Şimdi Ara

GTX 460 Oyunlarda yavaşlamalar ve takılmalar (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
0
Favori
20.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The 127 Pc'ye format at.Oyunları Başka sitelerden indir öyle dene
  • artık format atıcaz napalım..
  • Aynen Ama sen atma git Bilgisayarcıya attır.Bir de oyunları başka siteden indir,öyle kur düzelecek inşallah.Sistemin güzel
  • Bende En geç Salı günü Attıracam bakalım inşallah ikimizinki de düzelir
  • Eğer formatı bile bilgisayarcı diye geçinen adamlara attıracaksanız, kusura bakmayın ama siz devamlı sorun yaşamaya mahkumsunuz. Merak etmeyin, format atma hadisesi donanımsal bir olay değildir. Tamamen yazılımsaldır ve PC'ye zarar vermez. Yalnızca yedeklemediyseniz özel dosyalarınızı silersiniz hepsi bu. Biraz cesaret gösterip kendiniz yapın. Yoksa sağa sola 10-20 verip durursunuz, hem de 3 kuruşluk bir iş için.

Ben ilk PC'mize eve geldikten 2 ay sonra format atmıştım. Tam yapamamıştım da tekrar yapıp olayı çözmeye çalışmıştım. Şimdiki gibi janjanlı grafik ekranlar falan da yoktu ve yaşım da baya küçüktü. O zamanlar lisede Bilgisayar Bölümü okuyup da format atmayı öğrenenler, bilgisayarcıyım diye geçiniyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Eğer formatı bile bilgisayarcı diye geçinen adamlara attıracaksanız, kusura bakmayın ama siz devamlı sorun yaşamaya mahkumsunuz. Merak etmeyin, format atma hadisesi donanımsal bir olay değildir. Tamamen yazılımsaldır ve PC'ye zarar vermez. Yalnızca yedeklemediyseniz özel dosyalarınızı silersiniz hepsi bu. Biraz cesaret gösterip kendiniz yapın. Yoksa sağa sola 10-20 verip durursunuz, hem de 3 kuruşluk bir iş için.

Ben ilk PC'mize eve geldikten 2 ay sonra format atmıştım. Tam yapamamıştım da tekrar yapıp olayı çözmeye çalışmıştım. Şimdiki gibi janjanlı grafik ekranlar falan da yoktu ve yaşım da baya küçüktü. O zamanlar lisede Bilgisayar Bölümü okuyup da format atmayı öğrenenler, bilgisayarcıyım diye geçiniyordu...

valla haklısın abicim şimdide anakarttan ram söken adam bilgisayarcıyım diye geziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Eğer formatı bile bilgisayarcı diye geçinen adamlara attıracaksanız, kusura bakmayın ama siz devamlı sorun yaşamaya mahkumsunuz. Merak etmeyin, format atma hadisesi donanımsal bir olay değildir. Tamamen yazılımsaldır ve PC'ye zarar vermez. Yalnızca yedeklemediyseniz özel dosyalarınızı silersiniz hepsi bu. Biraz cesaret gösterip kendiniz yapın. Yoksa sağa sola 10-20 verip durursunuz, hem de 3 kuruşluk bir iş için.

Aynen katılıyorum. Herşeyi araştırarak netten öğrendim, arkadaşlarda hazıra kondu

• Egzap Peki Sendeki yani msı gtx 460'ı almadan önce o sorun vardı 1-).Peki 5770 ekran kartının olduğu zaman mı fortmat attın? 2-) Yoksa format atmayıp Msı Gtx 460'ı mı aldın. 3-)Yoksa Msı GTx 460'ı alıp format mı attın? Bu Çok önemli cevabını beklıyorum. 3 seçekenkten birini söyle ? Egzap şu soruma cevap vericekmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Llorente

Egzap Peki Sendeki yani msı gtx 460'ı almadan önce o sorun vardı 1-).Peki 5770 ekran kartının olduğu zaman mı fortmat attın? 2-) Yoksa format atmayıp Msı Gtx 460'ı mı aldın. 3-)Yoksa Msı GTx 460'ı alıp format mı attın? Bu Çok önemli cevabını beklıyorum. 3 seçekenkten birini söyle ? Egzap şu soruma cevap vericekmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: Llorente

Egzap Peki Sendeki yani msı gtx 460'ı almadan önce o sorun vardı 1-).Peki 5770 ekran kartının olduğu zaman mı fortmat attın? 2-) Yoksa format atmayıp Msı Gtx 460'ı mı aldın. 3-)Yoksa Msı GTx 460'ı alıp format mı attın? Bu Çok önemli cevabını beklıyorum. 3 seçekenkten birini söyle ? Egzap şu soruma cevap vericekmisin?

