Şimdi Ara

Gtx 460 Hızaşırtma yardmı yapabilecek olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayar konusunda orta seviye bir kullanıcı olmama rağmen yakında satın alacağım GIGABYTE GV-N460OC-1GI, GTX 460 ı orta seviyelere, yani kartın aşırı ısınmasına mahal vermiyecek dereceye overclock etmek istiyorum. Fakat bunu daha önceden hiç yapmadım ve bana bu işlemleri tek tek anlatacak yardımsever bir üstad arıyorum. kullanacağim anakart bu ASUS P7P55 LX.

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: gargoyle_35

Selamlar,
    bilgisayar konusunda orta seviye bir kullanıcı olmama rağmen yakında satın alacağım GIGABYTE GV-N460OC-1GI, GTX 460 ı orta seviyelere, yani kartın aşırı ısınmasına mahal vermiyecek dereceye overclock etmek istiyorum. Fakat bunu daha önceden hiç yapmadım ve bana bu işlemleri tek tek anlatacak yardımsever bir üstad arıyorum. kullanacağim anakart bu ASUS P7P55 LX.

saygılarımla

hocam öncelikle MSI AFTERBURNER proğramını indir ve orta seviye bir oc istiyorsan resimdeki değerleri yap.proğramın ayarlarından sistemle başlatı seç oc ayararınıda profile kaydet umarım yardımcı olmuşumdur.

Gtx 460 Hızaşırtma yardmı yapabilecek olan?

• Bugün MSI Afterburner'i kullanarak MSI VN220GT MD1G kartıma OC yaptım.İlk OC olmasına rağmen neredeyse mükemmel diyebilirim.

OC yapmadan önce değerler böyleydi.

Çekirdek Hızı : 625 MHz
    Bellek Hızı : 400 MHz
    Shader Hız ı :1360 MHz

Dereceyi hafif hafif arttırdım ve sıcaklığı sabit tutabildim.Fan hızını auto yapmanız büyük kolaylık sağlıyor.
    İçime bir güç geldi,kartı köklemek istedim.Fan hızı 25%'den 81%'ye çıktı genel olarak.Hele sizde GTX 460 var.Ben de yakında alacağım o karttan.Köklemeyi düşünüyorum.

OC yaptıktan sonra...

Çekirdek Hızı : 815 MHz
    Bellek Hızı : 480 MHz
    Shader Hızı : 1773 MHz

OC yaptıktan biraz sonra siyah ekran geldi gitti.İçim rahat etmedi restart attım pcye.Bir daha siyah ekran verdi.Pro arkadaşlar bakarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck Fuddy -- 20 Kasım 2010; 17:26:00 >

• ekran kartınız o değerlerde stabil çalışmıyor olabilir.
  • MSI Kombustor ile stabilite testi yaptım.1280x1024 Post FX açık Direct3D 10'da AA olmadan en düşük 28 fps en yüksek 31 fps aldım.Avaraj ise 29 fps
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.