Şimdi Ara

GTX 1070 ve Ryzen 1500X li sisteme bakar misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sistemi almayi dusunuyorum.Su an icin ram 8 GB olucak 2-3 Ay sonra 8 GB ram daha alicam.Ve sonra SSD alicam.Bunlari goz onune aldigimizda bu sistem uygun mudur?

• İlk olarak Ryzen işlemcilerde çift kanal ram öneriliyor. Daha performanslı çalışması için :)

Bu sistem için SSD kesinlikle olmazsa olmazdır. İşlemci olarak Ryzen 5 1600x tavsiye ederim.
  • Ekran kartını falan amazondan daha uygun fiyata alıp rami 16gb yapmanı öneririm. 3-4 ay oyun oynamayacaksan da güzel sistem ram ve ssd bence önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: BizimDeniz

Ekran kartını falan amazondan daha uygun fiyata alıp rami 16gb yapmanı öneririm. 3-4 ay oyun oynamayacaksan da güzel sistem ram ve ssd bence önemli

amazondan garanti konusu sikinti olur diye dusunuyorum.Ram i en yakin zamanda 16 gb yapmayi dusunuyorum zaten. su anda bunu dusunuyorum.Ama 3 lu ve 2 li fan arasinda fark ne kadar olur bilemedim?+210 TL DARK N10 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaplan90 -- 5 Eylül 2017; 21:46:33 >

• Cift kanalla daha iyi oldugunu biliyorum ama 1-2 ay icinde alabilirim yeni ram

su anda bunu dusunuyorum.Ama 3 lu ve 2 li fan arasinda fark ne kadar olur bilemedim?+210 TL DARK N10 var

• karakaplan90 kullanıcısına yanıt
    amazondan ram ekran kartı gibi bozulma riski yüksek parçaları sakın alma bir sorun yaşarsan çok uğraşırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.