Şimdi Ara

Gtx 770 aldım kötü mü ettim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fenomenus

2GB kart almak bu saatten sonra riskli.. Onun yerine 4GB modeli alınabilirdi.

Gtx 770 aldım kötü mü ettim ?

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kartını değiştirebilirsin daha yen almışın.R9 280 3 Gb 580 tl Harika oc kapasitesi var tavsiyem budur.

• furkanaykul71 kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-vapor-x-tri-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
    Bundan alırım iade edip yerinde olsam..

• ojhora O kullanıcısına yanıt
    2 gb vram kullanmak ıstıyorsanız crysis'in 2007 senesinde cıkardıgı serının ılk oyununu yukleyın.Ultra ayarda,aa 8x 2500 mb ları goruyor.Zaten o donemde ılk cıktıgında olay yaratmasının nedenide bu.Yuksek ayarlarda ve 2x aa ile de 2200mb vram kullanıyor.İlk baslarda gtx 670m e 2 gb den fazlası gereksız demıstım ama bazı optımızasyon ozurlu oyunlar la karsı karsıya kalınca faydası oluyor.Ha bazı dedıgıme bakmayın adam akıllı optımızasyonlu oyun sayısı nadır.Son olarak gtx770 de en az 3 gb vram olması lazım.Zaten stolara bakarsanız 4 gb modellerının hıc bırı stokta yok.Olanların hepsı 2gb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 8 Haziran 2014; 16:50:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Oyun bariz bir şekilde Hatalı Ne verirsen sömüyor bunun başka bir izahı yok

800x600 Ve low ayarlarda bir oyun 2gb ram tüketiyorsa 4 gb dahi yetmeyecektir uzay teknolojisi falan lazım heralde ..

Oyun optimizasyon özürlü zaten. Ancak dikkat etmemiz gereken bir gerçek var; piyasaya çıkan oyunların hangisi artık tamamen fix'lenmiş sorunsuz bir şekilde çıkıyor ki? Ekran kartı alırken bu ihtimali göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bütçe yeterliyse bu saatten sonra 2GB kart almamak gerekiyor. GTX 780Ti gibi teknik özellikleri GTX Titan'dan yüksek olan bir ekran kartının bile 3GB belleğe sahip olması sebebiyle bu oyunda çok yüksek fps drop'larına maruz kaldığı yabancı forumlarda tartışma konusu oldu. Ki ben 6GB belleğe sahip GTX Titan ile bu tarz fps drop'ları yaşamadım. Verdiğim bu örnek bile her şeyi açıklamaya yetiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

Kartını değiştirebilirsin daha yen almışın.R9 280 3 Gb 580 tl Harika oc kapasitesi var tavsiyem budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baholi -- 8 Haziran 2014; 16:57:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-vapor-x-tri-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
    Bundan alırım iade edip yerinde olsam..

Parası varsa harika kart bencede

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

Kartını değiştirebilirsin daha yen almışın.R9 280 3 Gb 580 tl Harika oc kapasitesi var tavsiyem budur.

Yaklaşık 5-6 aydır belkide daha fazla süredir yeni çıkıcak oyunlara 2Gb'ın yetmeyeceğini söyledim durdum, oyunlar ram yemek için çıkıyor sanki ahım şahımda grafikleri yok hani en sonunda wacht dogsta bomba patladı.bjk__murat 'ıda uyarmıştım oda son anda kıl payı kurtardı kendini Konu linki burdahttp://forum.donanimhaber.com/m_87852511/mpage_2/tm.htm

Burada da 3Gb 7950 V-Ram testim.

V-RAM kullanımı 2513mb.

Thief 4 V-RAM kullanımları

Thief 4 inceleme
    http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/thief-test-gpu.html

_____________________________________________________________________________

TitanFall Beta V-RAM kullanımları.

'' High '' Texture Resolution

'' Insane '' Texture Resolution

Kaynak:http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/titanfall-beta-test-gpu.html

• gpuboss ile kart karşılaştırmaya bir son verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

gpuboss ile kart karşılaştırmaya bir son verin

söyleyin başka bir site ordan karşılaştıralım
  • ekran kartı yan yana koyup karşılaştırılmaz. bu tarz sitelerin çoğu çekirdek hızlarını bellek hızlarını falan kıyaslıyor. sizce bu mantıklı mı gpu'lar farklı iken? yine bu tarz siteler senteik testlere göre sıralama oluşturup puan veriyor. bize oyun performansı lazım bu da ancak kullanmadığınız bir kart ise araştırıp standart oluşturabilecek bir oyundaki performanslarına göre değerlendirmek olur.günümüz için bf4, farcry3, metro last night performansları belirleyici oluyor.
  • KralDorduncuVites kullanıcısına yanıt
    tamam sağolun iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

gpuboss ile kart karşılaştırmaya bir son verin

+1

• Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Oyun bariz bir şekilde Hatalı Ne verirsen sömüyor bunun başka bir izahı yok

800x600 Ve low ayarlarda bir oyun 2gb ram tüketiyorsa 4 gb dahi yetmeyecektir uzay teknolojisi falan lazım heralde ..

+1

6 GB Vram olan titan da bile fps düşüşleri oluyorsa sorunludur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 770 candir almakla iyi yapmissiniz 2 gb falan fark etmez gb cogunlukla coklu monitorlerde gerekiyor 2 gb hayli hayli yeter.

• Sonicman kullanıcısına yanıt
    Hâlâ kalkıp da 2 GB bellek iyidir, sorun çıkarmaz, bununla devam et diye sırt sıvazlayanlar var. Boşa laf söylüyoruz gibime geliyor baksana..
  • Kararınızı gpuboss gibi sitelere göre veriyorsanız işiniz yaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hâlâ kalkıp da 2 GB bellek iyidir, sorun çıkarmaz, bununla devam et diye sırt sıvazlayanlar var. Boşa laf söylüyoruz gibime geliyor baksana..

Hala kalkıp belleğin gpu gücünden daha iyi olduğunu düşününen zihniyet var , zaten firmanın satış vizyonun ağına düşmüşsün kalkmışsın birde o firmanın çıkardığı kartı satın alan insanları eleştiriyorsun

ha ayrıca 770 2 gb sahibiyim bu oyun hariç diğer hiç bir oyunda sıkıntı çıkarmadı , zaten bu oyununda sırf sıkıntı çıkarmak için piyasaya çıktığı ortada

• 2 gb neye kime yeterli ? işi bilmeyenlerin sözüne güvenerek iş yapma,

2gb devri kapandı bu saatten sonra 2gb alan yazık eder,yeni nesil konsolların da etkisiyle etkisiyle yeni oyunlarda kaplama kaliteleri arttı , daha da artacak, en az 3gb ve üstü olmalı ekran kartını vram'i..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.