Şimdi Ara

Gtx 1060 düşük gpu kullanımı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı işlemci ve 1050ti var bende csgoda 250 fps falan alabiliyorum ama bf1 bende oynayamıyorum malesef işlemci hep %100 civarı oluyor önceden rx470 vardı onda dahada belirgindi,yakında i7 1151 sokete geçicem sanırım çözüme ulaşırm
  • cpu kullanimi 100 olmus . cpu yetmiyo degistirmen lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakanozderya61 H kullanıcısına yanıt
    Bir üst mesajda yanlış yazmışım NVM değil VRM olucaktı. Northbridge sıcaklık değerlerine bakmanızı öneririm. Eğer anakartınızda Northbridge soğutucusu yoksa MOSFET'ler aşırı ısınıyor olabilir, buda voltaj düşüşüne sebep olur kendini korumak adına. Ardından ise direk olarak CPU performansını etkiler. Aklıma başka birşey gelmiyor anormal olarak.

• Kartın beslemesiyle de alakalı olabilir. Powerdan gelen kabloları doğru şekilde taktın mı ?
    Eğer doğru ise kartta sıkıntı olabilir. Garantisi varsa yolla.
  • Lxde kullanıcısına yanıt
    Doğru kardeşim doğru yanlış takma şansımız yok zaten eyvallah.
  • Bilader sen neyin tribine giriyon kendi kendine? bildiğin bişey varsa söyle eyvallah. Kendi kendine ne sinirleniyon. İşlemci kullanımı yüksek eyvllh tamam işlemcim çöp, bu konu hakkında power kartı beslemiyo dendi, garantiye yolladım sıkıntı yok powerda, tek kanal 8 ram yetmiyor darboğaza neden oluyor diyen tipler vard ramlede denedik.Nasıl oluyoda en düşük ayardada en yüksek ayardada cpu 100 gpu 30-40 oluyor. Farklı bi sıkıntı var burda aynı işlemci kart kombiniyle sorunsuz oynuyor millet.
    Bende de i5 6402p ve rx470 var. Çift kanal bellek yaptım 2x8gb tek stick belleğe göre fark yarattı ama çok fazla değil. Oyunun döndüğü aksiyon alanlarında sürekli %100 işlemci ve ekran kartı kullanımı sürekli bir düşüp bir yükseliyor. Yani sözün özü işlemci yetmiyor. O test videolarına inanmıyorum artık ben. Benim sistemden kötü adam 80 fps falan alıyor işlemci %100 de ben 40 lara kadar düşüyorum. Yani o videolara pek inanma sana bizzat deneyimleyen kişiler olarak yazıyoruz. Üstteki destiny nickli arkadaşa ve diğerlerine kulak ver o işlemci o kartı bf1 de yarı yolda bırakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simos35 -- 4 Kasım 2018; 13:11:57 >
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    Bende bundan önce asusun strix 1050 ti ını ondan öncede msı ın rx 470 ini kullandım, nvdia da yaşadım bu sorunu rx 470 çatır çatır bf 1 ide herşeyide oynuyodum.Eyvallah artık işlemci anakart ram satıp eski i7 falan alıcaz.
  • Txrboz kullanıcısına yanıt
    Bu arada siz O.C. li 4 ghz de kullanmışsınız arkadaşın CPU 3.2 Ghz'de gözüküyor.
  • Bir de testteki koşullarla sizin koşulların aynı olduğuna emin misiniz?

Shadows, anti aliasing vb. karta yük bindirir, bazı başka ayarlar CPU ye yük bindirebilir
    Monitörünün çözünürlüğü nedir hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1920x1080 full hd, dsr la 2k da falanda denedim aynı.
  • realitych R kullanıcısına yanıt
    burda sorun işlemcinin yetmemesi ise gpu kullanımı 100 üstüne birde işlemci kullanımı 100 olması gerekmiyormu? Bu darboğaz gibi işlemci 100 gpu yatıyo kenarda.
  • Cpu ve Gpu benchmark uygulamalarıyla ayrı testler yap. Eğer çıkan puanlar diğer kullanıcıların aldığı puanlara yakınsa çiplerin bir sorunu yoktur. Yarım/bir saatlik testlerden yaparsan ısınma sorunu var mı onu da anlamış olursun.
    Cpu için Prime95, Gpu için Furmark, oyun benzeri benchmark için Unigine Heaven tavsiye ederim.

Belki de arkadaşın dediği gibi arkada çalışan bir uygulama vardır. Ctrl+Alt+Delete ile oyun sırasında Ram, Gpu, Cpu ve Hard diski çok kullanan başka bir uygulama var mı diye kontrol et derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    hocam 980ti kat kat güçlü kart sattığım arkadaş evime geldi test yaptı alıp gitti bu sistemle 1070 karttan daha fazla fps almış benim sistemim gönül rahatlığıyla kartı alıp gitti
  • Kardeş sen ne yap biliyon mu bi güzel ssd al bi güzel formatlayip tekrar denemyi düşün..cogu kişi artik ssd ile oynamaya başladi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakanozderya61

Cs go gibi çöp bir oyundada aynisini yaşadim, kart kullanilsa 300 fps alicam, dusuk kullaniliyo 100 150
    İşlemcin ekran kartına yetişemiyor. Şöyle açıklayayım. Arabada 300 km yapabilecek motor var ama şanzıman en fazla 150 km hız yapıyor. Oyunların görüntü ayarlarını yükselttikçe ekran kartı kullanımın azalacaktır.
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Kardesim ssdm var zaten yeni win10 kurdum temiz guncel :) her windowsda denedim sonuç ayni

• furkankaya585587 F kullanıcısına yanıt
    Yani demekki 6.nesil i5 1050 ti i bile besliyemiyor diyosun he, 1050 ti lada ayni sorun vardi hadi bf de darboğaz oluyor, peki cs dedemi aynisi ? Başka problem var.

• *siteci* kullanıcısına yanıt
    Hepsini yaptım furmark ta yükte %100 kullanimda epey izledim isi sorunu falan yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.