< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhangover01 -- 18 Mart 2021; 6:30:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GTX 1070 SATMAK MANTIKLI MI?
-
-
Satin niye satmiyasiniz. Hazir alici var ise neden olmasin? Hem dersleriniz varmiş onlara odaklanirsiniz hazir ob de varsa tamam işte. Stock sorunu illaki bitecek
-
Valla ben 750 dolardan 1080ti sattım kartların fiyatları adam akıllı seviyelere düşünce o parayla üstüne hiç koymadan rtx 3070 alınıyor.
-
Sorduğun kabahat hocam 4000-5000-6000 ne tutturursan fırsat bu fırsat miningcilik pik evresindeyken şuan hiç gözünün yaşına bakma sat miningciye.Mining öncesi 1500-1700 arasıydı 3 ay önce fiyatları.Satıp bekleyin yada konsol alın.İleride 3060 yada 3060ti alırsınız o paraya.
-
İlanı açtım bile 😂 iyi bari başkalarından destek almak iyi geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sat tabi 4.250 ye sattım. sonra parayı değerlendirerek 2 katına çıkarttım. telefonumu bile değiştirdim :)
-
sonuç hüsran khkhljgkgjb
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
:) ben 1350ye sattım forumdan. Sanırım forumdaki en ucuz 1070'i satan kişiyim. Gel gör ki mining patladı, çip krizi çıktı derken yerine rx 570 anca koydum:))
-
Satıp para da denildiği gibi değerlendirilecekse döviz olarak olabilir tabi. Tabi her şey denildiği gibi olursa !! şunun için dedim piyasalara vatandaş olarak hakim olamadığımız için her düşündüğümüz gerçekleşemeyebilir de. Para o şekilde değerlendirilirse tabi ki yanlış bir karar değil. Umarım istediğiniz gibi durum gerçekleşir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X