Bildirim
Gtx 770 aldım kötü mü ettim ? (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cigolayt muhabbetini pek sevmem fakat su bir gercek ki 2gb vram "suan" icin gayet yeterli. Kimse kalkip da 2gb kartlar artik yetersiz diyemez ama soyle bir durum var ki zamaninda 6950 ve 560ti kiyaslamalarinda 2 kartinda asagi yukari ayni performansa sahip oldugunu fakat ileriye dönük olarak kesinlikle 2gb bellekli 6950 alinmasi gerektigini soyluyorduk. Isin özü oyle de oldu BF3 cikinca 560ti ler hep döküldü. Piyasa da en dandik 560ti yi 350-375 liranin altina bulamazken 2-3 ay icinde piyasada 325 liraya satilik zilyon tane 560ti dc2 vardi. Velhasil kelam demem su ki bir karta tutupda 900-1000tl para bayiliyorsaniz bu saaten sonra bir zahmet o kartin bellegi de 2gb olmasin. 1000tl veriyorsan gözün kapali o karta 3 sene güvenmelisin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu gün gtx770 i değiştirip r9 280x TOCİX modelini aldım. Hepinize teşekkür ederim. -
Memnun musunuz hocam karttan ben de almayı düşünüyorum da? -
Vallahi şu an oyun oynayamadım daha fakat test edince paylaşırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: furkanaykul71
Arkadaşlar bu gün gtx770 i değiştirip r9 280x TOCİX modelini aldım. Hepinize teşekkür ederim.
Birşey değil, Hayırlı olsun kartın.
quote:
Orijinalden alıntı: DDURANT35
Memnun musunuz hocam karttan ben de almayı düşünüyorum da?
Biraz geç oldu ama kusura bakma hocam :)
Karttan genel olarak memnunum oyunları ultrada oynuyorum. sadece ses biraz fazla ama çok rahatsız edici değil.
Battlefield 4,
Titanfall,
Skyrim,
Call of duty ghost
ve Watch dogs oynadım. watch dogs hariç (oyunun optimizesi sıkıntılı olduğu için) hepsini en yüksek ayarlarda sıkıntısız oynatıyor. (60 fps ye rahatlıkla kitleyebilirsiniz ) -
Teşekkür ederim hocam ben de R9 280X VAPOR X TRI X aldım memnunum şuan. -
+1
Kardeş 2Gb ' ta 45 fps ultra'da daha ne istiyon :) -
şu saatten sonra 2 gb kartlara 1000 lira vermek saçmalık. Çok açık ve net söylüyorum . Alan hata eder. Nvidia almak istiyorsanız gtx 770 4gb modellerine bakın. -
quote:
Arkadaşlar bu gün gtx770 i değiştirip r9 280x TOCİX modelini aldım. Hepinize teşekkür ederim.
Hayırlı olsun güzel seçim. 770 kalsaydı aslında para biriktirir, üstüne 770 satıp elde edilen parayla daha üst düzey kart alınabilirdi. 280xe kötü demiyorum tabiki. Mükemmel kart. Hayırlı olsun. -
Hayırlı uğurlu olsun en iyi 280x'i almışsınız. -
R9 280x i arkadaşıma verdim bende gtx 770 aldım amd ci olarak iki kart arasında gtx 770 diyorum.
Şu 2 gb yetmez diyip birde artis artis konuşanlara gıcık oluyorum.. Hepsi daha watch dogs çıkmadan 2-3 ay önce 2 gb ekran kartı 2-3 yıl yeten diyen tiplerdi çünkü hepsini az çok kestireibliyorum hatırlıyorum...
Ayrıca amd yerine nvidia tercihin çok iyi olmuş... Bırak 5-10 fps az al önemli değil.. Kafan rahat olur artık yok bozulacak mı, yok sorun çıkacakmı derdi yok.. Çok kaliteli bir karta sahipsin.. Shadow play ayarlarını falanda yap o programın lisansı olsa 200$'dan aşağı olmazdı.. daha ne istiyorsun watch dogsda beleşe gelmiş
Edit: Malesef bizim donanımhaberin boş fanları yine kafanı karıştırmış amd'e geçmişsin.. Gerçekten çok yazık olmuş.. Bu takıntılı tipleri niye dinliyorsun ki Shadow Play bile yeterdi be...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 25 Haziran 2014; 8:50:23 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: empath
quote:
Orijinalden alıntı: Fenomenus
Hâlâ kalkıp da 2 GB bellek iyidir, sorun çıkarmaz, bununla devam et diye sırt sıvazlayanlar var. Boşa laf söylüyoruz gibime geliyor baksana..
Hala kalkıp belleğin gpu gücünden daha iyi olduğunu düşününen zihniyet var , zaten firmanın satış vizyonun ağına düşmüşsün kalkmışsın birde o firmanın çıkardığı kartı satın alan insanları eleştiriyorsun
ha ayrıca 770 2 gb sahibiyim bu oyun hariç diğer hiç bir oyunda sıkıntı çıkarmadı , zaten bu oyununda sırf sıkıntı çıkarmak için piyasaya çıktığı ortada
Arkadaş belleğin gpu gücünden daha iyi olduğunu söylememiş sen öyle anlamak istemişsin.
-
Arkadaşlar belki 2gb yeterli olacaktı ama içime sinmediği için değiştirdim. Değiştirmeseydim hep aklımda olacaktı 280x . Şu anda memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaykul71 -- 26 Haziran 2014; 15:42:29 > -
quote:
Arkadaşlar belki 2gb yeterli olacaktı ama içime sinmediği için değiştirdim. Değiştirmeseydim hep aklımda olacaktı 280x . Şu anda memnunum.
Hayırlı olsun 2 gb yetmez :) -
quote:
arkadaşlar dün (7 haziran) bir sistem topladım ama anakart ellerinde kalmadığı için çarşambaya teslim alacağım. Giderken 280x niyetiyle gitmiştim ama çok kararsızdım. Ama gidince ekran kartlarının olduğu bölüme geldim ve Asus Gtx 770 DirectCU II 2GB aldım.
Sizce nasıl bir seçim ?
2gb olması yeni çıkacak oyunlarda sorun çıkarırmı ?
NOT= WATCH DOGS beleşe geldi
Rezalet bir kart. Her oyunda kasar. Hemen GTX-780Ti veya R9-290X al.
770 karta benden bi 400 TL çalışır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X