Şimdi Ara

GTX 260 & GIGABYTE P31-S3G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Zotac GTX 260 Ekran kartı aldım . Call of Duty Modern Warf 2 Prince of Parcia gibi oyunlarda kasıyor nedeni ne olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sistemim

Anakart : GIGABYTE P31-S3G
    İşlemci : INTEL E8200 2.66 Core 2 Duo
    Ram : 3 GB Kingston 2+1
    HDD : 500 GB Seagate + 500 GB Maxtor
    Power : OCZ 600W
    Ekran Kartı: Zotac GTX 260
    İşletim Sistemi : Win 7 Ultimate
    Daha önceki ekran kartım Zotac 9600 AMP idi sorunuz kullanıyordum . Anakart ile alakalı veya işlemci ile alakalı olabilirmi?

Ekran kartı driverlarını güncelledim format bile attım ama oyunlarda kasma yapıyor :S

• 3D mark 2006 testi yapıp sonucu yazarsan, ekran kartın performansında bir sorun var mı anlayabiliriz.
  • GPU-Z'den de bir ss ekleyebilir misin...
  • Evde deilim suan eve gidince GPU-Z ve 3D mark 2006 Test sonuclarını eklerim teşekkürler ilginiz icin ...
  • GPU-Z

3D mark 580 MB indiriyorum birazdan onunda test sonuclarını koyarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.ayhan -- 19 Aralık 2009; 0:38:45 >
  • o sistemino oyunları normalde hiç kasmaması gerekir. Durum normal değil yani.
    Şunu söylemek istedim : Seninle aynı işlemciyi kullanıyorum o.c ile direk 3.2 yi kaldırıyor stok fanıyla. 400 FSB yap v-modada gerek yok
  • ramlerde sorun olabilir.2+1gb dual çalışmaz performansı düşürür.bide çipleri falan farklı ise o pc den performans falan bekleme
  • karttan değildir o en azından bozuk değilse yada sürücülerde problem yaratmıyosa o kart rahat yeter oyunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fero01 -- 19 Aralık 2009; 4:17:08 >
  • işlmeciyi 2.66 ghz de mi kullanıyorsun aman diyim olurmu öyle şey... en az 3,6 yapmaya bak ayrıca kartıta oc le 700 core u aş , işlemecide 3ghz yi geçersen en az 15-16 bin gibi bir puan alman lazım

birde ramler 2+1 evet dual çalışmaz bunlkar per. etkiler baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 19 Aralık 2009; 4:31:21 >
  • yahu gpuz a baksanıza pysx yok görünüyor :) sorun yazılımsal bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donda -- 19 Aralık 2009; 4:35:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SY34

yahu gpuz a baksanıza pysx yok görünüyor :) sorun yazılımsal bence

control panelden enabled yapınca düzeliyor
  • Sorun Düzeldi arkadaşlar ilginize teşekkür ederim .. Ekran kartını cıkarıp tekrar taktım directx i update ettim düzeldi teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.