Şimdi Ara

Gtx 1080 2. Monitor ısinma sorunu yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar elimde gtx1080 mevcut be 2. Monitoru (cevirici aparat ile) takinca bosta 35-40 derece olan ekran karti 55 derece oluyor ve ara ara fanla4i caliatiriyor buda canimi sikiyor yabanci forumlarda biraz bakindim power saver kullanin diorlar oda performans etkiliyor sizce sorun nerde ceviricide olabilirmi ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• canını sıkan durum ne burada onu anlayamadım? çift monitör kullanıyorum bende. ikisi de rog strix 1080ti oc kartıma DP ile bağlı durumda. kart 52 - 55 derece arasında çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rylai2113

canını sıkan durum ne burada onu anlayamadım? çift monitör kullanıyorum bende. ikisi de rog strix 1080ti oc kartıma DP ile bağlı durumda. kart 52 - 55 derece arasında çalışıyor.
    asıl sıkıntı usta kart moşta iken yani hiçbir işlev yapmıyor iken gpu clock 1500 civarı oluyor memory de 5000 falan yani boşta iken
  • Sorunu hallettim usta bu tarz sikintiisi olan arkadaslarada cozum olur 144hrz monitor ile 60 hrz monitorde uyusma sorunu oluyor ve gpu clock ile memory yuksek ayarlarda calisiyor buda sicakligi artiriyor ana monitorumu 120 hrz cekince degerler dustu suan bir sikinti yok bostaki sicaklik 35 dereceyi gecmiyor cift monitorde ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 399 la mı ne çözdüler o sorunu. bende şu anda hiç sıkıntı yok. güncel driverlar kurulu. yıllardır olan bi sorundu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

399 la mı ne çözdüler o sorunu. bende şu anda hiç sıkıntı yok. güncel driverlar kurulu. yıllardır olan bi sorundu
    399 la derken usta drivermı acarsanız sevinirim
  • eve şimdi geldim. ekran kartımın clock speed 1468 de 48derece çalışıyor. iki monitör var dediğim gibi. biri 144 hz diğeri 75 hz de çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

eve şimdi geldim. ekran kartımın clock speed 1468 de 48derece çalışıyor. iki monitör var dediğim gibi. biri 144 hz diğeri 75 hz de çalışıyor
    bu sağlıklı değil işte normalde 300 e 400 calışması lazım şimdi arkadaşın dediği driveı indircem 398.36 umarım o sürümde düzelir
  • Sino_0 kullanıcısına yanıt
    Aynen Driver ile çözdüler.
    Edit : Ekranlar 2K ve 60Hz

Tam masaüstü

Sürücü Bilgileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shindorei -- 10 Aralık 2018; 22:36:38 >

• quote:

Aynen Driver ile çözdüler.
    Edit : Ekranlar 2K ve 60Hz

Tam masaüstü

Sürücü Bilgileri
    yok valla hocam driverları sildim kurdum aynı sıkıntı devam bende yine aynı

O power saver modunu ayarlayacaksın o zaman. Orada kart belli bir yük üzerindeyken power save i kapat diye ayarlıyorsun. Ben %40 yapmıştım. Bu arada bir de ekran kartın ne bilmiyorum ama eğer OC modunda ise birde onu kapatıp denemeni tavsiye ederim.
  • quote:

O power saver modunu ayarlayacaksın o zaman. Orada kart belli bir yük üzerindeyken power save i kapat diye ayarlıyorsun. Ben %40 yapmıştım. Bu arada bir de ekran kartın ne bilmiyorum ama eğer OC modunda ise birde onu kapatıp denemeni tavsiye ederim.
    valla asus gtx1080 var gaming modda kullanıyorum power saver olayı nedir resimli gösterirmisiniz sizdeki 1080ti olduğundandır belki yabancı forumlarda gtx1080 kullanıcılarında bu sorun baya var gözüküyor
  • shindorei kullanıcısına yanıt
    bende de durum böyle. Gtx 1080 2. Monitor ısinma sorunu yardim

rog strix gtx 1080ti oc kullanıyorum
    video

nvidia inspector diye bi uygulama var. oradan power save alabiliyorsunuz. ben 1 sene kadar kullandım. şimdi bir sıkıntı yok.

bu arada windows10 en güncel hali. geliştirici modu kapalı.

• rylai2113 kullanıcısına yanıt
    bendeki de Aorus 1080ti

idle de gereksiz yüksek saat hızı var. boşuna ısınıyo kart :) şimdi pek belli olmaz ama yazın pişiriyo odayı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shindorei -- 10 Aralık 2018; 23:7:39 >
  • shindorei kullanıcısına yanıt
    peki tam olarak ne yaptın sen saat hızını düşükte tutmak için?
  • hiç bişey sadece driver güncelledim ve normal moda aldım kartı. oc şu an için gereksiz. boost yeter ona :)

• ben de güncel driver kullanıyorum aynı senin gibi. ama ekran kartı için herhangi bir program kullanmıyorum yani standart olarak ne veriyorsa onu kullanıyorum :)
  • quote:

bendeki de Aorus 1080ti

idle de gereksiz yüksek saat hızı var. boşuna ısınıyo kart :) şimdi pek belli olmaz ama yazın pişiriyo odayı :)
    valla usta twitch yayıncılığı yapıcam die 2 monitör aldım açıkcası mecburan kullanıcam power saverı en azından kart zorlanmasın :D :D
  • quote:

peki tam olarak ne yaptın sen saat hızını düşükte tutmak için?
    NVDİA ispector var usta onda power saver modu var suan onu kullanıyorum 3. monitörde hrz düşürme işe yaramadı mecburen bunu kullanıyorum şuan

şurdan :
    Mališa Jevremovićyoutube
    How to fix very high idle clocks on GTX 1080 with multiple displays?
    https://www.youtube.com/watch?v=RK_P9zfgagM
    bakıp yapabilirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.