Şimdi Ara

GTX 1060 alırken 'evga' mı 'gigabyte' mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVGA GTX1060 SSC GAMING ACX 3.0 GDDR5 6GB 192Bit (mini değil)
    GIGABYTE GTX 1060 WINDFORCE OC 6G

Sadece bu iki model arasında git gel yaşıyorum sizce hangi seçim daha serin olacaktır.
    Başka model veya marka yazacaklara teşekkür ediyorum, fakat ilgilenmiyorum.

• ucuz olani hangisiyse onu al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 7 Mart 2017; 6:10:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimaniel

ucuz olani hangisiyse onu al.

bunu yazdığınıza göre ısı değerleri birbirine yakın gibi.
  • AlüminyumGPU kullanıcısına yanıt
    aynen oyle.
  • Satış sonrası destek için ASUS şu sıra en sorunsuz marka. Gigabyte'tan uzak durmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Satış sonrası destek için ASUS şu sıra en sorunsuz marka. Gigabyte'tan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Uzak durmam gereken sorun veya konu nedir.
  • AlüminyumGPU kullanıcısına yanıt
    Satış sonrası teknik destek berbat. Forumda araştırma yapın göreceksiniz diyeceğim ama olumsuz açılan ne kadar konu varsa bir bir silindi.
  • Evga.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntblast

Evga.

Nvidia için özel çalıştığını biliyorum, açıkçası gönlümden de evga geçiyor ne yalan söyliyeyim.
  • Evga al bence de.

Gerçi diğeri de OC ymiş daha iyi performans verebilir. Olsun 1060 zaten güçlü kart Evga al geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 7 Mart 2017; 8:5:45 >
  • Gigabyte Turkiye acayip belali ve sorunlu, dahili bilesenlerde duzenli olarak takilirsaniz bu sorunlara denk gelirsiniz. Sonradan nedense siliniyor...

Evga, Msi, Asus hangisi ucuzsa alin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlüminyumGPU

quote:

Orijinalden alıntı: Hauntblast

Evga.

Nvidia için özel çalıştığını biliyorum, açıkçası gönlümden de evga geçiyor ne yalan söyliyeyim.

Adı yeter.
  • Sorman hata. Evga. Gb alıp burnu beladan kurtulan görmedim hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 7 Mart 2017; 8:28:29 >
  • Bahsedildiği gibi evga nvdia için özel çalışıyor.

Tr pazarındaki yeri yeni olsada yurtdışı kaynaklarda bizdekilere göre daha kaynaklı testler ve incelemeler mevcut. Yanlış bilmiyorsam 30gün içinde bir sorun olursada sorgusuz birebir değişimi var teknik destek olarak sorun yaşamazsın
  • Gigabyte gtx 1060 windforce oc 6pinli olan modeli kullaniyorum. Coil whine kesinlikle yok daha önce g1 almistim iade ettim coil whinedan dolayi. Kartin tasarimi sade isik falan yok üzerinde.
  • Onlarca EVGA ürünü kullandım, kullandırttım. Sektördeki en sorunsuz markalardan biridir.
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Asus en sorunsuz mu kartım 1.5 aydır serviste
  • hocam gigabyte marka tırnak makası bile almayın derim. Ürünlerin kalitesizliğinden değil sorun olduğunda ürünün arkalarında durmamalarından dolayı. Sonradan başınız ağrımasın.
  • Son zamanlarda CW var diyerek 3 kez üst üste kart değiştirenler varken sorununuzu 1,5 aydır çözmemelerinin nedenini merak ettim doğrusu. Bir ara ben de forumda SMS Infocomm nedeniyle kimseye ASUS marka ürün tavsiye etmiyordum ta ki Gigabyte'ın rezilliklerine şahit olana kadar. En iyisi Amazon'un kendi sattığı kartlardan almak. 2 yıl içinde bir sorun oldu mu RMA filan uğraşmıyorsun direkt Amazon yenisini yolluyor. Tâbi bu konu bizim millet tarafından çok fazla suistimal ediliyor şu anda. Her an bu hakkı vermeyi kesebilir Amazon TR'ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 7 Mart 2017; 11:43:48 >
  • EVGA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.