Şimdi Ara

GTX 1060 alırken 'evga' mı 'gigabyte' mı ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkese teşekkür ederim.
  • Bütçe yetiyor ise Msi Gaming X modelini alın geçin. Yetmiyor ise; Palit, Evga vs de iş görür. Evga şuan bundan sonra çıaracak yeni kartlarında artık ısı sorununu vs. çözecek. Şuanki ürünlerinin yanında termal macun falan gönderiyor ekstra ısı sorunu ile alâkalı. Ama Gtx 1080 Ti ile birlikte yeni soğutma sistemine geçecek deniliyor. Ya da FTW 2 yi geliştirecek deniliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Bütçe yetiyor ise Msi Gaming X modelini alın geçin. Yetmiyor ise; Palit, Evga vs de iş görür. Evga şuan bundan sonra çıaracak yeni kartlarında artık ısı sorununu vs. çözecek. Şuanki ürünlerinin yanında termal macun falan gönderiyor ekstra ısı sorunu ile alâkalı. Ama Gtx 1080 Ti ile birlikte yeni soğutma sistemine geçecek deniliyor. Ya da FTW 2 yi geliştirecek deniliyor.

"ısı sorununu vs. çözecek" derken mevcut modelde ısı sorunumu mevcut acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlüminyumGPU -- 8 Mart 2017; 5:23:41 >
  • AlüminyumGPU kullanıcısına yanıt
    Evet, mevcut olan ve ilk üretim olan serilerde Evga kendisi yanında kendi termal macunu vs. gönderiyormuş. Herhangi aşırı ısınmada onu kullanmak için. Yanlış hatırlamıyorsam birkaç yerde konusu da açıldı. Ama Evga duyuru yapmıştı; Gtx 1080 Ti'dan sonra ve mevcut olan yeni kartların son seri üretimlerinde artık bunu çözeceğiz vs. diye. Gtx 1080 Ti ve sonraki modellerde de FTW 2 'yi mi güçlendireceğiz ya da yeni bir soğutma mı çıkaracağız ne bir şey demişlerdi. Ama yine de söylüyorum; şuan Evga da alabilirsiniz tabii ki. Teknoloji biraz şans işi. Herkese denk gelmeyebiliyor. Yanlışım var ise zaten Evga kullanan arkadaşlar düzeltir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim,
  • 6GB 1060 için en iyi model Xtreme gaming ve STRIX O6G modelidir. Bu iki kartın hem PCB'si hem heatsinki diğer tüm markaların ürünlerinden daha üstündür. Xtreme Gaming modeli, direkt vram soğutması olduğu için bir tık daha öndedir. Hatta Xtreme gaming modeli 1060 için overkill bir kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 9 Mart 2017; 3:40:23 >
  • 3-5 derece 3-5 fps farketmeyecek bile ucuzunu al gitsin
  • Ben bilmiyorum da forumda gigabyte in garanti hizmetinin kötü bir ünü var. Evga o konuda iyidir.
  • Evga Nvdia'nın ana üreticisi en kaliteli kartlarıda onlar üretiyor lakin 1000 serisinde sıkıntılı diye duydum.
  • evga 970 FTW+ kullanıyorum diğer kartlara göre daha sıcak ve sesli çalışıyor fakat inanılmaz bir oc kapasitesi var. 1507 mhz'de sorunsuz kullanıyorum custom fan ayarı ile de 70'i geçmiyor. Fakat dediğim gibi diğer kartlara göre daha sesli çalışıyor çünkü 970 almadan önce asus strix kullandımm yine 970 ciddi ses farkı vardı. Ama evga her zaman daha premium ürünler üretiyor. Yinede karar sizin hocam.
  • Arkadaşlar Zotac 1060 amp aldım dün akşam karttaki logoda ışık yanmıyor mu? Yoksa var da bendeki mi bozuk?
  • Gigabyte distribütörleri 3 YIL standart garanti sunuyor, AORUS ve Xtreme Gaming serilerinde ürün kaydı ile 4YIL garanti mevcut.

Türkiye'de yetkili garantiyi sunan distiribütöler her iki markada da ortak. Bu yüzden yukarıda yazılanlar fasafiso...

Gigabyte'ın elbette Türkiye'de lokal ofisi ve müşteri destek servisi var. Evga, Zotac, Sapphire, XFX, Galax falan gibi ufak çaplı firmaların lokal ofisleri, kendi teknik servisleri ve çalışanları bile yok :)
  • Gigabyte soğutması olsun teknik özellikleri olsun gayet güzel gigabyte gtx 1060 extreme gaming kullanıyorum ben de ama servisleri gerçekten hayatımda gördüğüm en kötü servis ne telefonlara bakıyorlar ne ürün hakkında bilgi veriyolar normalde teslim süresi 20 iş günüyken 1 aydır cevap yok o yüzden gigabyte tercih etmeyin kesinlikle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.