Şimdi Ara

gtx 260 İçin psu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD Phenom II X4 965 işlemci
    zotac gtx 260 grafik kartı
    gigabyte ma790xt ud4p anakart
    2 gb ddr3 1333 king
    1 tb 7200 rpm
    GIGABYTE GZ-X2 BPD-400 420 watt kasa

Sistemim yukarıdaki gibi.NFS shift vb oyunlarda 1440x900 de 6-7 dakika sorunsuz oynadıktan sonra grafikler yavas yavas bozulmaya basliyor.ve en sonunda tamamen bozuluyor ve
    oyun kitleniyor.420 watt kaldirmiyor olabilir dedi bir arkadasim.bu problem güc kaynagından dolayımı oluyor acaba.bu konuda nasıl bir cozum bulabilirim.En uygun ve kaliteli psu hangisidir. en az kac watt gücünde olmali bilen arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim.simdiden tsk ederim.

• Isı değerlerini kontrol ettinizmi? PSU yetmiyor olsa ya reset atar yada sistem kilitlenir, grafiklerde bozulma olmaz. Ha şöyle olur PSU yetmeyince parçalar aşırı ısınıyor ve ısı nedeniyle öyle bir sorun oluşuyor olabilir, ya da ekran kartında sorun vardır. PSU dan olması zayıf ihtimal.
  • gigabyte ın 420w kasaları gerçekte 350w veriyor..
    yani yetmeme ihtimali yüksek..
    bence 500w kaliteli bir psu al..
    http://www.hepsiburada.com/high-power-500w-powersupply-hp-500-a12s/productDetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd71375
  • Grafik kartının ısısı 78 dereceye ulastıgında grafiklerde bozulmalar baslıyor ve giderek artıyor.O anda işlemci ısı degeri 55 derece.Problem PSU ile mi ilgili yoksa grafik kartındamı bi problem var acaba
  • Ram yetmiyor arkadaşım, oyun ne kadar optimize edilmiş olsa da günümüz sistemlerinde 2 gb yeterli değil. Benim tahminim bu yönde; nitekim daha oyunu oynamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Ram yetmiyor arkadaşım, oyun ne kadar optimize edilmiş olsa da günümüz sistemlerinde 2 gb yeterli değil. Benim tahminim bu yönde; nitekim daha oyunu oynamadım.

rammi yetmiyo ne ye dayanarak söyledin bunu acaba bende neden sorun yok acaba sorabilirmiyim sistemim panelde yazılı ama bida yazayım

p45 ds3r
    e8400
    1*2 ocz 800mhz
    gtx260amp2

22" monitör
  • kardeşim gtx260 içn kaliteli bir 500 watt fazlasıyla yeterli gelir.. hp..tt..ocz..silverstone gibi ürünler işini fazlasıyla görür..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 295 Kaç Watt??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stacx

Grafik kartının ısısı 78 dereceye ulastıgında grafiklerde bozulmalar baslıyor ve giderek artıyor.O anda işlemci ısı degeri 55 derece.Problem PSU ile mi ilgili yoksa grafik kartındamı bi problem var acaba

palit gtx260 sonic var bende de oyunlarda mesela nfs shift te 1600x1050 çözünürlük diğer herşey full de 60 dereceyi geçmiyo ki bu da ekran kartı fanlarının %50-%60 arasında çalışırken , o ısı değeri çok yüksek değil mi?
  • 2gb ramın var, bunun işletim sisteminin kullandığı kısmını ayırırsak, nfs shift'in ihtiyaçlarını geçiyor olabilir. 64bit sistemimde 1.05gb sadece win7'ye ayrılmış durumda. 32 bit kullansan bile 1.5gb yetmiyor olabilir oyundaki bellek ihtiyacına. Eğer oyun yeterli derecede verimi arttırılmamışsa bellek kaçakları varsa zamanla kullanılabilir belleğin azalacak performansın düşecek kitleneceksin.
  • arkadaşlar o öncelikle ısı değil sıcaklık :)

psu içinse;
    http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-xp600-xp600-gaming-edition-600-watt-guc-kaynagi/productDetails.aspx?I_ID=39365

12V kanalı A değeri düşük 400-500W psu lardan almaktansa, linkteki xilence 600W gaming edition u öneririm.
    750W gaming edition u kendim kullandım (pc monitörüm garantiden gelince kullanmaya devam edicem) :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.