Şimdi Ara

GTX 770 VS R9 280X (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sayaras

quote:

Orijinalden alıntı: medal1

Bilmiyorum hocam detaylı öğreneyim bi. De niye bu kadar fanboy diye ezdiniz ki şimdi beni asusun soğutması gpu tweakının otomatik voltaj ayarlaması vs. seviyorum. Trix çok ses yapıyormuş. Ayrıca 3d vision u kullanacağım. O yüzden nvidia almak istiyorum. Televizyonda 3d vision ile oynıyacağım oyunlar var da.

Kararın baştan beri belli imiş zaten, ne diye 280x tartışması yaptırıyorsun ki o zaman?

Konuyu açtıktan sonra forumda 3d Vision konusunu gördüm. Tv de oynanabildiğini bilmiyodum 3d vision monitörüm yok tv de oynıyacağım :D Sizi de yordum k.b ama başkalarına da referans olur hem. Sadece battlefield 4 oynamıyorum ac black flag ve batman arkham orgins orijinal oyunlarım var. Max payne 3 var orijinal bioshock infinite filan. Ya okulda filan pc ile ilgili bi bölüm düşünüyorum belki programlarda da nvidia nın katkısı daha çok olur.

• medal1 M kullanıcısına yanıt
    Bende de 3d tv var ama PS3 ile 3d oynadığımda pek zevk vermemişti, pek heves etmeğin derim, sonuçta tv işte monitör değil, en başta lag süresi tutmuyor, pc yi tv ye götürmek, diğer izleyenleri mağdur etmek vs. vs.

Olmuyor yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

Bf4 oynuyorsan 280X almazsan enayilik etmiş olursun ben 280x ile gtx 780 i geçiyorum bf4 mantle ile.

yok gtx 780 ti yi de gecersın sen az daha o.c verırsen kartına.
    böyle avunup dur sen.
    sen ve senın gıbılıer.
    o peki mantle desteksiz oyunlarda ne yapıyorsun ?
    nalmı topluyorsun arkadan.

geç bu işleri.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

quote:

Bilmiyorum hocam detaylı öğreneyim bi. De niye bu kadar fanboy diye ezdiniz ki şimdi beni asusun soğutması gpu tweakının otomatik voltaj ayarlaması vs. seviyorum. Trix çok ses yapıyormuş. Ayrıca 3d vision u kullanacağım. O yüzden nvidia almak istiyorum. Televizyonda 3d vision ile oynıyacağım oyunlar var da.

Kararın baştan beri belli imiş zaten, ne diye 280x tartışması yaptırıyorsun ki o zaman?

Konuyu açtıktan sonra forumda 3d Vision konusunu gördüm. Tv de oynanabildiğini bilmiyodum 3d vision monitörüm yok tv de oynıyacağım :D Sizi de yordum k.b ama başkalarına da referans olur hem. Sadece battlefield 4 oynamıyorum ac black flag ve batman arkham orgins orijinal oyunlarım var. Max payne 3 var orijinal bioshock infinite filan. Ya okulda filan pc ile ilgili bi bölüm düşünüyorum belki programlarda da nvidia nın katkısı daha çok olur.

burada msaj yazanlara binayen ,
    mesajım size değil.

evet amd kart alın 3d vision kullanın dıcem ama demıyecem.

aradaki teknonojı bakımından fark var bu 3d olayında.

eger böyle bır susuncenız var ıse kesınlıkle % 100 nvıdıa kart satın almalısınız.

fakat ben tek kart denedım gtrx 770 bıle kafı gelmiyor.

o yüzden 2 gb olan akrtımıs attım sli yanı 2 adet gtx 770 aldım 4g . mutlu mesut gecınıyoırdukkı.

3d sevdasından uzaklaştım bıraz amd kartlara meyillendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

Bf4 oynuyorsan 280X almazsan enayilik etmiş olursun ben 280x ile gtx 780 i geçiyorum bf4 mantle ile.

yok gtx 780 ti yi de gecersın sen az daha o.c verırsen kartına.
    böyle avunup dur sen.
    sen ve senın gıbılıer.
    o peki mantle desteksiz oyunlarda ne yapıyorsun ?
    nalmı topluyorsun arkadan.

geç bu işleri.

fark ettiysen bf4 oynuyorsan dedim mantle dedim..okumadan böyle sazanlar yaşıyor aramızda... Ayrıca R9 280X o.c edition bendeki ve 1240/1800 overclock yapabiliyorum. ve de emin ol gtx 770 i geçiyor ve gtx 780 e yaklaşıyor ikisi arası bi kart oluyor yani. ama bf4 te ve thief (mantle gelmekte) oyunun da gtx 780 i geçiyor istersen grafiklere bak mantle de ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 3 Mart 2014; 23:48:15 >

