Şimdi Ara

gtx-600 win10 yazılım çıkmazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lenovo y580 marka bilgisayar kullanıyorum. 2 hafta önce bilgisayara win 10 yükledim ve ekran kartı driverini hiç bir şekilde yükleyemiyorum.
    Her defasında ''Bu sürücüye uygun donanım bulunamamıştır'' gibisinden bir hata veriyor.
    Forumlarda .inf dosyasını-uzantısını değiştirmekle ilgili bir sürü yazı var ama benim bilgisayarımda kurulu olan bir driver olmadığı için benim işime yaramıyor.

Gtx-660 ekran kartına ait
    352.63-desktop-win10-64bit-international-beta
    361.91-desktop-win10-64bit-international-whql
    375.70-notebook-win10-64bit-international-whql(Her derde deva Pack driver sanırım) 'i indirdim.

ve bilgisayara Java kurup ekran kartımı bul dedim nvidia nın sitesine benim Karşıma gt640 ekran kartını çıkardı.
    Gt640 için Pack 375.70-notebook-win10-64bit-international-whql driverini indirdim.

Sonra aklıma geldi ilk sürüm lenovonun sitesinde olur ve oradaki gtx660 ekran kartının ilk sürümünü indirdim.
    Fakat hiç bir şekilde sonuç alamadım. 2 haftadır farklı farklı yollara başvurdum çözüm üretemedim
    anlayan bir yol gösterebilirse çok mutlu olacam.

• Öncel Intel HD Graphics driver'ını indirip kuracaksın.

Sonrada bunu :http://www.geforce.com/drivers/results/110710
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Öncel Intel HD Graphics driver'ını indirip kuracaksın.

Sonrada bunu :http://www.geforce.com/drivers/results/110710

Dediğiniz gibi yaptım ama bir sonuç elde edemedim.
    yinehttp://hizliresim.com/5YWz1j bu hatayı verdi.

• Hocam yüklediğiniz win 10 64 mu 32 mi bir de aygıt yoneticisini açıp tanınmayan aygitinizi sağ tiklayip devredışı bırakıp tekrardan etkinleştirin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr.duman

Hocam yüklediğiniz win 10 64 mu 32 mi bir de aygıt yoneticisini açıp tanınmayan aygitinizi sağ tiklayip devredışı bırakıp tekrardan etkinleştirin

wın 64bit. ındırdıgım drıverlerde 64bit. Dedıgınız gıbı yaptım ama hıc bır sonuc elde edemedım. :/
  • hip0 H kullanıcısına yanıt
    Yanlis surucu kuruyorsunuz hocam. Gtx 660 in mobile yani gtx 660m driveri varsa onu kurun yoksa ekran kartiniz baskadir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xender_Cage kullanıcısına yanıt
    Yok oradakı 2 drıverda olmadı :/
  • Üstad M'i yazmayı unutmuşum hep ama indirirken tabikide laptop için yani M serisi için olan driveri indiriyorum. :)
  • hip0 H kullanıcısına yanıt
    İlk mesajında ilk 2 driverda desktop yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kivanc1988 -- 5 Kasım 2016; 21:42:27 >
  • Windows otomatik kurmadi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.