Şimdi Ara

GTX 750 Ti CSGO DA KASIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok garip bir durum bir daha ömrüm boyunca nvidia almam ciddi ciddi kasıyor yok mu bunun bir çözümü youtube da incelemesine bakarken en yüksek ayarlarda 150 fps ten yukarı alırım diye düşündüm kartı ilk taktığımda skyrim gibi oyunlarda en yüksek ayarda 60 fps sabit veriyordu sonra skyrimi bile kaldırmamaya başladı şu anda cs go da bile kasıyor çıldıracam eğer 1 ay geçmiş olmasa vatan bilgisayara koşa koşa teslim ederdim.

• BeeerK3 B kullanıcısına yanıt
    İşlemciniz nedir?
  • LasTSHot5115 kullanıcısına yanıt
    AMD Athlon X2 270
  • Darboğaz sorunu var. Anakart destekliyorsa Phenom II X4'e geçiş yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeeerK3 B kullanıcısına yanıt
    Dar boğaz oluyor ama ben de de GTX 750 Tİ var ve amd athlon 64 x2 4800+ işlemcide kullanıyorum ve bırak cs:go yu BF4 bile oynayabiliyorum takılmadan bence senin sorunun işlemcinin sıcaklığı ile alakalı istersen bize bir oyun içindeyken işlemci sıcaklığının ne kadar olduğunu yaz :)
  • peki işlemcinin en fazla kaç derece sıcaklıkta çalışması kabul edilebilir
  • İşlemci modeline göre kendi frekansını düşürür genelde çok eski ise tehlikeli noktada kendini kapatır. Tehlikeli nokta olarak 90-100-105 derecelerde kapanma olabilir.80 derece civar sabit çalışabilir işlemciler maa daha düşük sıcaklık daha iyi olur. MSI 750Ti kullanıyorum cs:go 1080p ultra ayarlarda 150fps altını pek görmüyor. ( gerçi bende üstünüde görmüyor tearing göze batmasın diye ama ). Burda eski videom mevcut 1600x900 çözünürlükte karar sizin:https://www.youtube.com/watch?v=JZ4BAOkQmfE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 el ölüm maçı attım çıkıp işlemciye sıcaklığına baktım 40 dereceyi görmüş en fazla beyler ne olur yardım edin genel bakımını 1 ay önce yaptım formattan yeni çıktı torrent falanda kullanmıyorum
  • hocam oyundayken bizlere sıcaklıkları söyle bir sorun yok ise bilgisayar boştayken işlemci kullanimina bak dicem ama yeni format attım demişsin yinese kontrol et anormal bi islemçi kullanimi varmi bi uygulama tatafından... uada kartını başka bir bilgisayarda dene.. başka bir bilgisayarda deneme şansın var ise direk başka bir bilgisayarda deneki sorun karttamı değilmi anlayalım eğer yine ayni olursa kart garantiye gidicek çare yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 29 Mayıs 2015; 2:41:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartın ek güç girişi yok ama psu nedir hatta tüm sistem bileşenleri nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp işlemcin var darbogaz yapıyor ve sen bidaha nvidia almam diyorsun bilip bilmeden anlamıyorum biraz araştırsan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.