Bildirim
GTX 1070 ve Ryzen 1500X li sisteme bakar misiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk olarak Ryzen işlemcilerde çift kanal ram öneriliyor. Daha performanslı çalışması için :)
Bu sistem için SSD kesinlikle olmazsa olmazdır. İşlemci olarak Ryzen 5 1600x tavsiye ederim. -
Ekran kartını falan amazondan daha uygun fiyata alıp rami 16gb yapmanı öneririm. 3-4 ay oyun oynamayacaksan da güzel sistem ram ve ssd bence önemli -
quote:
Orijinalden alıntı: BizimDeniz
Ekran kartını falan amazondan daha uygun fiyata alıp rami 16gb yapmanı öneririm. 3-4 ay oyun oynamayacaksan da güzel sistem ram ve ssd bence önemli
amazondan garanti konusu sikinti olur diye dusunuyorum.Ram i en yakin zamanda 16 gb yapmayi dusunuyorum zaten. su anda bunu dusunuyorum.Ama 3 lu ve 2 li fan arasinda fark ne kadar olur bilemedim?+210 TL DARK N10 var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaplan90 -- 5 Eylül 2017; 21:46:33 >
-
Cift kanalla daha iyi oldugunu biliyorum ama 1-2 ay icinde alabilirim yeni ram
su anda bunu dusunuyorum.Ama 3 lu ve 2 li fan arasinda fark ne kadar olur bilemedim?+210 TL DARK N10 var
-
amazondan ram ekran kartı gibi bozulma riski yüksek parçaları sakın alma bir sorun yaşarsan çok uğraşırsın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X