Şimdi Ara

GTX 770 VS R9 280X (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: medal1

Nvidia nin physx i yeter tam bir gorsel solen siz fps manyakligiyla kalin 5fps i physx e degismem bir tek bf4 e kac ay ugrasip anca yama getirdiler diye amd yi savunmayin. Nvidia nin geforce experience programı yeter.

Su mesajindan sonra cevap bekleme benden bir daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 270x e oc yapip mantle destekleyen bir oyunu karsilastirmissiniz. Ben de 770e oc yapayim bi baska oyunda kiyaslayalim alinca. Intel fani degilim bu arada

• Kardesim diyorum ki 3d vision kullanacagim. Amd mantle la daha cok fps veriyor kabul ama amd nin yazilimlari tirt. Mantle a karsi mutlaka atakta bulunacaktir.

• medal1 M kullanıcısına yanıt
    He oc yaptim gir bak videolara gpu z goruntusu var hepsinin sonunda..yarim yamalak bilgiyle gelip laf yapma bana..al gtx770 ni sen..stok haliyle gecti 770 ini sen rahat ol

• Arkadasim urunu savunmak icin niye bu kadar gurur meselesi yaptin bu kadar buyuttun ki? 3d vision 3ds max kullanacagim diyorum amacim sadece oyun degil. Olayi kavgaya dogru cekiyorsunuz. Bana bi mantle siz oyunda gtx770 i gectiginin kanitini gostersene crysis3 te mesela mantle yok dimi. Fx8350 oc siz calistirirkrn ekran karti da oc siz 8x msaa ultra 1920x1080 kac fps aliyosun ben 2gb gtx770 le 35-40 arasi aldim

• amd fan boy online
  • quote:

Orijinalden alıntı: medal1

Arkadasim urunu savunmak icin niye bu kadar gurur meselesi yaptin bu kadar buyuttun ki? 3d vision 3ds max kullanacagim diyorum amacim sadece oyun degil. Olayi kavgaya dogru cekiyorsunuz. Bana bi mantle siz oyunda gtx770 i gectiginin kanitini gostersene crysis3 te mesela mantle yok dimi. Fx8350 oc siz calistirirkrn ekran karti da oc siz 8x msaa ultra 1920x1080 kac fps aliyosun ben 2gb gtx770 le 35-40 arasi aldim

Ben ne diyorum sen ne diyorsun..kolay gelsin sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Faradayy

amd fan boy online

• Tamam beyler kapayin konuyu amd bir numara onlarin mantle i var en iyisi o

şşş o benim kankam şaka yapıyorum ben bende gtx770 var benle aynı fpsyi alıyo doğrudur dediği :) ancak farklı bi oyunda ben yüksek fps alıyorum burda benchmark devreye girer. oyunda test etmek yerine benchmark veya benzeri başka bir programla test yapılırsa daha net sonuçlar alınabilir çünkü nvidia tabanlı oyunda nvidia daha iyi performans gösterir, amd tabanlı oyunda amd. oyuna bakarak karşılaştırma yapmak yanlış bence
  • quote:

amd fan boy online

Aykut isine hadi aldigim fpsler 770 ini sollaadigini ogrenince benim kartin arayisina girdigin gunleri ilanlari soyletme bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 4 Mart 2014; 3:06:36 >
  • quote:

şşş o benim kankam şaka yapıyorum ben bende gtx770 var benle aynı fpsyi alıyo doğrudur dediği :) ancak farklı bi oyunda ben yüksek fps alıyorum burda benchmark devreye girer. oyunda test etmek yerine benchmark veya benzeri başka bir programla test yapılırsa daha net sonuçlar alınabilir çünkü nvidia tabanlı oyunda nvidia daha iyi performans gösterir, amd tabanlı oyunda amd. oyuna bakarak karşılaştırma yapmak yanlış bence

dogru soze ne denir. Hocam bi alayim karti benchmarklari kapistiririz.

• Hem tekrar soliyorum 3d vision ve physx icin nvidia aliyorum amacim bf4 fps olsaydi amd alırdım 3ds max da kullanacagim icin tercihim nvidia

Kartinizi 270x gibi bi kartla yaristiracak kadar dustunuz yani..

• Hayir size fark attigimi gosterecegim. 280x bf4 vs de 770 drn iyidir bunda hem fikirim ama sadece mantle olan yerlerde. Benchmark ve mantle siz yerlerde amd surunur

• kardeş ben fanboy değilim amd yide kötülemiyorum nvidiayıda yüceltmiyorum benim sakladığım bişey yok bf4 için r9 270x alıcaktım fakat herşey bf4 olmadığı için ileriyide düşününce ve + olarak nvidianında son driverıyla vazgeçtim.
    Saka valla..birakta ezsin biri 1000 tl digeri 600 tl..mantle ile 1000tl lik karti yakaladigini soyluyorum bu hala benchmark diyor..

• Yav bu kadar mi zor anlaman 3DS MAX VE 3D VISION U AKTIF BIR SEKILDE KULLANACAGIM DIYORUM AMD BUNLARDA DAHA IYIYSE DEVAM ET KONUSMAYA

• Faradayy kullanıcısına yanıt
    Sen bilirsin kardesim gtx770 4gb varken 55 50 e dusuyordu shangai yikildiktan sonra o dumanda gezerken..bugun kac kere denedim 75 alti gormedim..biliyosun olumune beraberiz tum oyunlarda senin icin diyorum ben kalan paraya kral ssd + sogutucu tadindan yenmez

Tamam haklisin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.