Şimdi Ara

Gtü ceng mi ege ceng mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
4.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22.222 sıralama yaptım kalbim ege beynim gtü diyor
    Öğrencileri bir akıl verirse şuan çok kararsızım tercih yapamıyorum lütfen

• Okulları hardware benchmarking yapar gibi kıyaslayan bir güruh yüzünden böyle bir algı var hocam, GTÜ mezunu silikon vadisinden davet alıyor veya en kötü Aselsanda falan çalışıyor vs. Üniversite seçiminde bakmanız gereken birçok farklı kriter var. Tabi ki içeride olmayan bilemez ama anlatılanlar belli, ben son sınıfa geçen bir öğrenci olarak düşünürsem tekrardan 5 sene bir öğrencilik geçirecek olsam Ege karşısında GTÜ gibi bir ortamda bulunmak istemem. IYTE yerine belki tercih edilir.

Bu arada ben TAU'de okuyorum kafanız karışmasın, yorumları 4 yıl önceki yoğun araştırmalarım ve o zamandan beri süregelen öğrenci yorumlarına göre yapıyorum.
  • sıralama güzelmiş
  • 22.200 ile gtü kesin değil zaten.
  • Nasıl yok 22.222 geçen sene 27 bin felan 5k atsw bile girerim ki bir sürü tıp kontenjanı açıldı
    Bence girebilmekten çok
    Ege ile Gebze kiyasi önemli
  • EternalLord E kullanıcısına yanıt
    geçen sene 7bin attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EternalLord

Nasıl yok 22.222 geçen sene 27 bin felan 5k atsw bile girerim ki bir sürü tıp kontenjanı açıldı
    Bence girebilmekten çok
    Ege ile Gebze kiyasi önemli
    Tekrar ediyorum kesin gözüyle bakma. 20 bine inmesi bekleniyor.

Karşılaştırma defalarca yapıldı burada. Gtü'nün akademisyen kadrosu daha iyi, bölüm dili ingilizce, eğitimi bir tık daha iyi.

Ege'nin sosyal hayatı daha iyi, networkü daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 12 Ağustos 2020; 18:33:58 >
  • Ege'nin egitimi,iş olanakları nasıl hocam
  • Hocam bence kalbinin sesini dinle. Verdim subliminali
    Hocam Gtü muhtemelen 21-22 k civarında kapatır . Yani sınırdan girersiniz veya giremezsiniz . Ama ikisi arasında yapılacak seçimde senin önceliğinin hangisi olduğu önemli . Hangi sektörde çalışmak istiyorsun , eğitime mi daha çok önem veriyorsun yoksa üniversite içindeki kampüs hayatı mı senin için daha öncelikli ...?
  • Yani hem eğitim olsun hem sosyal olsun egleniyim ama iş de bulayim ama seveyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EternalLord -- 12 Ağustos 2020; 18:39:7 >
  • İvmesi sıralama yükseldikçe azalmaz mi yani 7 bin atması zor değil mi atsa atsa 3-4 atar sanki
    Bir kere eğleneyim istiyorsan gtü yü direkt ele. İlk sene hariç eğlenmeye vakit bile bırakmıyor hocalar.

Normalde evet ivmenin azalması beklenir ama bu sene aşırı ilgi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 12 Ağustos 2020; 18:41:27 >
  • Yani hem eğleniyim hem işimde gelisiyim hem dersime calisayim her şey olsun her şeyden biraz biraz ama yani Gebze mesela marmarwyla Kadıköy'e 1 saat canım sıkıldığında çıkıp gidemez miyim hocam
  • Bu Ege konularında neden hiç mühendisliklerin fiziki yetersizliklerinden bahsedilmiyor? Ben okula gidip kıyısından dönmüştüm, çok ciddi donanım eksikleri var. Tamam kampüste sosyal olarak her şey var ama göz önüne alınması gerekiyor bunun da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EternalLord

Yani hem eğleniyim hem işimde gelisiyim hem dersime calisayim her şey olsun her şeyden biraz biraz ama yani Gebze mesela marmarwyla Kadıköy'e 1 saat canım sıkıldığında çıkıp gidemez miyim hocam
    Kampüs içinde eğlence yok ama dışarıdaki sosyal hayatı sen kurabilirsin tabi.
  • Oradan kalifiye bir bilgisayar mühendisi çıkmaz mi
  • Beynini dinle
    Böyle bir şeyi unutun . Aklın varsa Ege yazarsın hocam. Her bakımdan beklentiyi karşılayacak okul Ege olur bu kıyasta, aralarında birine "çok daha iyi" denebilecek akademik bir fark olmayacak. Tek fark İstanbul-İzmir farkı olacaktır, onu düşünmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 12 Ağustos 2020; 18:46:14 >
  • Peki neden herkes Gebze diyor kafayı yicem kararsızlıktan hocam
    Okulları hardware benchmarking yapar gibi kıyaslayan bir güruh yüzünden böyle bir algı var hocam, GTÜ mezunu silikon vadisinden davet alıyor veya en kötü Aselsanda falan çalışıyor vs. Üniversite seçiminde bakmanız gereken birçok farklı kriter var. Tabi ki içeride olmayan bilemez ama anlatılanlar belli, ben son sınıfa geçen bir öğrenci olarak düşünürsem tekrardan 5 sene bir öğrencilik geçirecek olsam Ege karşısında GTÜ gibi bir ortamda bulunmak istemem. IYTE yerine belki tercih edilir.

Bu arada ben TAU'de okuyorum kafanız karışmasın, yorumları 4 yıl önceki yoğun araştırmalarım ve o zamandan beri süregelen öğrenci yorumlarına göre yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 12 Ağustos 2020; 19:3:36 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.