Şimdi Ara

Gtx 760 için Msi mi Zotac mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sa beyler ben toplama pc alıcamda vatandan msimi alıyım yoksa zotac mı lütfen herkes sağlam Bilgiler versin lütfen şimdiden sağ olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• msi.
  • Peki neden.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitmert

Peki neden.
    zotac'ın fanları ses yapıyor diyorlardı ama bilmiyorum kullanan varsa yazsın.link de versen iyi olur.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/gtx760-twin-frozr-gaming-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidi-geforce-dx111-ekran-karti.html. Link yanlışmış bu dur

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/gtx760-twin-frozr-gaming-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidi-geforce-dx111-ekran-karti.html. Link yanlışmış bu dur
    Twin Frozr başarılı bir soğutma sistemi..

MSİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 780 Mİ GTX 970 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayDn

Twin Frozr başarılı bir soğutma sistemi..

MSİ

Teşekkürler.

• yigitmert kullanıcısına yanıt
    MSI'ın kartı hem (PCB olarak) kaliteli, hem'de soğutması diğer firmalara göre gayet kıyak, ben'de zotac AMP var, sana MSI tavsiye ederim, alınca ısılar'da kapışalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coax47

MSI'ın kartı hem (PCB olarak) kaliteli, hem'de soğutması diğer firmalara göre gayet kıyak, ben'de zotac AMP var, sana MSI tavsiye ederim, alınca ısılar'da kapışalım.

1 hafta sonra alıyorum Kapışalım.

Peki, haftaya kapışırıss,
    Zotac AMP'lar'da fan kabloları ısı borularına değiyo ve erimiş yapışmıştı, geçen gelen seslere irkilip kontrol ettiim'de farkettim, sigara kutusundan küçük parçalar kesip boru ve kablo aralarına sıkıştırdım, üstelik her oyuna girdiğimde kart ısınmaya başlayın'ca, sanki kırılıyomuş gibi, ''çat /çut'' sesler yapıo, ilk başlarda tırsmıştım ama artık alıştım, çünkü okadar çatırdamasına karşın halen bozulmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: coax47

Peki, haftaya kapışırıss,
    Zotac AMP'lar'da fan kabloları ısı borularına değiyo ve erimiş yapışmıştı, geçen gelen seslere irkilip kontrol ettiim'de farkettim, sigara kutusundan küçük parçalar kesip boru ve kablo aralarına sıkıştırdım, üstelik her oyuna girdiğimde kart ısınmaya başlayın'ca, sanki kırılıyomuş gibi, ''çat /çut'' sesler yapıo, ilk başlarda tırsmıştım ama artık alıştım, çünkü okadar çatırdamasına karşın halen bozulmadı

Bi Süpersin Dostum

• MSi TF tabikide

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeezy

MSi TF tabikide
    Asus.Çünkü soğutmayı büyüttüler,kartı revize ettiler.MSİ de güzel ama Zotac tavsiye etmem.
    Walla zotac, ben aldığımda MSI'dan baya ucuzdu, şimdilerde 2'si'de aynı fiyata nasıl olduysa, aldığım zaman aynı fiyata olsalar'dı zaty asla zotac'ı tercih etmezdim, ilk defa kullanıyorum bu markayı ve 760'lara taktığı özel soğutucu gerçekten berbat, kart zaty ufacık el kadar, 2 adet'te minicik fan takmışlar, kart deli ısınıyo, soğutması kötü kasalarda (85~90c) rahat görürr, kendi fan ayarın'da tutarsan hemen 80C görüyo, fanıda 80c ye kadar zaty 35% lerde dönüyo ses mes çıkmıyo haliyle ama 80 den sonrada 50%yi geçmiycek şekilde sessiz kalıyo, zaty max fan hızı tahminim 50%'dir, bende auto fan ayarıyla 82~83c gibi kalıyo.

MSI 560 TI TF2 O.C kullanıyodum bu karttan önce, ısı 60~62c oldumu, oww bu oyun sağlam ısıtıyo kartı fln diyodum, bu kart'ta 80'i direk görünce dumur olmuştum, fan ayarı ısı'ya orantılı manuel yapılıp 72c'lerde sabit tutunabiliyo ama 60c lardan gelin'ce, bu 72c sıcaklık bile çok görünüyo gözüme ve haliyle sesli 72c'deki 72% fan devri.

Edit : Bu saatten sonra zaty kimseye zotac AMP tavsiye etmeye korkarım ben.

Kasam Z9 Pluss, yan taraf mesh ve orada bu karta üfliyen 1 fan var, kart ısınmaya başlayınca bu fanın üflediği soğuk hava karta çat çut sesleri çıkart'tırıyo kanımca, yani soğuk bardağa sıcak çay koyunca kaşık yoksa çatlar'ya, o hesap 1 şey herhal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 22 Ağustos 2014; 13:19:51 >

R9 280 Dual-X GDDR5 3GB 384Bit DirectX 11.2

620-630 TL cicarındaydı sanırım.
  • quote:

Sa beyler ben toplama pc alıcamda vatandan msimi alıyım yoksa zotac mı lütfen herkes sağlam Bilgiler versin lütfen şimdiden sağ olun

60 TL daha ucuza R9 280 Sapphire alınabilir f/p oranı daha iyidir.

GTX760 olarak, Asus alanlar da sıcaklıktan yana şikayetçi olmuşlardır, Msi'da sanırım böyle bir sorun yok, en azından ben duymadım, Zotac yerine daha iyi tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Sa beyler ben toplama pc alıcamda vatandan msimi alıyım yoksa zotac mı lütfen herkes sağlam Bilgiler versin lütfen şimdiden sağ olun

GTX760 olarak, Asus alanlar da sıcaklıktan yana şikayetçi olmuşlardır, Msi'da sanırım böyle bir sorun yok, en azından ben duymadım, Zotac yerine daha iyi tercih olur.

Her türlü MSi TF valla başgan Asus'un fiyatları diğer GTX760 lara göre pahalı ve basit geliyor bana.

• Beyler araştırdım kesinlikle msi çünkü Driver ında modlar falan var 3 farklı mod ... Sessiz , oyun Ve orjinal modlar var Msi

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

MSİ karar verdim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.