Şimdi Ara

GTX 1080 Oyunda ekranda bozulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandığım sistem Asus Strix GTX 1080 ,MSI Gaming Pro Carbon Z270, i7 7700k , 8 x 2 Dual 3200 Mhz. Ram CL15, Monitöre Display porttan bağlıyorum, HDMI başka cihaz kullandığı için...
    Monitör Viewsonic VX2757
    Not: sistemde fabrika çıkışı overclockla gelenden başka ek overclock yoktur.

Ekseri Denuvo korumalı oyunlarda yaptığını farkettim. Total war Three Kingdoms, şimdide Final Fantasy XV
    Bu durumu her zaman yapmıyor belli bir zamanı yok, çok oyun oynayınca gibi bir durum yok. Genelde Youtube videoları izledikten sonra oyun açarsam bu durum meydana geliyor ama her zaman değil ? Sebebi nedir ? Çözümü nedir bilen yardımcı olursa sevinirim. Ayrıca Display port kablo kullanmaya başlamadan evvel böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. Displayport kablo markası Paugge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divx4mc -- 11 Ekim 2019; 12:31:12 >

• Paugge kablo sanirim 20pin.19 pin kablo denersen sorunun ortadan kalkar.her monitör 20 pin kabloda sorunsuz çalışmıyor maalesef.vx2547 monitör de bndede ekranda git gel yapıyordu iade Edip 19pin aldım ve sıkıntı olmadı.kasa ve ekranın güç kablolarını prizden çekip 15dk kadar bekle duzelmesse aynı işlemi dp kablosunu çıkararak dene.Bazi sorun yaşayanlar bu şekilde çözmüş.Sorun devam ederse bilen birisi ile 20.pini iptal et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doblosman D kullanıcısına yanıt
    Yani, sorun ekran kartında değil ? Eğer değilse bu sevindirici bir durum. Sistemde 2 gün kadar uzak kalacağım bu durumda sistemin bağlı olduğu elektrikleride 2 gün boyunca keseceğim. Bakalım durum ne gösterecek.
  • divx4mc D kullanıcısına yanıt
    bu hatalar genelde dp kablosuyla alakalı.Ekran kartın sağlamdır büyük ihtimal.Hdmi ile denersen belli olur zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.