Konu sıcak kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 17 Ekim 2011; 10:32:50 >

• Maşşallah 1 işletim sisteminde 4 ekran kartı değştirmişsin ondan sonrada verim alamadım diyorsun kartlar burada tek sorun var oda sen kendinsin.
  • atın artık şu formatı yahu ; yoksa yakında forum yöneticisi konuya format atacak gibi içimde bir his belirdi..........
    tek çareniz F.O.R.M.A.T (açılımı = fiziki operasyon rastgele mekaniksel arıza tedavisi)
    bende 2005 yılında ilk intel tabanlı pcmi aldığımda inanın bende pek bir şey bilmiyordum ;
    ama tabiki 1993 den beri commodore 64 amiga 500 le başlıyan bilgisayar hayatım 2005 te p4 tabanlı 2.4 ghz li pcim ile devam etti.....
    bu arada amiga 500 ün hafızası 3 mb ta çıkarmıştım ; a590 lı harddisk ünitesi gibi geliştirmelerde bulunmuştum;

amiga 500 le internete girilebildiğini biliyormuydunuz ? hack yapılabildiğini ..............
    millet tabiki amiga 500 ü oyun bilgisayarı sanıyordu ; insanlar büyük hata etti tabiki........

iş yazılımlarında grafiksel yazılımlarında çizimlerde raytrace işlemlerde ; amiga 500 -2000-3000-4000 amiga 500 plus intel tabanlı bilgisayarlardan bile o dönem kat kat üstündü..........
    inanılmaz hızlıydı ; dönemin pclerine raytrace işlemlerinde fark atardı.......

20 mb lık a590 nın hd ünitesine dünyanın verisini sığdırmıştım ; pc alınca amiga 500 ve tüm a590 ünitesi 3 mb ram la beraber sistemi birine hediye ettim ;
    çocukları sevindirmek farzdır..........
    oyun disketlerinide program disketlerini animasyon programları raytrace programları vs vs her şeyi de verdim...........
    tabiki bazı disketlerin içinde xxxxxxxxx şeylerde vardı
    çocuk bayağı sevinmiştir............

neeeeeeeeee kız çocuğuymuş hastir...............................

emin olunki pcyi öğrenmek için biraz çabalamanız yeterlidir............ben amiga 500 de comodore 64 te pcde bir çok şey öğrenebildiysem sizlerde öğrenebilirsiniz............
    çok kolaydır ; format atmak kolaydır ; diğer şeylerde kolaydır.... ben pcyi ilk aldığımda 1-2 şey yüzünden kasayı üsküdara taşıdığımı hatırlıyorum ...................
    bu arada xp biliyorsanız vista win7 win8 macos linux vs vs çok rahat çözersiniz ; çok kolaydır..araştırınca sağını solunu kurcalayınca insanlar buluyor ; öğreniyor hemen.............

ama sizler ilk kez format atacağınız için bir çok şey sizlere zor gelecektir... banada ilk zamanlar zor geliyordu.......bilinmeyen herşey insanlara ilk zamanlar zor gelir...........
    deneme yanılma yönetmiye gerekirse windowsu bozarak öğreneceksiniz............. bunun başka çaresi yok.....

yada profesyonel yardım alıp gold vb gibi yerlere sistemi götürüp her şeyi onlara siz kurduracaksınız ; ama 30-40 tlyi gözden çıkarmanız lazım ; gerçi teknik servis ücretleri 10 dolar kadardı.....işletim sistemi vs kurma işlemine ne kadar alırlar ? bunu bilemem...........üstelik işletim sisteminiz orjinal olmalı....
    gold gibi firmalar asla korsan işletim sistemi kuramazlar ; yoksa başlarına iş alırlar.. polis basarsa teknik servisi en az kurumlara 90000 tl cezası var ; kapatmaya kadar bile gidebilir kurumu firmayı şirketi.............. üstelikde sizin başınıza bir ton sorun açılır.............

