuşursan daha iyi olur . Benim tercih yaptığım sene Ytü öyle bir yeriliyordu ki dedim nereye gidiyorum . Ama gidince gördüm ki öyle bir şey yok . Ufak tefek sıkıntılar hariç gayet iyi bir üniversite . Bir de üniversite ile nadir gerçekleşebilecek bir sıkıntı yaşayıp , okula sinirli olup bu yüzden üniversiteyi her yerde gömen insanlar var . Bunlardan uzak dur
    Cok dogru yorum. Ben de bırcok kez soylemıstım bunu

• Sen bana özelden yazan arkadaş değilsin dimi o kadar anlattım bak
    Ege yaz. Üniversite eğitiminin hiç bir anlamı yok azcık temel atsan işe girmene yeter. Git 4 sene eğlen. Üniversite yılları geri gelmez İzmir varken ne yapcan Kocaeli'de kafayı mı yedin.
  • Yusuf Sinan Akgulyoutube
    GTÜ Bilgisayar Mühendisliği Mezun-Öğrenci-Aday-Akademisyen Buluşması 6 Ağustos 2020 17:00
    https://www.youtube.com/watch?v=tiw123B89fs

Bu videoyu izledikten sonra sorun varsa gelip sorabilirsin

GTU Bilgisayar mezunuyum gayet iyi , egeden mezun arkadaşımda fena olmayan bir yere girdi

• bu alan bilgisayarın olduğu alan değil galiba
  • Canım kardeşim. Bu işi belli ki ciddiye alıyorsun. Ben sana şu videoyu izlemeni öneririm. 2 saatlik bir video ama çok doyurucu bilgiler var. İster Ege'yi seç ister Gtü'yü iş sende bitiyor. Bu video'da mezunları, doktora yapanları, yurt dışında çalışanları hepsini birlikte göreceksin.

Yusuf Sinan Akgulyoutube
    GTÜ Bilgisayar Mühendisliği Mezun-Öğrenci-Aday-Akademisyen Buluşması 6 Ağustos 2020 17:00
    https://www.youtube.com/watch?v=tiw123B89fs&t=4903s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 12 Ağustos 2020; 20:35:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

https://www.youtube.com/watch?v=tiw123B89fs

Bu videoyu izledikten sonra sorun varsa gelip sorabilirsin

GTU Bilgisayar mezunuyum gayet iyi , egeden mezun arkadaşımda fena olmayan bir yere girdi
    aynı videoyu aynı anda atmışız :D

• Ben bunları izledim yarısını falan ve gtü secicektim ama emin olamadım çünkü sosyalligine gömmüşler falan lise 5 tarzı konuşmuşlar ondan emin olamadım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: EternalLord

Ben bunları izledim yarısını falan ve gtü secicektim ama emin olamadım çünkü sosyalligine gömmüşler falan lise 5 tarzı konuşmuşlar ondan emin olamadım hocam
    Yukarıda da söylemiştim, her gün parti her gün sosyal aksiyon vs arıyorsan Gtü doğru yer değil. Ama konferanslar, endüstriden insanların geldiği organizasyonlar, networking gibi şeyler arıyorsan okulda bu bol bol var. Tüm sene bu tip organizasyonlar yapılıyor. Ağırlıklı olarak IEEE yapıyor bunları. Şimdi yeni Kültür Merkezi'de açıldı büyük ihtimalle bunlar artacaktır.

Gtü ciddi şekilde öğrencinin zamanını alan bir eğitim veriyor. Sosyalleşecek zamanın kalmıyor çoğu zaman. Ege'yi bilmiyorum sen araştırmışsındır.

Özetle eğitim hayatımda eğleneyim istiyorsan Gtü'de mutlu olamazsın.

• Partiler yaparak sürekli teknik üniversitelerde bilgisayar mühendisligi okumayı nasıl dusunuyorsunuz merak ediyorum

bana 1 adet gosterin yazı - video adam surekli partilerdeyim akıyorum diyerek kaliteli bir muhendis olsun

yok öyle dünya
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    Gtü ceng mi ege ceng mi

Hold my beer.
  • Gtü ceng mi ege ceng mi
  • Ege'nin akademisyenlerinin çoğunun Ege'den mezun olması biraz endişelendiriyor beni ya ama sonuçta iyilerdir heralde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.