Şimdi Ara

Gtx 1060 düşük gpu kullanımı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakanozderya61

Yani demekki 6.nesil i5 1050 ti i bile besliyemiyor diyosun he, 1050 ti lada ayni sorun vardi hadi bf de darboğaz oluyor, peki cs dedemi aynisi ? Başka problem var.
    O zaman işlemci kullanımı neden %100? Ya arka planda bir uygulama çok kullanıyor ya da i5 bu oyuna yetmiyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanozderya61

Hepsini yaptım furmark ta yükte %100 kullanimda epey izledim isi sorunu falan yok.

Puanlar ne alemde? Eğer donanımın ortalamasına uygun sonuçlar aldıysan sorun yazılımsaldır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ne komik adamlarsiniz,yok işlemci yetmiyormuş yok 6.nesil olmazmış ,yok darboğaz yapıyormuş işlemci

Arkadaşlar bilmiyorsunuz madem sallamayin bide bişey biliyormuş gibi.benim sistem i5 3570-1050ti-8gb ram.oyunlarin alayını rahat rahat oynuyorum.suan AC origins ve fifa 19 oynuyorum...hepsi full+full HD ayar.

Arkadaşım senin anakartin marka modeli ne?2 tane pcie slotu varsa sen hangisine taktın ekran kartını?alttakinde takiliysa o x4 dür, çıkar usttekine tak x16 olana bu 1

Bios 1060 la ilgili bir uyumsuzluk olabilir,son bios'a güncelle ve anakart-ekran kartinla ilgili google de arama yap, başka bu sorunu yaşayan varmı araştır..

Düşük bir ihtimal ama işlemcide bir arıza olabilir.gerci böyle bir durumda oyundan atma,mavi ekran vs gibi sorunlarda olurdu,pek ihtimal vermiyorum buna...

Birde ekran kartını başka bir arkadaşının sisteminde dene, işlemci markası model vs farketmez,gpu kullanımına bak,gene aynı şekilde ise zaten sorun direk gpu dadir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sistem imzamda. 1060'ı adam akıllı kullanabilmek için cpu'ya oc yapmak gerekiyordu.
    senin o işlemciye overclock yapman gerekir ama K işlemci olmadığı için istediğini alamayabilirsin gibi duruyor.
  • Hakanozderya61 H kullanıcısına yanıt
    hocam driver ı silip eski driver a dönmeniz lazım güncel driverda performans ciddi anlamda düsüyor 399.24 e dönmen gerek ddu ile driverları silip 399.24 ü indir kur

sonra tekrar dene
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Msi h110 pro, tek slot zaten pci express ya, sinirden sattim bugun karti hp den rx 580 sipariş ettim yardim için teşekkürler, bios da guncellemistim böyle sorun kimsede yoktur.

• Tek kanal belleğinizin bandgenişliği muhtemelen 20 GB/s civarında.

Pci-e 3.0 bandgenişliği de yaklaşık 16GB/s civarında.

Hem işlemci hem GPU aynı anda RAM kullanmak istese işlemciye 4GB/s kalıyor. Bu bakımdan minimum fps olayı sorun olabilir.

Yani işlemci güncellerseniz ikinci bellek kanalını da takmanız gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 5 Kasım 2018; 0:43:21 >
  • Hakanozderya61 H kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin işlemciniz bir elbette daha güçlü asıl benim işlemci darboğaz yapmalıyken sizin ki yapıyor sorunun çözümünü ben de merak ediyorum

• osyking123 O kullanıcısına yanıt
    Bulamadim, sinirden karti da sattim,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.