konu dışı Bİraz Bilgi ;

evde korsan işletim sistemi kullanabilirsiniz ; ama polis evi basarsa pcnize el koyulur ; tamamına hemde...bir daha o pcyi geri almayı unutun.............isterse 5000 tllik pc kullanın farketmez.............
    alırsınız almasına ama kimbilir kaç ay -kaç yıl sonra...........
    para cezası yazabilirler mi ?

ev kullanıcısına para cezası verilmiyor ; bsa dan uyarı alırsınız ; kanunda bir boşluk var ;para cezaları firmalara veriliyor................ ama microsoftun dava açma hakkı vardır ..... microsoft sizi dava ederse o zaman iş değişir.......... hakim size orjinal işletim sistemi alma cezası verebilir.......... üstelik microsoft sizi buna mecbur edebilir...... adam ultimate korsan kullanırken mi basılmış ; ultimate orjinal almak zorunda kalabilir..........

eğer evinizde orjinal işletim sistemli bir pc varsa diğer yazılımlarınız korsan olursa bsa dan sadece uyarı alırsınız ; pcnize el konulamaz ; sadece hdd nin kopyasını polis alabilir........
    yok eğer sisteminizde benim gibi hem orjinal işletim sistemi hemde orjinal yazılımlar barındırıyorsanız
    polisin hddyi kopyalama yetkisi bile yoktur...............
    sadece benim polise tutanak tutturup bsa nın onayı ile polisten orjinal yazılımlarıma keylerime vs vs zarar gelmeyeceğine dahil alacağım bir belgeyi polisin bana vermesi lazım ......
    o zaman hdd yi kopyalayabiliyorlar........

adamlar hddyi kopyalasın ; sonra 5 gün sonra benim orjinal yazılımlarım kara listeye düşerse bu durumda eve gelen ; hdd yi kopyalayan ; inceleyen herkes hakkında sahtekarlık, yazılım hırsızlığından ,bilişim suçundan tutuklama kararı alma hakkına sahip olursunuz......
    zaten o çalınan keyleri kimlerin kullandığı anında belli olur ...... hepside en az 8 sene hapis cezası alırlar.........
    şikayet halinde durum böyle..............
    evde orjinal yazılım işletim sistemi kullanıyorsanız ; ama elinizde benim gibi korsan vista- win7 vs yazılımlar barındırıyorsanız ;
    onları ben zaten test amaçlı kullanıp cracklemediğim için bir sorun arzetmiyor ;

bir işletim sistemini denemek için 3 günlük süreniz var ; eğer sisteminize korsan win7 kurmuşsanız ama cracklememişseniz fake serial de girmemişseniz yasal olarak o yazılımı 3gün trial olarak kullanma hakkınız var............

o zaman polis basarsa 3 günlük trial bir yazılımı korsan olarak kabul edemez ; microsoft size 3 günlük deneme hakkı vermiş zaten ;
    ama siz yazılımı korsan olarak elde ettiğiniz için sadece uyarı alırsınız ; sisteminizdeki yazılım trial olduğundan pcye el konulamaz............

korsan olması için fake serial yada cracklendirme işleminin yapılması gerekir........ benim gibi deneme amaçlı bulunduruyorsanız merak etmeyin bsa bile eve uğramaz ; polis bile eve uğramaz.....

zaten ev kullanıcısının basılmamasının en büyük nedeni ev kullanıcısının korsanlıktan ticari amaç gütmemesidir........sadece kendi kullanır ; yada arkadaşından bedava alır ;ama başkasına satmaz...
    ama alırken polis sizi durdurursa korsan oyun programın her türlü şekilde dağıtılması taşınmasından ceza almanız muhtemeldir...........

ama polisin sizi durdurması lazım ; eğer kanunda her türlü elektronik ortamda taşınması ibaresi geçiyorsa flash diskte taşırken polis sizi durdurursa yine başınıza bela olur.......
    yok sadece cd dvd geçiyorsa flash diskte taşıyabilirsiniz

bizim kanunlarımızda çok açık var........ bu arada sizi durdurmadan adliyeye sevk etmeden taşıdığınızı anlasalar bile ceza yazamazlar....... hakkınızda işlem yapamazlar...........

bu bilgileride buraya ekleme gereğini duydum..............

