Şimdi Ara

GTX 1050 ti Darboğaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi pazarlar.Ben şu anda fx-4100 işlemci kullanıyorum ve ekran kartı olarak 1050 ti almayı düşünüyorum darboğaz olur mu ? bazı forumlarda olur yazmışlar bazı forumlar da olmaz yazmışlar birde darboğaz olursa ne gibi sıkıntılar yaşarım ?

• bir miktar darboğaz olur.daha iyi işlemci ile daha yüksek fps alacakken şimdi düşük alırsınız bu o kadar önemli değil ama işlemcinin oyuna yetmediği durumlarda anlık takılmalar olacaktır.
  • peki bu takılmaları çok fazla hisedermiyim ? yani örneğin gta 5 ve rainbow six de sıkıntı çıkartır mı ?
  • tabii ki çıkarır takılmanın fazla hissedileni az hissedileni olmaz takılma takılmadır.
  • Gta V'de kesin olarak çıkartır ayar kıssanız da açsanız da . 1050ti 960 seviyelerinde kart Gta V'de ciddi darboğaz olur ama single oyunlarda çok ciddi oranda oyun zevkini baltalayacağını düşünmüyorum . Güncel(özellikle 2016'da çıkan oyunlar gereksiz yere cpu kullanıyor) ve multi oyunlar dışında
  • Ikinci el bi tane fx 83xx veya 63xx bulabilirsen daha guzel olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darboğaz ıhtımalı var. 6xxx veya 8xxx serisi bir işlemcin olsaydı olmazdı. 4100 ile olabılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK GTX 1080 - 1080 Tİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fx 8300 alıcam işlemciyi teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: YgtAlbyrkk

Fx 8300 alıcam işlemciyi teşekkürler

0 olarak o işlemci alınmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kralorti70 K kullanıcısına yanıt
    2. el alıcam hocam zaten
  • Gta 5 performansli bir cpu istedigi icin kesinlikle darbogaz olusur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.