Şimdi Ara

Gtx 770 aldım kötü mü ettim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün (7 haziran) bir sistem topladım ama anakart ellerinde kalmadığı için çarşambaya teslim alacağım. Giderken 280x niyetiyle gitmiştim ama çok kararsızdım. Ama gidince ekran kartlarının olduğu bölüme geldim ve Asus Gtx 770 DirectCU II 2GB aldım.

Sizce nasıl bir seçim ?
    2gb olması yeni çıkacak oyunlarda sorun çıkarırmı ?

NOT= WATCH DOGS beleşe geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaykul71 -- 8 Haziran 2014; 12:16:57 >

• furkanaykul71 kullanıcısına yanıt
    Bu haftasonu bende sistem topluyorum ve kararım gtx 770. 280x'i kafamda direk eledim zaten

http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-280X-vs-GeForce-GTX-770

2 gb olması sorun çıkarmaz bence. iyi bir seçim yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanaykul71

arkadaşlar dün (7 haziran) bir sistem topladım ama anakart ellerinde kalmadığı için çarşambaya teslim alacağım. Giderken 280x niyetiyle gitmiştim ama çok kararsızdım. Ama gidince ekran kartlarının olduğu bölüme geldim ve Asus Gtx 770 DirectCU II 2GB aldım.

Sizce nasıl bir seçim ?

kesinlikle 2 gb olması sorun olmaz mevcut oyunların içinde 2 gb ı tamamiyle kullanabilen bi oyuna daha rastlamadım ayrıca 770 le 280x aynı lansmanın kartları bench lerine bakarsan kafa kafaya gittiklerini görürsün bence hata yapmamışssın beleşe oyun almışssın

• O siteye göre Gtx770 290'dan bile daha iyi.
  • ojhora O kullanıcısına yanıt
    2GB kart almak bu saatten sonra riskli.. Onun yerine 4GB modeli alınabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baholi -- 8 Haziran 2014; 12:30:54 >
  • 4365 mb memory mi kaplamış ? o zaman 4gb bile riskli ? zaten 4 gb lık modeli yoktu. bu ve 280x di seçenekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaykul71 -- 8 Haziran 2014; 12:38:54 >
  • furkanaykul71 kullanıcısına yanıt
    Evet ayarları Ultra'ya alıp, tüm gölgelendirme vs. gibi diğer ayarları da en yüksek değerlere çektiğimde oyunun max. vRam kullanımı böyle oldu. Belki ağır çatışmalı sahnelerde daha da artacaktı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Param olsada 770in 4gblik modeline geçsem :p kart alırken rame bakılması gerekir bu yıldan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baholi

Evet ayarları Ultra'ya alıp, tüm gölgelendirme vs. gibi diğer ayarları da en yüksek değerlere çektiğimde oyunun max. vRam kullanımı böyle oldu. Belki ağır çatışmalı sahnelerde daha da artacaktı..
    Hayırlısı :) artık aldık yapacak bişey yok.
  • İyi de beleşe aldığın oyun Full grafikte 3gb ram istiyor. Gerçi oyun sorunlu ya neyse. Hayırlı olsun gene de

• quote:

Orijinalden alıntı: OldGamers86

İyi de beleşe aldığın oyun Full grafikte 3gb ram istiyor. Gerçi oyun sorunlu ya neyse. Hayırlı olsun gene de
    Aldıktan sonra hayırlı olsun demek düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenus

oyunun Optimizasyon sıkıntısı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

oyunun Optimizasyon sıkıntısı var

Alıntıları Göster
    Watch dogs oyunu sorunlu bir oyun bu oyuna göre ekran kartı seçmek doğru olmaz.
    Edit:gtx 770 oldukça yetecektir 2 gb sorun çıkarmaz çok aa açmadıkça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiell07 -- 8 Haziran 2014; 15:10:38 >

• quote:

Oyun bariz bir şekilde Hatalı Ne verirsen sömüyor bunun başka bir izahı yok

800x600 Ve low ayarlarda bir oyun 2gb ram tüketiyorsa 4 gb dahi yetmeyecektir uzay teknolojisi falan lazım heralde ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 8 Haziran 2014; 15:22:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiell07

Watch dogs oyunu sorunlu bir oyun bu oyuna göre ekran kartı seçmek doğru olmaz.
    Edit:gtx 770 oldukça yetecektir 2 gb sorun çıkarmaz çok aa açmadıkça.

Alıntıları Göster
    Pişman olacak bir durum yok güle güle kullanın.
    Bazıları sanki 3 GB kartlar 2 GB olanlara %50 fark bindiriyormuş izlenimi vermeye çalışıyor.
    Oysa ki 280x ve 770 arasında 2-3 FPS gibi hissedilmeyecek farklar anca var.
    Alttaki konudaki testleri inceleyebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_92408783/tm.htm

Fiyat/performansa bakarsak 280x öne çıkıyor tabii, ona itirazım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Romanoviç

quote:

Oyun bariz bir şekilde Hatalı Ne verirsen sömüyor bunun başka bir izahı yok

800x600 Ve low ayarlarda bir oyun 2gb ram tüketiyorsa 4 gb dahi yetmeyecektir uzay teknolojisi falan lazım heralde ..

Alıntıları Göster
    4 GB olsaydı iyi olurdu ama 2 GB aldım diye pişman olmana gerek yok. Bellek kullanan oyunlarda gölge ve ayrıntılardan fedakarlık edersin artık.

Ekran kartlarında bellek kullanımı modasını yine başlattılar yapımcılar. Yakında 8 GB kartlar yaygınlaşırsa şaşırmayın!

• Bence R9 280X almalıydınız.

• Ben de bu aralar yeni pc toplayacağım için baya bi araştırma yapıyorum ve emin ol gtx 770 ile r9 280x tamamen aynı performansı veriyor. Sadece oyun nvidia destekli ise gtx 770, amd destekli ise r9 280x cok ufak faklarla öne çıkıyor. İkisi arasındaki farkı ayırt edemezsin yani zaten.

Almış olduğun kart da zaten gayet sağlam bir kart. R9'un tek avantajı 3gb olması ama zamanın ne getireceğini bilemeyiz. Belki bundan 2 sene sonra bile halen 2gb ekran kartı yeterli olacak. Onun için böyle ufak şeyleri bostan yere kafana takma. Kartını almışsın hayırlı olsun güle oynaya keyfini çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ojhora

quote:

arkadaşlar dün (7 haziran) bir sistem topladım ama anakart ellerinde kalmadığı için çarşambaya teslim alacağım. Giderken 280x niyetiyle gitmiştim ama çok kararsızdım. Ama gidince ekran kartlarının olduğu bölüme geldim ve Asus Gtx 770 DirectCU II 2GB aldım.

Sizce nasıl bir seçim ?

kesinlikle 2 gb olması sorun olmaz mevcut oyunların içinde 2 gb ı tamamiyle kullanabilen bi oyuna daha rastlamadım ayrıca 770 le 280x aynı lansmanın kartları bench lerine bakarsan kafa kafaya gittiklerini görürsün bence hata yapmamışssın beleşe oyun almışssın

Hayırlı olsun güzel seçim :)
    Nvidia bir çok oyunda daha iyi performans verıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bravo.qwertuu

quote:

Orijinalden alıntı: ojhora

quote:

Sizce nasıl bir seçim ?

Hayırlı olsun güzel seçim :)
    Nvidia bir çok oyunda daha iyi performans verıyor.

Alıntıları Göster
    kartın sağlam aksini düşünme h.o

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.