Şimdi Ara

GTX 560 AMP EDİTİON SORUNU VİDEOLU(PARA İADESİ VERİLDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce aldığım zotac gtx 560amp edition ekran kartım oyun sırasında 1-2 saniye kadar görüntü vermeyi kesiyor ekran geldiğinde ise yine 1-2 saniyelik bir takılmadan sonra tekrar eski haline dönüyor.Bu sorunu crysis 2 oynarken yaşamıştım ancak çok sık değildi şu aralar far cry 3 oynuyorum ve çok sık bu sorunu yaşıyorum maalesef.Son zamanlarda da bu ekran gidip gelmelerinden sonra bir kaç defa komple beyaz ekran çıktı bende bir videosunu alıp bu konuda bilgili olan arkadaşlara danışmak istedim sizce sorun neden kaynaklanıyo olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk_06 -- 20 Mart 2013; 15:08:26 >

• msi ab ın monitoring özelliği ile sıcaklıkları bir takip edebilir misin.
  • Şimdi indirip kontrol ediyorum oyun içi bakmadım şimdiye kadar ama zotac'ın kendi programıyla baktığım zaman oyundan çıkar çıkmaz 77-78 derecelerde görünüyordu.
  • Msi ab ile 55 derece ile oyuna başladım 1-2 dk içinde 89-90 dereceye sabitlendi kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk_06

Msi ab ile 55 derece ile oyuna başladım 1-2 dk içinde 89-90 dereceye sabitlendi kart.

kartınızın resmini link atabilir misiniz
  • Nvidia sitesinden ekran kartınızın son güncel sürücüsünü indirip tekrar deneyin.. ayrıca ekran kartı fan hızını oyunlara girmeden önce msi afterburner programı ile 100 de 80'e çekip tekrar denemenizi öneririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 9 Mart 2013; 15:09:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Msi ab ile 55 derece ile oyuna başladım 1-2 dk içinde 89-90 dereceye sabitlendi kart.

Kart bu resimdeki kartın aynısı.
    http://content.hwigroup.net/images/products/xl/123739/zotac_geforce_gtx_560_amp_edition_1gb.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

Nvidia sitesinden ekran kartınızın son güncel sürücüsünü indirip tekrar deneyin.. ayrıca ekran kartı fan hızını oyunlara girmeden önce msi afterburner programı ile 100 de 80'e çekip tekrar denemenizi öneririm..

Sürücü olarak 314.07 sürümünü kullanıyorum kontrol ettim en son sürüm bu zaten fan hızlarıda otomatikte zaten oyuna girince belirgin şekilde hızlanıp ses yapıyo fanlar.
  • fan hızlarını otoda bırakmayın.. ekran kartı fan hızını oyunlarda dengeleyemiyor.. bizzat aynı problemi daha önce yaşadım.. fan hızlarını oyunlara girmeden önce 100 de 80 90 a alın.. ekran kartınızın yük altındaki sıcaklığı ortalama 60 65 derecelere düşücektir.. bunun dışında probleminiz devam ederse eğer kartı başka bir bilgisayara takıp denemeniz gerekiyor..
  • quote:

fan hızlarını otoda bırakmayın.. ekran kartı fan hızını oyunlarda dengeleyemiyor.. bizzat aynı problemi daha önce yaşadım.. fan hızlarını oyunlara girmeden önce 100 de 80 90 a alın.. ekran kartınızın yük altındaki sıcaklığı ortalama 60 65 derecelere düşücektir.. bunun dışında probleminiz devam ederse eğer kartı başka bir bilgisayara takıp denemeniz gerekiyor..

Peki bide öyle deneyim bakalım teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

fan hızlarını otoda bırakmayın.. ekran kartı fan hızını oyunlarda dengeleyemiyor.. bizzat aynı problemi daha önce yaşadım.. fan hızlarını oyunlara girmeden önce 100 de 80 90 a alın.. ekran kartınızın yük altındaki sıcaklığı ortalama 60 65 derecelere düşücektir.. bunun dışında probleminiz devam ederse eğer kartı başka bir bilgisayara takıp denemeniz gerekiyor..

Maalesef sonuç aynı
  • quote:

quote:

quote:

Maalesef sonuç aynı

kartınızı bir başka bilgisayarda test edermisiniz birde.. arkadaşınızın pc sinde yada evinizde başka bir bilgisayar varsa yani..

• quote:

quote:

quote:

Maalesef sonuç aynı

Kitlenmeden hemen sonra geri geliyor, bu da ısınan parçanın hemen soğuyabildiği anlamına gelmez mi? Demekki GPU. Vram zaten çok yavaş ısınıp soğur. Yoksa öyle değil mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Kart bu resimdeki kartın aynısı.
    http://content.hwigroup.net/images/products/xl/123739/zotac_geforce_gtx_560_amp_edition_1gb.jpg

soğutucunun vidalarının altına pul atın termal macunu yenileyin .

• bence direkt bu video'yu usb belleğe kaydedin.kutunun içine koyarak kartı garantiye yollayın.öyle soğutucuyu söküp takıp garantiyi riske sokmaya değmez.
    söktükten sonra sorun düzelmez veya daha kötü olursa arızalı ve garantisiz bir kartla kalırsınız elinizde.
  • Kasa içi havalandırmada sıkıntı varmı diye düşünüyorum ama 2 tane 14 2 tanede 8 cm lik fan var ve kart boşta 32 derece aynı şekilde işlemcide de hiçbir sıkıntı yok sorun kartın kendisinde sanırım.
  • Merhaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okansarica -- 9 Mart 2013; 17:23:17 >
  • Kart vatan aracılığıyla mascoma gitti ve yapılan testler sonucu kartın arızalı olduğu tesbit edilip para iadesi verildi.Şimdi asus hd7950 directcu ii top ve asus gtx 660 ti diractcu ii top arasında kararsızım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.