Şimdi Ara

Gtx 1060 vs gtx980

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 6GB 1060

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rx 470 al daha ucuz hemen hemen aynı performans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gravelyn G kullanıcısına yanıt
    bütçen 1100tl civarıysa 8gblık rx480 en iyi şeçim olacaktır öneren arkadaşa katılıyorum. şeçtiğin iki modelde 4gb ın alrında vrami mevcut ve bazı oyunlarda yetersiz kalacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokengineer -- 2 Eylül 2016; 19:05:23 >
  • 3GB GTX 1060 alacağıma ve bu 6 GB GTX 1060'tan yavaşsa gider 8GB RX 480 alırım daha iyi. RX 480 ve FreeSync ikili ile çok daha iyi oyun deneyimi yaşarsınız.
  • nvidia taraftarıyım amd düşünmüyorum ama neden o ekran kartını seçmem gerektiği hakkında açıklama yapabilir misiniz ?

İlgilendiğiniz için teşekkürler.
  • Dostum msi gtx 1060 gaming x 6gb modelini al bizzat kullanıyorum. Youtube de izledigim videolarda bf1 de 80 90 fps veriyordu ben kendim dün full test ettim aynı fps rx 480 videoları izledim gtx 1060 dan 20fps geride geliyor ben hd6850 ile bf1 e girmeye çalıştım driver eski dedi amd yeni driver kısıtlaması yapmış oyun nu açmıyor,bak bakayım nvidia da böyle birşey var mı sürücü desteği yıllar öncesine dayalı.
    Geçip 50 100tl ucaza alayım deme ileride pişman olursun tek size tavsiyem degil tüm foruma tavsiyem rx 480 yerine gtx 1060 alınmalıdır.

• 192 bit olması beni biraz tedirgin ediyor açıkcası ondan dolayı ikileme girdim :S
  • Monitörde alacaksanız ve bütçe kısıtlı ise freesync monitörlerin uygun fiyatlı olmasından dolayı rx480+aoc2460 pf monitör tavsiye ederim.Gsync montörler 2.elde dahi 1300 tl altı bulmak.

• thematania T kullanıcısına yanıt
    nvidia nın görüntü sıkıştırma sistemi amd den çok daha iyi 192 bit gayet yeterli kart için ekstra performans istendiğinde çekirdeği sabit bırakıp 500+ bellekle baya iş yapıyor. Eğer monitör yenilemeyi düşünüyorsanız freesynch monitörler çok daha ucuz rx 480 tercih edebilirsiniz.Onun dışında inventusdan evga sc 1060 alın keyfinize bakın
  • 1060>980>480>470

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1150 TL civarına 6 gig 1060'lar varken başka kart almak hata olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.