• quote:

Orijinalden alıntı: turbocat1

atın artık şu formatı yahu ; yoksa yakında forum yöneticisi konuya format atacak gibi içimde bir his belirdi..........
    tek çareniz F.O.R.M.A.T (açılımı = fiziki operasyon rastgele mekaniksel arıza tedavisi)
    bende 2005 yılında ilk intel tabanlı pcmi aldığımda inanın bende pek bir şey bilmiyordum ;
    ama tabiki 1993 den beri commodore 64 amiga 500 le başlıyan bilgisayar hayatım 2005 te p4 tabanlı 2.4 ghz li pcim ile devam etti.....
    bu arada amiga 500 ün hafızası 3 mb ta çıkarmıştım ; a590 lı harddisk ünitesi gibi geliştirmelerde bulunmuştum;

amiga 500 le internete girilebildiğini biliyormuydunuz ? hack yapılabildiğini ..............
    millet tabiki amiga 500 ü oyun bilgisayarı sanıyordu ; insanlar büyük hata etti tabiki........

iş yazılımlarında grafiksel yazılımlarında çizimlerde raytrace işlemlerde ; amiga 500 -2000-3000-4000 amiga 500 plus intel tabanlı bilgisayarlardan bile o dönem kat kat üstündü..........
    inanılmaz hızlıydı ; dönemin pclerine raytrace işlemlerinde fark atardı.......

20 mb lık a590 nın hd ünitesine dünyanın verisini sığdırmıştım ; pc alınca amiga 500 ve tüm a590 ünitesi 3 mb ram la beraber sistemi birine hediye ettim ;
    çocukları sevindirmek farzdır..........
    oyun disketlerinide program disketlerini animasyon programları raytrace programları vs vs her şeyi de verdim...........
    tabiki bazı disketlerin içinde xxxxxxxxx şeylerde vardı
    çocuk bayağı sevinmiştir............

neeeeeeeeee kız çocuğuymuş hastir...............................

emin olunki pcyi öğrenmek için biraz çabalamanız yeterlidir............ben amiga 500 de comodore 64 te pcde bir çok şey öğrenebildiysem sizlerde öğrenebilirsiniz............
    çok kolaydır ; format atmak kolaydır ; diğer şeylerde kolaydır.... ben pcyi ilk aldığımda 1-2 şey yüzünden kasayı üsküdara taşıdığımı hatırlıyorum ...................
    bu arada xp biliyorsanız vista win7 win8 macos linux vs vs çok rahat çözersiniz ; çok kolaydır..araştırınca sağını solunu kurcalayınca insanlar buluyor ; öğreniyor hemen.............

ama sizler ilk kez format atacağınız için bir çok şey sizlere zor gelecektir... banada ilk zamanlar zor geliyordu.......bilinmeyen herşey insanlara ilk zamanlar zor gelir...........
    deneme yanılma yönetmiye gerekirse windowsu bozarak öğreneceksiniz............. bunun başka çaresi yok.....

yada profesyonel yardım alıp gold vb gibi yerlere sistemi götürüp her şeyi onlara siz kurduracaksınız ; ama 30-40 tlyi gözden çıkarmanız lazım ; gerçi teknik servis ücretleri 10 dolar kadardı.....işletim sistemi vs kurma işlemine ne kadar alırlar ? bunu bilemem...........üstelik işletim sisteminiz orjinal olmalı....
    gold gibi firmalar asla korsan işletim sistemi kuramazlar ; yoksa başlarına iş alırlar.. polis basarsa teknik servisi en az kurumlara 90000 tl cezası var ; kapatmaya kadar bile gidebilir kurumu firmayı şirketi.............. üstelikde sizin başınıza bir ton sorun açılır.............

konu dışı Bİraz Bilgi ;

evde korsan işletim sistemi kullanabilirsiniz ; ama polis evi basarsa pcnize el koyulur ; tamamına hemde...bir daha o pcyi geri almayı unutun.............isterse 5000 tllik pc kullanın farketmez.............
    alırsınız almasına ama kimbilir kaç ay -kaç yıl sonra...........
    para cezası yazabilirler mi ?

