Şimdi Ara

Gtx 770, HD 7970 ve r9 280x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bi sistem topladım ama ekran kartı konusunda kararsızım. 950-1000 tl'yi geçmeden bu 3 kart arasından hangisini önerirsiniz ? Neden ? Çok arada kaldım lütfen düşüncelerinizi esirgemeyin. Şimdiden teşekkürler.

• R9 280X zaten 7970`in bioslanmış güncel hali,yani 7970`i eleyebilirsin.

770 de 2 GB olanı sıkıntı çıkartabilir güncel oyunlarda,ama 4 GB olursa alınabilir.

280X en iyi seçim gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP
  • 280x
  • Bütceniz varsa gtx 770 alabilirsiniz. r9 280x te isinizi görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

R9 280X zaten 7970`in bioslanmış güncel hali,yani 7970`i eleyebilirsin.

770 de 2 GB olanı sıkıntı çıkartabilir güncel oyunlarda,ama 4 GB olursa alınabilir.

280X en iyi seçim gibi duruyor.

280x düz 7970den performans olarak da önde diye biliyorum.
  • 950-1000'i geçmesin demişsiniz ama biraz zorlayıp 1200 civarına gtx 970 alırsanız bu saydığınız kartlardan yerine göre %50 daha iyi bir kart almış olursunuz
  • burcumlop2 B kullanıcısına yanıt
    gtx 970 aradaki fiyat farkını hak edecek bi performans farkına sahipmidir peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenway23

gtx 970 aradaki fiyat farkını hak edecek bi performans farkına sahipmidir peki ?

Karar sizin 800 liraya 280x almak var 1200 civarına 970 almak var fark %50 fiyat da %50 + olarak nvidiaya özel efektler , ve evga alırsanız garantide başınız da ağrımaz
  • Daha önce msı ve asus kullandım ve bu markalara güvenim tam o yüzden bu 2 markayı almayı düşünüyodum, en kötü sapphire alırım dedim ama aklımda hiç evga yoktu sizce performans olarakta dahamı iyidir evga ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenway23

Daha önce msı ve asus kullandım ve bu markalara güvenim tam o yüzden bu 2 markayı almayı düşünüyodum, en kötü sapphire alırım dedim ama aklımda hiç evga yoktu sizce performans olarakta dahamı iyidir evga ?

performans konusu değişkendir fakat garanti konusunda birçok firmadan öndedir evga.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.