Bildirim
Gtx 750 ti alıcam 220 w psu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Usta nvidia resmi sitesinde GTX 750ti için önerilen endüşük güç kaynağı 300w olarak belirtilmiş. Sen power üstünde yazan değeri buraya yazdığından emin misin? Kasayı aç power üstündeki (W) değerine bak eğer 300 veya üzeri ise sorun yaşamazsın daha azında bi ihtimal sorun yasama olasiligin var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megathrone26 -- 19 Kasım 2018; 11:6:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 220 volt watt demek değil psunun fotoğrafını atın.
-
psu'nun model numarasına bakınca 500 watt'lık oldugu ğözüküyor,yanlız platoon kalitsiz çin malı güven vermesede 750 ti'yi rahat besler 60 watt çekiyor 750 ti kartı alabilirsin yanlız ikinci el 400 den fazla verme oda kutulu çift fanlı modelse -
AliExpress ten alıcam işlemcim darboğaz yapmaz dimi ? Teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2'nci nesil i5 işlemci var 750 ti için gayet yeterli 8 gb ram kabul edilebilir seviyede darbogaz olmaz yanlız aliexpress ten alırken güvenilir satıcı olmasına dikkat et satıcıyla ilgili yorumlara bak sonra gidip fake gpu almaquote:
Orijinalden alıntı: EfeReis00
AliExpress ten alıcam işlemcim darboğaz yapmaz dimi ? Teşekkürler -
aliexpress.comUS $51.6 |used Asus GTX 750TI OC 2GD5 GTX750TI GTX 750TI 2G D5 DDR5 PC Desktop Graphics video Cards PCI Express 3.0 GTX 750 ti 1050 GTX750-in Graphics Cards from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Grouphttps://s.click.aliexpress.com/e/b0KXOflO
Bunu almayı düşünüyorum çok teşekkür ederim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Ben olsam 2. el rx 470 bakardım. Bilmiyorum bütçeniz ne kadar ama işlemciniz ve güç kaynağını için ideal seçim olurdu. 750ti günümüz için çok yetersiz bir gpu. Ayrıca çinde sahte gpu satan birçok satıcı var. Çok ucuz fiyat görüp de kanmayın. Colorful gibi güvenilir çin markalarına bakın. Bu arada 750ti sıfır üretilmiyor. Sıfır zannederek almayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 19 Kasım 2018; 15:6:45 >
verdiğin link aliexpress'in ana sayfasını açıyor bak bütçen 400 tl'ye kadar çıkıyorsa hiç çinlilerle ugraşma geçen sahibinde 425 tl'ye asus 2gb kutulu 750 ti ilanı vardı simdi çinden alsan en az 20 gün kargo bekliyeceksin yani risk almaya değecek kar yok ayrıca yine 400-450 tl'ye rx460 satıyorlar 750 ti den daha iyi kartlar bilgin olsunquote:
Orijinalden alıntı: EfeReis00
https://s.click.aliexpress.com/e/b0KXOflO
Bunu almayı düşünüyorum çok teşekkür ederim
-
Verdiğim linke tıklayınca ürün açılıyor kargo süresi de 8 günmüş inceleyebilir misiniz güzel mi
Başkası 500w deyince cidden 500w olduğunu zannettim. Niye 500w demiş anlamadım. Resimde 12 volt kanalında 24 amper verebildiği yazıyor. Yani 288w. Bir de ne olduğu belli olmayan dandirik bir ürün gibi durduğu için çok zorlamamak lazım. Yukarıda önerdiğim rx 470 güç kaynağını zorlayabilir. 1050ti o güç kaynağını riske atmadan alabileceğiniz en iyi ekran kartı olur. 750ti da olur da... güncel oyunlar için fazla yetersiz bir ekran kartı. Eski oyunları düşük orta ayarlarda oynarım diyorsanız olur. Ama her halukarda aliexpressten almayın. Temiz bir ikinci el bulun başınız ağrımasın sonra. Zaten ürün geldiğinde %20 gümrük vergisi yiyecek fiyat yükselecek. Boşuna risk almış olacaksınız. Bir de onun 8 günde gelmesine imkan yok. 28 gündür o :) Bende 19-39 gün diyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 19 Kasım 2018; 15:12:16 > -
Bir sürü Türk almış çok güzel diye yorum yapmış ucuzdu alsam sakıncalı mı acaba
O bir sürü Türk 250 - 300 TL bandında aldı. Şu anki fiyatlarla 400 TL 750 Ti için pahalı bir fiyat.
400 TL verecek olduktan sonra bir 50 TL daha verir RX460 alırım.
500 Watt yazarken sanırım farklı kanallardan verdikleri tüm gücü toplayıp yazıyorlar.
12 V kanalından toplam 288 Watt veriyorsa diğer kanallardan verdiği güçlerle 150 Watt daha veriyordur. E biraz da fazla yazıyorlar Peak vb.
Yine de Rx460ı besleyecektir. -
I5 2400 ve diger parcalar 125 wattquote:
Orijinalden alıntı: nkvelioglu
Ben olsam 2. el rx 470 bakardım. Bilmiyorum bütçeniz ne kadar ama işlemciniz ve güç kaynağını için ideal seçim olurdu. 750ti günümüz için çok yetersiz bir gpu. Ayrıca çinde sahte gpu satan birçok satıcı var. Çok ucuz fiyat görüp de kanmayın. Colorful gibi güvenilir çin markalarına bakın. Bu arada 750ti sıfır üretilmiyor. Sıfır zannederek almayın.
Rx 470 150 watt
Tehlikenin farkinda misiniz? Yok r9 295x2 alsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X