ev kullanıcısına para cezası verilmiyor ; bsa dan uyarı alırsınız ; kanunda bir boşluk var ;para cezaları firmalara veriliyor................ ama microsoftun dava açma hakkı vardır ..... microsoft sizi dava ederse o zaman iş değişir.......... hakim size orjinal işletim sistemi alma cezası verebilir.......... üstelik microsoft sizi buna mecbur edebilir...... adam ultimate korsan kullanırken mi basılmış ; ultimate orjinal almak zorunda kalabilir..........

eğer evinizde orjinal işletim sistemli bir pc varsa diğer yazılımlarınız korsan olursa bsa dan sadece uyarı alırsınız ; pcnize el konulamaz ; sadece hdd nin kopyasını polis alabilir........
    yok eğer sisteminizde benim gibi hem orjinal işletim sistemi hemde orjinal yazılımlar barındırıyorsanız
    polisin hddyi kopyalama yetkisi bile yoktur...............
    sadece benim polise tutanak tutturup bsa nın onayı ile polisten orjinal yazılımlarıma keylerime vs vs zarar gelmeyeceğine dahil alacağım bir belgeyi polisin bana vermesi lazım ......
    o zaman hdd yi kopyalayabiliyorlar........

adamlar hddyi kopyalasın ; sonra 5 gün sonra benim orjinal yazılımlarım kara listeye düşerse bu durumda eve gelen ; hdd yi kopyalayan ; inceleyen herkes hakkında sahtekarlık, yazılım hırsızlığından ,bilişim suçundan tutuklama kararı alma hakkına sahip olursunuz......
    zaten o çalınan keyleri kimlerin kullandığı anında belli olur ...... hepside en az 8 sene hapis cezası alırlar.........
    şikayet halinde durum böyle..............
    evde orjinal yazılım işletim sistemi kullanıyorsanız ; ama elinizde benim gibi korsan vista- win7 vs yazılımlar barındırıyorsanız ;
    onları ben zaten test amaçlı kullanıp cracklemediğim için bir sorun arzetmiyor ;

bir işletim sistemini denemek için 3 günlük süreniz var ; eğer sisteminize korsan win7 kurmuşsanız ama cracklememişseniz fake serial de girmemişseniz yasal olarak o yazılımı 3gün trial olarak kullanma hakkınız var............

o zaman polis basarsa 3 günlük trial bir yazılımı korsan olarak kabul edemez ; microsoft size 3 günlük deneme hakkı vermiş zaten ;
    ama siz yazılımı korsan olarak elde ettiğiniz için sadece uyarı alırsınız ; sisteminizdeki yazılım trial olduğundan pcye el konulamaz............

korsan olması için fake serial yada cracklendirme işleminin yapılması gerekir........ benim gibi deneme amaçlı bulunduruyorsanız merak etmeyin bsa bile eve uğramaz ; polis bile eve uğramaz.....

zaten ev kullanıcısının basılmamasının en büyük nedeni ev kullanıcısının korsanlıktan ticari amaç gütmemesidir........sadece kendi kullanır ; yada arkadaşından bedava alır ;ama başkasına satmaz...
    ama alırken polis sizi durdurursa korsan oyun programın her türlü şekilde dağıtılması taşınmasından ceza almanız muhtemeldir...........

ama polisin sizi durdurması lazım ; eğer kanunda her türlü elektronik ortamda taşınması ibaresi geçiyorsa flash diskte taşırken polis sizi durdurursa yine başınıza bela olur.......
    yok sadece cd dvd geçiyorsa flash diskte taşıyabilirsiniz

bizim kanunlarımızda çok açık var........ bu arada sizi durdurmadan adliyeye sevk etmeden taşıdığınızı anlasalar bile ceza yazamazlar....... hakkınızda işlem yapamazlar...........

bu bilgileride buraya ekleme gereğini duydum..............

Hacı ne yazmışsın haaaaa

• içimi dökmem gerekti ; forumdaki arkadaşlara içimi dökmem lazımdı
    siz benim 10 sayfa süren konu mesajlarımı görmediniz galiba
    yönetici yakında mesajlarda karakter sınırlamasına giderse hiç şaşırmam............
    fena fikir de değil hani ; az karakterden oluşan mesajlar donanım forum serverında daha az yer tutacaktır......

