Bildirim
GTX 1660 Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çalıştırır. İşlemcin de önemli. -
Amd FX-8350 var -
Gtx 1660 Tİ gddr6 olan. Overclok yapıcakan msi gaming x olamyan modelleridne powerlimit kapamışlar, tdp 130 watt çıkarmışlar. Ben powerlimiti açık markam model alınmasını tercih ederim.overclok yapmıyacaksınız önemi yok. Msi qrmor modlei sessiz bir kart. -
az çok darboğaz olmakla beraber çalışır. -
1660'la 1660Ti arasındaki fiyat farkı çok az. Bence 1660Ti alıp devam etmelisin. www.vatanbilgisayar.comMSI GeForce GTX1660Ti VENTUS XS 6G OC 6GB GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayarhttps://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1660ti-ventus-xs-6g-oc-6gb-gddr6-192bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html
-
Ben de öyle düşünüyorum darboğaz olacağını sanmıyorum -
8320 ile gtx 1660 kullanıyorum forza horizon 4 witcher 3 full hd çözünürlükte gpu kullanımı %60 %70 seviyelerinde. %40 a kadar düştüğü de olabiliyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X