Şimdi Ara

GTX 770 VS R9 280X (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kart seciminden fanboyluga terfi etmis arkadas bizim turk milleti akillanmaz pahaliysa iyidir her zaman mantigi..her sektorde boyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim almak isterim amd 280x ama stokta yok olsa onu alıcam düşünmeden. İnşallah gelir stoğa ama stoğa da gelmezse vatandan değişim yapacağım için en mantıklısı gtx770 4gb geliyor bana.
  • Ne zamandır bu kartı takip ediyorsunuz ne zamandır stokta yok gelir mi ki aceba?
  • 770 4gb de stokta yok sanirim..en iyisi770 2 gb nizi alin siz

• 4gb stokta var Topkapıda tam da ordan almıştım pc yi :D şansa bak ya :D
  • Hangisini alırsanız alın güle güle kullanın, iki kart da üzmez sizi
  • ya r9 280x asus istiyorum ama of stokta yok ya. Bir de aklıma takıldı nvidia da 2-3 ekran paylaşma vardı tek görüntüyü bölüyordu böyle amd de var dimi o?
  • Coklu ekran diyorsaniz var

• Neyse o zaman hayırlısı stoklara gelirse 280x gelmezse 4gb gtx770 ilgilendiğiniz için çok teşekkürler. Değişim olayı olmasa direk internetten alırdım 280x i ama değişim olduğu için maalesef.
  • Açıkçası firmalar hangi oyunları seçiyorsa kartlar da o oyunlarda fark yaratıyor. Mükemmel dünyada 280x ile 770 her oyunda aynı performansı verirdi aşağı yukarı ama bilindiği gibi böyle değil.
    Çok kısa bir özet geçmek gerekirse oynamayı planladığınız oyunların çoğu Physx kullanıyorsa AMD kart almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medal1

Neyse o zaman hayırlısı stoklara gelirse 280x gelmezse 4gb gtx770 ilgilendiğiniz için çok teşekkürler. Değişim olayı olmasa direk internetten alırdım 280x i ama değişim olduğu için maalesef.

1100 küsür lira 4GB GTX770 e vereceğine 100 lira daha kat R9 290 Tri-x al. Bari verdiğin paraya deysin.

• CorvetteZR1 kullanıcısına yanıt
    +1 aynen öyle
  • Asustan başka marka düşünmüyorum. İade edeceğim ürün asus olduğu için asus marka ürün alabilme hakkım var
  • medal1 M kullanıcısına yanıt
    o nasıl iş ya vatandan almadın mı?..Git iade et sana kupon vercekler parası kadar..o paranın üstüne sen ekliceksin 290 trix ini alcaksın oyunlarda akacaksın
  • 280x alsaydin kardesim daha ucuz stokta yok diyorsun bekleseydin yani 1 hafta ne olucakti ama gerci senin tercihin ama mantle i bu kadar bosa atmak sacma gibi geldi ama klasik turk mantigi pahaliysa iyidir :)

• Bilmiyorum hocam detaylı öğreneyim bi. De niye bu kadar fanboy diye ezdiniz ki şimdi beni asusun soğutması gpu tweakının otomatik voltaj ayarlaması vs. seviyorum. Trix çok ses yapıyormuş. Ayrıca 3d vision u kullanacağım. O yüzden nvidia almak istiyorum. Televizyonda 3d vision ile oynıyacağım oyunlar var da.
  • Kendi tercihin hayirli ugurlu olsun o zaman :)

• quote:

Bilmiyorum hocam detaylı öğreneyim bi. De niye bu kadar fanboy diye ezdiniz ki şimdi beni asusun soğutması gpu tweakının otomatik voltaj ayarlaması vs. seviyorum. Trix çok ses yapıyormuş. Ayrıca 3d vision u kullanacağım. O yüzden nvidia almak istiyorum. Televizyonda 3d vision ile oynıyacağım oyunlar var da.

Kararın baştan beri belli imiş zaten, ne diye 280x tartışması yaptırıyorsun ki o zaman?
  • Bf4 oynuyorsan 280X almazsan enayilik etmiş olursun ben 280x ile gtx 780 i geçiyorum bf4 mantle ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorvetteZR1

quote:

Neyse o zaman hayırlısı stoklara gelirse 280x gelmezse 4gb gtx770 ilgilendiğiniz için çok teşekkürler. Değişim olayı olmasa direk internetten alırdım 280x i ama değişim olduğu için maalesef.

1100 küsür lira 4GB GTX770 e vereceğine 100 lira daha kat R9 290 Tri-x al. Bari verdiğin paraya deysin.

+1

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.