Şimdi Ara

GTX 770 VS R9 280X (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Saolasin eyv yardim etmeye calisiyosun da ben ps3 te oynuyorum bf4 u premium filan var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de asusun oc version 4gb karti sizin 4gb dan biraz daha iyi diye biliyorum yanlis miyim?

• ama işlemcim intel ya amd kart çalışmazsa ? bence intelle nvidia çalışır, amdylede ati sence?
  • medal1 M kullanıcısına yanıt
    soğutmada daha iyi asus arkadaşım KediQ gtx770 varken test etmiştik sıcaklıkları. diğer özelliklerinde veya performansıda bir değişiklik yok.
  • Faradayy kullanıcısına yanıt
    sen o işlemciye oc yaparsan mantle ile benden yüksek fps alırsın rahat ol
  • Peki anladim asusu seviyorum ya sogutmasi cook sessix ayrica hic isi derdi yok gpu tweak oto. Voltaj ayarliyor daha ne istiyeyim

• Evet de su anda nvidia dan amd ye gecersem 2 adet oyun hediye etmislerdi iade dtmek zorundayim. Bf4 ps de var ayrica dedigim gibi 3d vision ve 3ds max yuzunden nvidia ya muhtacim

• Bir de vatandan almak zorundayim ya yaklasik bi aydir 280x yok stoklarinda istesem de alamiyorum

• Tamamını okuyamadım; ama gördüğüm kadarıyla tavsiye istiyorsunuz.

Birkaç aylık GTX 770 kullanıcısı olarak ürünü tavsiye etmiyorum. Hatta AMD tabanlı bir sisteme Nvidia tabanlı bir ekran kartı alınmasını hiç tavsiye etmiyorum. Birkaç ay önce GTX 770 aldım ve o günden beridir bilgisayarda yazılımsal çakışmalardan (Realtek vs. Nvidia Sound Drivers) ötürü sorun yaşıyorum. Şimdi de sırf bu sebeple Intel tabanlı bir anakart ve işlemci bulmak veya ekran kartımı satıp değiştirmek zorundayım.

Bu başlığı da "Acaba R9 280X ekran kartı olup da GTX 770 ile takas etmek isteyen var mıdır?" diye ararken gördüm.

Ben işin test skorları veya yeni teknolojilerin avantajları kısmına girmeden şunu söylemekle yetineceğim: Belki Nvidia çok güzel sürücü desteği sunuyor, evet; ama ben bu kadar sorun yaşadıktan sonra istediği kadar teknolojisi olsun, umrumda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 4 Mart 2014; 3:46:02 >

• Allah allah ben hic bir sorun yasamadim driver konusunda nvidia dan yana sıķıntim 0

• Vaktiniz varsa buraya tıklayarak inceleyin. Sorun çözüldü yazdım; ama sona ermedi. Yıllardır ATI ile belki güncellemeleri geç alarak, belki geriden gelerek devam ettim; ama sorun yaşamadım. İlk defa Nvidia deneyeyim dedim. Parçaların hiçbirinde sorun bulunmamasına rağmen bunları yaşadım.

Yukarıdaki sebeplerden ötürü benim tercihim kesinlikle R9 280X olurdu.
  • Deneyiminizi paylaştığınız için memnunum. Lakin ekran kartımın fabrikasyon hatası olmasa idi oldukça memnundum. Hiç bir güncelleme ve driverında ne bir uyumsuzluk ne bir stabilizasyon problemi olmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Bana sorarsanız R9 280X alın. Hem daha ucuz hem 770den daha iyi Mantle ile.

RAM konusuna gelince, önümüzdeki 2 sene için 3GB yeterli olacaktır. Sonrasında sıkıntı çıkarır. O zamana kadar da kart güncelliğini yitirir.

280X'lerin iyi Overclock olduğu yazıyor yabancı forumlarda.

Ekleme: Kesinlikle Sapphire Toxic alın

yanlys yönlendirmeyelim.toxic ide asusun direct2top unuda kullanmys biri olarak kesinlikle asus 2 gömlek yukarda
  • Allah allah ben hic bir sorun yasamadim driver konusunda nvidia dan yana sıķıntim 0

• quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Bana sorarsanız R9 280X alın. Hem daha ucuz hem 770den daha iyi Mantle ile.

RAM konusuna gelince, önümüzdeki 2 sene için 3GB yeterli olacaktır. Sonrasında sıkıntı çıkarır. O zamana kadar da kart güncelliğini yitirir.

280X'lerin iyi Overclock olduğu yazıyor yabancı forumlarda.

Ekleme: Kesinlikle Sapphire Toxic alın

yanlys yönlendirmeyelim.toxic ide asusun direct2top unuda kullanmys biri olarak kesinlikle asus 2 gömlek yukarda

Toxic DirectCu II Top fark atmıştır. Nedeni tasarımında hem sıcaklık olarak daha serin ve daha güçlü bir kart. Adamlar Toxic serisinde hicbir seyi unutmamış es geçmemişler her seyi tam layıkıyla yapmışlar. HardWareArena.com dan incelemesine bakabilirsin.

• CorvetteZR1 kullanıcısına yanıt
    anlamadım ama katılıyorum :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anlatayım biraz daha açık şekilde. :) Bir kere Toxic daha serin çalışıyor. Nedeni sapphire nin muhendisleri Mosfetlerine kadar soğutmayı düşünmüsler back plate normalde pcb arasında termal pad yoktu Toxic te termal pad te kullanmışlar ayriyetten 1150mhz ile daha hızlı bir gpu. Açıkçası sadece Asus R9 280x DirectCu ii top garantisi sebebinden alınabilir. Baska albenisi kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: CorvetteZR1

quote:

Anlatayım biraz daha açık şekilde. :) Bir kere Toxic daha serin çalışıyor. Nedeni sapphire nin muhendisleri Mosfetlerine kadar soğutmayı düşünmüsler back plate normalde pcb arasında termal pad yoktu Toxic te termal pad te kullanmışlar ayriyetten 1150mhz ile daha hızlı bir gpu. Açıkçası sadece Asus R9 280x DirectCu ii top garantisi sebebinden alınabilir. Baska albenisi kalmadı.

İki kartıda denedim asus daha iyi soğutuyor.benim sahsi kanaatim o yonde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.