|
Bildirim
|
Bu Ege konularında neden hiç mühendisliklerin fiziki yetersizliklerinden bahsedilmiyor? Ben okula gidip kıyısından dönmüştüm, çok ciddi donanım eksikleri var. Tamam kampüste sosyal olarak her şey var ama göz önüne alınması gerekiyor bunun da.
|
sıralama güzelmiş
|
bilgisayar mühendisliği laylay lom yaparak bitirilen bir bölüm mü sanıyorsunuz ?
egeye de gitse iş aslanın ağzında sürekli çalışacak , öyle gezen oynayan bölümler (hazırlık hariç) genelde sözel ağırlıklı bölümler |
Okulları hardware benchmarking yapar gibi kıyaslayan bir güruh yüzünden böyle bir algı var hocam, GTÜ mezunu silikon vadisinden davet alıyor veya en kötü Aselsanda falan çalışıyor vs. Üniversite seçiminde bakmanız gereken birçok farklı kriter var. Tabi ki içeride olmayan bilemez ama anlatılanlar belli, ben son sınıfa geçen bir öğrenci olarak düşünürsem tekrardan 5 sene bir öğrencilik geçirecek olsam Ege karşısında GTÜ gibi bir ortamda bulunmak istemem. IYTE yerine belki tercih edilir.
Bu arada ben TAU'de okuyorum kafanız karışmasın, yorumları 4 yıl önceki yoğun araştırmalarım ve o zamandan beri süregelen öğrenci yorumlarına göre yapıyorum. |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 12 Ağustos 2020; 18:33:58 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EternalLord -- 12 Ağustos 2020; 18:39:7 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 12 Ağustos 2020; 18:41:27 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 12 Ağustos 2020; 18:46:14 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 12 Ağustos 2020; 19:3:36 > |