Şimdi Ara

Gtx 1060 düşük gpu kullanımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İ5 6402p
    Asus dual gtx 1060 3gb
    Ram gskill ripjaws 1x8 gb
    Power xigmatek tauro 600w +80 bronze
    Windows 10 64 bit güncel.

Sorun, çoğu oyunda gpu kullaniminin yerlerde gezmesi.
    Ramden kaynakli olduğu söylendi,
    Kartı i5 4460 ve 16 gb li sistemde denedim sorun yine ayni.
    Başka power ile denedim yine aynı,
    Windows 7 de denedim yine ayni,
    Darboğaz desek, bundan önce 1050 ti im vardi sorun yine ayni,
    Bunun çaresi nedir acaba her yolu denedim yuksek ayardada dusuk ayardada düşük fps ve beraberinde çok düşük gpu kullanimi.
    Driver ve windows güncel.

• Kardeş ne saçmaladın sen? birşey anlamadım araba tekeri yok halam amcam bilmem ne, bi sıkıntım var nedenini soruyorum, forumu bilmediğimden buraya yazdım. Kartta bir sorun yok furmark vs test ettim %100 de mis gibi çalışıyor ısınma vs de yok. 6.Nesil İ5 ve 1060 la cs go oynıyamıycaksam ne anlamı var. Testleri izliyorum her oyunda çatır çatır çalışıyo bu kart bendeki sorun nedir?
  • CPU gücü gerektiren Hitman 2016, Assasins Creed Origins, BF1 64 kişilik multiplayer haritası, Crysis 3 vb. oyunlarda 4 çekirdek 4 izlek işlemciler yetersiz kalıyor. Sorun direkt cpu darboğazı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multimetre -- 4 Kasım 2018; 4:15:47 >
  • denediğin işlemciler yetmiyor 1050 ti'ye de yetmiyormuş çünkü denediğin oyunlara gt730 da taksan 1080 ti de taksan işlemci isteyen oyunlarmış.
  • Oyunları V-SYNC açık mı oynuyorsun? Oyun içinde MSi Afterburner ile fotoğraf atıp paylaşabilir misin?
  • Doğrudur fakat izlediğim testlerde i5 lerle rahat oynuyolar, özellikle bf 1 de gpu kullanimi 30 40 , cpu surekli 100 , bi çoğu oyunda böyle , yani 6.nesil i5 bile çöp şuanda?
  • furkankaya585587 F kullanıcısına yanıt
    Her türlü ayarda denedim, aklina gelebilecek her turlu kombinasyonu denedim,

Gtx 1060 düşük gpu kullanımı.
  • Cs go gibi çöp bir oyundada aynisini yaşadim, kart kullanilsa 300 fps alicam, dusuk kullaniliyo 100 150
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakanozderya61 H kullanıcısına yanıt
    cs go işlemci konusunda enteresan bir oyun çöp olarak gördüğün için belki işlemci aklına gelmiyor ama ben doğru düzgün sistemlerle o oyunda sorun yaşayanlar gördüm.çalışsa 300 alacam dediğin halam amcam olurdu gibi bir fark işte olsa zaten sıkıtı yok celeronlara 1080 ti takalım.kart işlemci olmazsa tam çalışmaz sen diyorsun ki kart tam çalışmıyor kartta sorun var gelmiş ekran kartı bölümüne açmışsın.arabaya teker takmamışsın bu araba gitmiyor gibi bir şey.için rahat edecekse kartı garantiye gönder gözünle gör biz sadece 7362478236487. kez görüyoruz bu sorunu hani nereden bilelim..
  • Forumda gezerken akrabama denk gelmem :) hakan işlemci yetersiz kalıyor ondan.
  • selamlar aynı ekran kartını amd fx8320 ile kullanıyorum ben de darboğaz olmyor şu ana kadar oynadığım oyunlarda msi afterburnerda %80-%90 arası değişiyor değerlerim işlemci 4.1ghz overclocklu
  • dostum bende i5 2500k lı sistem vardı gtx 980ti darboğaz yapmıyordu işlemci 4ghzde kullanıyordum
  • Afterburner skorunda işlemci yüzde 100 ü görmüş. Aşikar değil mi?

Toz temizliği ve termal değişikliği denenebilir bir ihtimal ama muhtemelen fazla fark etmez.
  • Hakanozderya61 H kullanıcısına yanıt
    Cpu %100 ağır darboğaz var işlemcin yetersiz. Böyle kullanırsan eline alırsın işlemciyi
  • Kardeş ne saçmaladın sen? birşey anlamadım araba tekeri yok halam amcam bilmem ne, bi sıkıntım var nedenini soruyorum, forumu bilmediğimden buraya yazdım. Kartta bir sorun yok furmark vs test ettim %100 de mis gibi çalışıyor ısınma vs de yok. 6.Nesil İ5 ve 1060 la cs go oynıyamıycaksam ne anlamı var. Testleri izliyorum her oyunda çatır çatır çalışıyo bu kart bendeki sorun nedir?
  • Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    Hiç farketmez ısıda bir problem yok zaten, sürekli temizliyorum ve macun değiştiriyorum kasa tertemiz. Benim anlamadığım millet çatır çatır oynuyor bu işlemci ve ekran kartıyla.
  • osyking123 O kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim i5, fx 8320 den daha iyi performans gösteriyo. Belkide 8 çekirdek farkıyla öne geçiyodur.
  • O işlemcinin normalde darboğaz yapmaması gerekiyor. CPU'da sorun olabileceği aklınıza geldi mi acaba? Size tavsiyem BIOS ayarlarınızı sıfırlayın, ardından çekirdekler kapalı mı diye kontrol edin. Hyperthreading de kapalı olabilir. VRM'lerde de sıkıntı olabilir, fazla ısınıyor mu? Eğer ısınırsa 1.5v girdisi düşebilir, buda cpu frekansınızı düşürür. %100 de 1.2ghz ile %100 deki 3.2ghz arasında dağlar kadar fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soğansız Dürüm -- 4 Kasım 2018; 12:24:9 >
  • Soğansız Dürüm kullanıcısına yanıt
    İşlemcide problem olabilir, bios güncelledim ve ayarlarada tek tek baktım, varsayılana çevirdim, biosta bi terslik görmedim. Isınma problemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanozderya61 -- 4 Kasım 2018; 11:55:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanozderya61

Kardeş ne saçmaladın sen? birşey anlamadım araba tekeri yok halam amcam bilmem ne, bi sıkıntım var nedenini soruyorum, forumu bilmediğimden buraya yazdım. Kartta bir sorun yok furmark vs test ettim %100 de mis gibi çalışıyor ısınma vs de yok. 6.Nesil İ5 ve 1060 la cs go oynıyamıycaksam ne anlamı var. Testleri izliyorum her oyunda çatır çatır çalışıyo bu kart bendeki sorun nedir?
    anlayana sivrisinek saz anlayamayanla uğraşmıyoruz diyorum.50 şey deneyeceksin biri gelecek kardeş işlemciden diyecek(atıyorum işlemciyi yoran x program diyecek) sen de haaa ya öyleymiş işlemciymiş sağol diyeceksin biz de burada en başta boşuna kafayı yemiş olacaz demiştik işlemciden diye.şimdi anladın mı o yüzden dolan dur asabımı bozmayacam seninle.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.