Şimdi Ara

gtx 460 - lcd tv bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çok karmaşık bir problemim var, umarım buradan biri yardımcı olabilir

haftasonu yeni bir bilgisayar toplayıp kurdum.
    sistemi ldy'ye (LG 42LH3000) bağladığım zaman görüntü var ama 1:1 pixel mapping yaptıramıyorum. lcd'den "sadece tara" seçtiğimde görüntü lcd ye oturuyor ama yazılar resimler vs. olması gerektiği gibi net değil. "orijinal" seçeneğinde ise yine görüntü net değil ve ekrana sığmıyor, başlat kısmını göremiyorum mesela. oyunlarda da görüntü olması gerektiği gibi değil.

işletim sistemim windows 7 ultimate 64 bit, ekran kartım gigabyte gtx 460 1gb oc modeli. bunu mini hdmi - hdmi olarak bağlıyorum dönüştürücü kullanmadan.

işin ilginç yanı pc'yi diğer odadaki 22' lg full hd'ye hdmi - dvi kablo ile lcd'nin dvi portundan girerek bağladığımda hiçbir sorun yok, görüntü gayet net ve herşey olması gerektiği gibi. ama onda da mini hdmi - hdmi olarak bağladığımda aynı problem var. yani sanırım sorun mini hdmi - hdmi bağlantısında. 42LH3000 lcd'de de maalesef dvi girişi olmadığı için bu şekilde bağlayamıyorum.

hdmi - dvi dönüştürücü alarak olabilecek her türlü kombinasyonu denedim, ekran kartının dvi çıkışlarını da denedim ama hiçbir şekilde sonuç alamadım.

LCD'de bir problem olmadığına eminim ve 1:1 pixel mapping yapabiliyor. laptopun dvi çıkışından lcd nin hdmi çıkışına bağlantı yaptığım zaman görüntü gayet net, laptopun ekran kartı geforce go 6800.

bir çözüm bulabilirsem çok iyi olacak, aksi halde ekran kartını gönderip başka bir model alacağım
    yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.