• şu ana kadar mantle teknolojik stratejiden başka birşey değil , Hele Bf4 ile test edilecek bir teknoloji hiç değil . thief ve Bf4 ikiside optimize kalitesi düşük oyunlar bunları görüpte adamlar yapmış demek yanlış bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 4 Mart 2014; 0:17:55 >
  • Katiliyorum ayrica nvidia kesinlikle bir atakta bulunacaktir. Bioshock a guncelleme ile %17 ye kadar perf. Artisi getirdiler. Gtx770 4gb in uzun vadeli bir kart oldugunu dusunuyorum 3 yil kadar rahat goturur beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28x i oc layip 780 le kiyaslamissiniz 780 in eli armut mu topluyor ona oc yapilmiyor mu

• şaçmalıyorlar isete aynı bolumde r9 270x kullan bırı dıyorkı 770 si gecıyorum hatta 780 nıde dıyor.
    oda ayrı bır konu konuşsunlar bakkalım.

e peki herkesi geçme nıyetın var neden r290 x satın almadın hatta 3 yol yapmadın be FAKIR derler adama.

mıllet elınde kı r9 270x ıle r9 280x ıle ahkam kesıyor.
    demezlermı adam hiç sen 3 sene once nerdeydın hd 7970 var iken diye.
    o zaman sokakta misketmi oynuyordun derler adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 4 Mart 2014; 2:03:04 >
  • Gtx770 al ama 2gb alma 4gb al bana göre gtx770 r9 280xden daha performanslıdır.Testlerdede görebilirsiniz.Ben nvidianın bos kalmıycagını düşünüyorum daha nvidia atak yapmadı.Ben Gtx770 4GB derim
  • Asus 2gb gtx770 var iste serviste iade edip asus gtx770 4gb oc version alcam. Amd 280x daha 4k cozunurlugu DESTEKLEMIYOR bile birak oynatmayi max 2560p dedtekliyor yazik

• Kapi gibi testlerim var 770 i olan koysun 20 dk lik video bakalim kac fps alio bf4 de..sanki 770 kullanmamis adamiz iskembeden salliyoruz..770in en kralini 4gb wf 3x kullandim en ufak catismada 55 lerde yogun catismalari saymiyorum bile gir bak 270x e o fpsleri kac defa gorcen..siz bole at gozluguyle gezerseniz daha cok ayar kismak zorunda kalirsiniz

• Mantle li oyunlarda amd daha cok fps verebilir. Ama diger oyunlarda? Physx in yasattigi gorsel solen? Nvidia nin mantle a karsi daha ataga gecmedigini de goz onunde bulundur. Ayrica insan gozu 35-40 fps den sonrasini pek ayirt edemez

Kardesim sen ne diyon ya..55 le 60 arasini bile farkediyorum ben..yuksek hz li monitorler bosunami satiliyor ..

• Kavgaya dondu olay iyice. Ben 3d vision ve 3ds max kullanacagim icin nvidia tercih edecegim. Amd mantle li oyunlarda daha iyi (su anlik daha nvidia dan atak gelmedi) diger mantle siz oyunlarda nvidia daha iyi. Sadece bf4 icin amd alamam.

Alma zaten bu kafayla gerek yok..770 kullanimis biri olarak soyluyorum.bf4 thief daha nelere gelcek sen rahat ol kalkipta eski oyunlara yapcak hali yok ilerde bak mantle sayesinde neler yasicak amd kullanicilari

• ben burada mesja yazan yüzde 90 nına portakalda vitamin diyorum ve geçiyorum.
    daha çok fırın ekmek yemeniz lazım gençler.
    hemde çok.

zaten ne zman pc ayağa düştü her kesim her zümre almaya başladı şu lanet int olayını 56 k dan beriş kullnıyoırum benden dahada eskıler olabılır.
    ama ben hazımlı vede kendını bılen bırıyım. kendımden yaşça buyuk olanlara ayrıca bılgılı olanlara hürmet gosterırım, hiç bir zman bun en iyisini bilirim demedim vede dememde. ne demişler deveden büyük fil var.
    anlayana artık.

fakat ve fakat kasananada laf yerleştirmesini çok iyi bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 4 Mart 2014; 2:26:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

Alma zaten bu kafayla gerek yok..770 kullanimis biri olarak soyluyorum.bf4 thief daha nelere gelcek sen rahat ol kalkipta eski oyunlara yapcak hali yok ilerde bak mantle sayesinde neler yasicak amd kullanicilari

Canim sıkılmaya basladi. Bu kafayla gerek yok alma zaten filan olayi buyutuyorsunuz. Ileride gorusuruz amd sizi yari yolda koyarsa goruruz. 280x alabilirdim 3d vision kullanmiycak olsam.

• Nvidia nin physx i yeter tam bir gorsel solen siz fps manyakligiyla kalin 5fps i physx e degismem bir tek bf4 e kac ay ugrasip anca yama getirdiler diye amd yi savunmayin. Nvidia nin geforce experience programı yeter.

• Ben sizin kadar fan birini gormedim..amd kart kullananlarin hepsi yalan soyluyor size gore..adam 280x 780 i tokatlamistir..ben 270x le 770i tokatladigim gibi..hala mantle satis stratejisi diyen var..test yapiyoz koyuyoz gormemeniz icin kor olmaniz lazim.birde bf4 gibi multiplayer devi gibi bi oyunda..neyse ne desem nvdia intel kral amd cop diyip bos laflar edilecek..laf onemsiz burda

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.