• HD serverları hepimizi taşır
  • Yarın Yetkili servise götürüp attırcam bakalım inşallah düzelir.
  • ihş ALLAH sorunuz düzelir ve ihş ALLAH yarın format attırırsınız..... yanlız servise nelerin kurulması istediğinizi söyleyin ; sistemi formatlamadan önce şu anki sisteminizde hangi yazılımları barındırıyorsanız onların listesini alınız ; onlara veriniz ; sonuçta servise dünyanın parasını vereceksiniz ;istediğiniz şeyleri kurmak zorundalar......eski sisteminizde ne varsa hepsini kurdurunuz....

yok gerisini siz kurarsınız falan derlerseki öyle demeye hakları yok ; oranın müdürüne durumu söylersiniz...... sonuçta para ödüyorsunuz ; işlerini düzgün yapsınlar.......
    önce servise kaç tl alacaklarınıda bir sorunuz ; sakın 100 tl kusur isteyip sizi yolmasınlar ? kazıklanmayınız yani.......... gold gibi yerlerde zaten 10 dolar teknik servis ücreti alınıyordu ; işletim sistemi sizden olmak kaydıyla tüm cd dvd sürücülerinizi servise götürmeyi unutmayınız........anakart cdsi vs vs vs
    ekran kartının en son driverını nvidadan indirip kursunlar ; cddeki driverı kurmasınlar........
    bütün donanım sürücüleri kurulsun ; sizin gerekli olan diğer yazılımları adobe acrobat reader vs onlarıda kurdurunuz..... ve işletim sistemini güncellemeyi unutmasınlar.... anti virüs vs ne kullanıyorsanız tabiki onlarıda kurmaları lazım.......

yada bu yazdığım mesajın bazı yerlerini not edip gerekeni onlara söyleyiniz.........

gtx 550 mi almıştınız ? benim öyle aklımda kalmış.......

• Zaten Söylicem turbocat.Bütün driverleri onlar kursun ve güncellesin.Yeni kartım Msı gtx 550 Ti.Bir de turbocat birşey sorucam.Yarın Format attırcam ya oyunlar felan gidecek.Ben oyun setuplarını daha önce benim taşınabilir disk'e atmıştım.Ancak internette okuduğuma göre diyorlarki o setuplara da virüs bulaşmış olabilir.Sen en iyisi oyunu yeniden indir öyle kur diyorlar.Taşınabilir disk'ten yüklesem gene aynı sorun olurmu
  • Turbocat dediğin gibi tek tek söylicem.İşletim Sistemini güncellesinler.işlemci,Anakart,ekran kartı adobe falan filan driverlerini kurup,güncellesinler.Ücreti sordum 40 TL.Bu arada Ben Windows 7 home premium 64 bit kullanıyorum,orjinal sürüm.Onlar da orjinal atar dimi:)Dediğin gibi hepsini güncellesinler 40 tl almasını biliyorlar:D
  • tabiki windows 7 home premium 64 bitlik versiyonunun orjinal dvdsini onlara götürürsünüz . zaten orjinal serialiniz onlara lazım olacak ....... zaten kasanızın üstünde orjinallik logosuna sahip microsoft lisans etiketinin olması lazım ; ordan seriali görürler...

ama kaybetmesinler sakın orjnal lisanslı win7 dvdnizi ; birde adı sanı bilinmemiş kişilere pcyi dvdleri teslim etmeyiniz......
    dolandırılmanızı istemem.... gold vatan exa gibi yerlerde bu işlemi yapabilirsiniz.......
    yada orjinal windows dvdinizin bir kopyasını onlara veriniz....... önemli olan kasa üstündeki microsoft lisans etiketidir.........
    taşınabilir diskte eğer virüs varsa onu sisteme takar takmaz tekrar bulaşabilir pcnize ;ama eğer iyi bir anti virüs çözümünüz varsa virüsün sisteminize girmesini engelliyebilir ;
    taşınabilir diskinizdeki virüsleri temizleyebilir ; o diskteki verileri güvenle kullanabilirsiniz.........

varsa tanıdığınız arkadaşınız onun pcsine bağlayarak onun antisi ile diskinizi taratabilirsiniz..........

bu arada msi gtx 550 ti ekran kartınız hayırlı uğurlu olsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 17 Ekim 2011; 16:06:16 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.