Şimdi Ara

GTX 460 Oyunlarda yavaşlamalar ve takılmalar (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
0
Favori
21.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili Turbocat.Ben Taşınabilir diski alalı 3 ay oluyor.Yeni sayılır.Ben O soruyu sana oyunlarda hani takılmalar felan yapıyor ya belki de pc de virüs var.Virüsler belki oyunların setup dosyalarına da bulaşmış olabilir ve sımdı format attırıp oyunları bu taşınabilir diskten yüklersem gene aynı donmalar olur mu diye sormuştum.Yoksa Normal İnternettenmi indireyim?
  • 8mbit net limitsiz kullanıyorsanız indirin indirebildiğiniz kadar bak sanıza ttnet 1 tb indirseniz bile hala 8 mbit hız vermeye devam ediyor
    anlaşılan sistemlerinde sorun var.........

• Sistemlerinde sorun var derken:) Ayrıca doğru internetim hızlı internetten indiririm
  • Bi Msn adresini versen:)
  • UPP...... mesajim bulunsun,,,,,
  • Arkadaşlar Herkese Selam.Pc'ye Format Atıldı.Bütün Güncellemeler Felan Yapıldı.Beyler Fifa 2012 indirdim.Oyunu Çok akıcı bir şekilde hızlı donmadan en yüksek ayarlarda oynadım.Mafia 2'yi indirdim.Metalizmm deki problem geçti.Ancak Oyunda Phsyx kapalı olmasına rağmen oyunda gece olunca donmalar oluyor yani kasıyor.En düşük Ayarda bile ama o metalizmm'in dediği problem geçti.Yani anlayacağınız Format Fayda etti.Ancak Mafia 2'ye fayda etmedi.Ama Genede şükrediyorum.Metalizmm'deki takılma artık yok.Bu Mafia 2 için ne lazım anlayamadım bir türlü
  • bu konu silinsin istiyorum artık ıy ya
  • büyük bir ihtimal darboğaz yapıyor bi arkadaşımızda yazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everAMD

büyük bir ihtimal darboğaz yapıyor bi arkadaşımızda yazmış

4 ghz 6 cekırdek ıslemci kullanıyorm hd6850 ile aynı sorun bendede war budamı darboğaz =]
  • Şu konu silinsin geyiğini bir kenara bırakın artık iyice kabak tadı vermeye başladı.
  • Herkese selamlar arkadaşlar...
    Bende Zotac GTX460 sahibiyim.
    Pc yi 46EX500 tv me HDMI bağlantı şekli ile bağlıyorum.
    Bir müddet sonra ekran donuyor..
    22" monitörde böyle bir sıkıntı yok,ama lcd tv de 2-5 dk sonra makine tamamen kilitleniyor.
    Sebebi hakkında biligisi olan varmı acaba,teşekkürler.
    Sistemim

AMD phenom 965BE
    4gb ddr2 1066 ocz platinum ram
    Zotac GTX460 ekran kartı
    650W corsair PSU
  • Arkadaşlar Fifa 2012 Oynuyorum.Oyunu 60 FPs'de oynuyorum vsync açık.Maç esnasında 7-8 dakikada 1 Fps Birden 59 a düşüyor ve hemen 60 a çıkıyor.Düştüğü sırada anlık takılma oluyor sonra hemen düzeliyor 7-8 dakikada bir de olsa rahatsız edici.Bu Problemi nasıl çözebilirim? Crysis 2'de Bile böyle bir şey olmadı gayet güzel oynadım.Bir kişide Uyumluluk modu'nu Windows 7 yap dedi gene olmadı.Sorun oyundamı yoksa pc'demi.Ayrıca 1 Fps düşünce takılması anormal değilmi 1 fps yahu 1 FPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Llorente

Arkadaşlar Fifa 2012 Oynuyorum.Oyunu 60 FPs'de oynuyorum vsync açık.Maç esnasında 7-8 dakikada 1 Fps Birden 59 a düşüyor ve hemen 60 a çıkıyor.Düştüğü sırada anlık takılma oluyor sonra hemen düzeliyor 7-8 dakikada bir de olsa rahatsız edici.Bu Problemi nasıl çözebilirim? Crysis 2'de Bile böyle bir şey olmadı gayet güzel oynadım.Bir kişide Uyumluluk modu'nu Windows 7 yap dedi gene olmadı.Sorun oyundamı yoksa pc'demi.Ayrıca 1 Fps düşünce takılması anormal değilmi 1 fps yahu 1 FPS

Oyun crackli mi?
  • oyun orjinal degilse en yeni patchleriyle cracklerini ara.
  • CrackLi Evet Ama Orjinal Değil Update yapamıyorum o yüzden internete düşmedi daha updatesi.1 Fps Yüzünden Anlık takılma mı olur.60 tan 59'a düşüyor takılıyor enteresan bu sorunu nasıl çözücem??
  • slm arkadaslar bu soruna care bulan yokmu acaba aynı sorun benim asus engtx550ti de var
  • Ne yazık ki bende hala devam ediyor konuyu açtım belki sorun çözülür diye ama bir gelişme olmadı. Bende böle yaşamaya alıştım artık kaderime boyun eğdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalizmm

Ne yazık ki bende hala devam ediyor konuyu açtım belki sorun çözülür diye ama bir gelişme olmadı. Bende böle yaşamaya alıştım artık kaderime boyun eğdim.

hocam benim ekran kartı asus gtx550ti dc olanı asus servisle görüstüm ürünü gönderin test edelim dediler ama aynı kartı forumda baska arkadas kullanıyorbende sorun olmuyor dedi acaba sorun nerde bir bulabilsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalizmm

Beyler benim GTX 460 ekran kartım ,İşlemcim Q6600 Ram ise 4 GB örnek olarak Splinter Cell Conviction , Mafia II , Call of Duty Black Ops gibi oyunlarda takılma ve yavaşlama yapıyor.Mesela Splinter Cell oyununda oyun ekrana fazla nesne dolduğunda ağırlaşıyor ve arkamı döndüğümde hızlanıyor Mafia II de oyunu ilk açtığımda etrafıma baktığımda takılmalar oluyor etrafımda yeteri kadar tur döndüğümde takılmalar gidiyor ama yolda giderken ara ara bunu yapıyor.Sanki oyunu ilk açtığımda etrafımı dönerken cisimleri ve haritaları tam anlamıyla yükleyemediği için takılıyormış gibi. Black Ops ta ise ara ara 1 saniyelik duraklayıp devam etmeler oluyor mesela ilk bölümde barda kapıdan çıkmadan önce polisler gelirken bu düzenli olarak oluyor tabi farklı farklı oyunlarda bunun gibi farklı sorunlar yaşıyorum. Bu konu hakkında bir bilgisi olan arkadaş varsa beni aydınlatabilirmi bir bir türlü çözüm bulamadım.

hocam bence servise gönderin belki kartta sorun olabilir ben servisle görüstün gönderin bakalım dediler bende gönderecegim

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.