Şimdi Ara

GTX 1070 kapanma sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son 2 haftadır black ops 1-2-3 serisini torrentledim, bu ara belki sıcaklardan belki crackli oyunlardan dolayı bir kapanma sorunu olmaya başladı, black ops 3 ü indirmemle beraber çok aşırı sıklaştı bu kapanma sorunu tüm seriyi sildim ama crackli oyun mutlaka artık kalmıştır. bu oyunlar degilde başka oyunlar bile oynasam kapanma sorunu olmaya başladı.
    sıcaklardandır diye az önce tüm fan ayarlarını smart dan alıp manual geçirerek hepsine 100% güç verdim , shadow warrior adlı bi oyuna girdim oyunun ana menüsünde 800 oyunda 120 fps aliyorum, yinede 10 dk sonra kapandı bilgisayar. tekrar girdim aynı oyuna bilgisayarı açıp 5 dk sonra kapandı. şimdi girmeyip bu forumu açıyorum.
    eğer tavsiyelerinizle düzelmezse format atıcam, 1tblık oyun var bunun sadece 100gblık kısmı torrent.
    windows 8.1 orjinal
    i7 6700 intel core
    msi gtx 1070 gaming x
    msi b150m gaming pro
    ram 8x2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easygamee -- 22 Temmuz 2017; 17:56:14 >

• dota2 falan max graph oynarken sorun olmuyor, gta5 max graph da sorun olmuyor, 3 4 saatte bir kapaniyor. ama bu son indirdigim oyunlarda shadow warrior mesela orjinal bugun indi, 15 dkda kapaniyor bilgisayar. çok tuhaf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Gtx 750ti ekran gitme sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.