Bildirim
GTX 1050 Ti Sistem Anlık FPS düşmesi
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum bakar mısın fps drop yediğinde işlemcide ufak sıcaklık değişimleri oluyor mu mesela 68 ken bir anda 70 e çıkıp geri düşmeler -
oluyorda hep oluyor fps dropla alakası yok stabil değil fakat sunu farkettimki bilgisayarı ilk açtığım zaman fortnite işlemci sıcaklığı 60 civarı takılıyordu ve 0 air drop vardı fakat 70 e yuklesınce biraz kendini belli etmeye başladı bunla bir alakası varmıdır sizce -
olabilir dostum termal macunu falan yenile bakalım düzelcek mi -
1 hafta once yenıledım zten normalde 80 derece felan çalışırdı onda bır sıkıntım yok -
PUBG için 8GB ram yetersiz droplar normaldir fakat fortnite için birşey söyleyemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- wattman hatası nedir
- geforce 940mx
- palit ekran kartı alınır mı
- gigabyte garanti sorgulama
- beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi
- rx 8800 xt
- gpu ekran kartı mıdır
- intel iris xe graphics kaç gb
- nvidia otomatik ayarlama
- rx 7600 neye denk
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X