Arkadaşlar yeni bi sistem topladım ama ekran kartı konusunda kararsızım. 950-1000 tl'yi geçmeden bu 3 kart arasından hangisini önerirsiniz ? Neden ? Çok arada kaldım lütfen düşüncelerinizi esirgemeyin. Şimdiden teşekkürler.
R9 280X zaten 7970`in bioslanmış güncel hali,yani 7970`i eleyebilirsin.
770 de 2 GB olanı sıkıntı çıkartabilir güncel oyunlarda,ama 4 GB olursa alınabilir.
280X en iyi seçim gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
UP
280x
Bütceniz varsa gtx 770 alabilirsiniz. r9 280x te isinizi görür
quote:
Orijinalden alıntı: AnqelTR
R9 280X zaten 7970`in bioslanmış güncel hali,yani 7970`i eleyebilirsin.
770 de 2 GB olanı sıkıntı çıkartabilir güncel oyunlarda,ama 4 GB olursa alınabilir.
280X en iyi seçim gibi duruyor.
280x düz 7970den performans olarak da önde diye biliyorum.
950-1000'i geçmesin demişsiniz ama biraz zorlayıp 1200 civarına gtx 970 alırsanız bu saydığınız kartlardan yerine göre %50 daha iyi bir kart almış olursunuz
burcumlop2B
kullanıcısına yanıt
gtx 970 aradaki fiyat farkını hak edecek bi performans farkına sahipmidir peki ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kenway23
gtx 970 aradaki fiyat farkını hak edecek bi performans farkına sahipmidir peki ?
Karar sizin 800 liraya 280x almak var 1200 civarına 970 almak var fark %50 fiyat da %50 + olarak nvidiaya özel efektler , ve evga alırsanız garantide başınız da ağrımaz
Daha önce msı ve asus kullandım ve bu markalara güvenim tam o yüzden bu 2 markayı almayı düşünüyodum, en kötü sapphire alırım dedim ama aklımda hiç evga yoktu sizce performans olarakta dahamı iyidir evga ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kenway23
Daha önce msı ve asus kullandım ve bu markalara güvenim tam o yüzden bu 2 markayı almayı düşünüyodum, en kötü sapphire alırım dedim ama aklımda hiç evga yoktu sizce performans olarakta dahamı iyidir evga ?
performans konusu değişkendir fakat garanti konusunda birçok firmadan öndedir evga.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme