Şimdi Ara

GTX 770M GTA 5 FPS Drop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Gta V oynarken en yüksek ayardada en düşük ayardada anlık FPS düşüşleri kasmalar yaşıyorum. Sizce sebebi ne olabilir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :(

İntel İ7 4700MQ
    Nvidia Geforce Gtx 770M 3GB DDR5
    8 GB Ram
    Windows 10 Pro 64 Bit

• Upliyim hocam isinma cok oluyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınmada çok oluyo fakat oyuna girer girmez oluyo bu sorun belli bi süre geçmiyo yanı en düşük ayardada oluyo en yüksek ayardada aynı oranda fps drop yaşıyorum.
  • yasiromur Y kullanıcısına yanıt
    Benimde ısınma oluyo ve Drop FPS oluyo + Yollar Kayboluyor ben bu soğutucuyu alıcamhttp://urun.n11.com/laptop-sogutucu/trust-20817-gxt-278-notebook-gaming-sogutucu-156-173-P124562032?cid=604001&gclid=CjwKEAiA0pDBBRCFtoPyguTh8AUSJADNWeuxAv7tEhZtLwFYXEHzc5y6RDZB7PZkxGUB8Xg-B_HZsRoC_jrw_wcB&gclsrc=aw.ds düzelceğini sanmıyorum ama genede alıcam laptop daha rahat eder :D bu arada sorunu çözdünmü sen ?

• bende de yukarıda belirtilen sistem var, bilgisayarınızdaki sanal belleği kapatarak bir daha dener misiniz?
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Sanal belleği nasıl kapataçağımı bilmiyorumki çözemedim ayrıca cs go dada aynı sorunları yaşıyporum anlık fps düşüşleri oluyo en düşük ayarlardada en yüksek ayarlardada aynı problem var.
  • 1- Bilgisayar'a sağ tıklayıp Özellikler deyin. Ardından açılan sayfada sol üstteki Gelişmiş sistem ayarları bağlantısına tıklayın.
    Veya,
    Başlat Menüsü arama satırına sysdm.cpl yazın ve Enter'a basın ardından Gelişmiş sekmesini seçin.
    2- Açılan pencerede Performans sekmesindeki Ayarlar butonuna tıklayın.
     GTX 770M GTA 5 FPS Drop

3- Performans Seçenekleri penceresi açılacak. Sanal bellek sekmesindeki Değiştir... butonuna tıklayın
     GTX 770M GTA 5 FPS Drop

4- Karşınıza altaki ekran çıkacak;
     GTX 770M GTA 5 FPS Drop

5- Tüm sürücülerde disk belleği dosyası boyutunu otomatik yönet seçeneğinin işaretini kaldırın.
     GTX 770M GTA 5 FPS Drop

Sanal belleği devre dışı bırakmak için;

5.2.1 - Disk belleği dosyası yok seçeneğini seçin ve Ayarla butonuna tıklayın.
     GTX 770M GTA 5 FPS Drop

5.2.2 - Çıkan uyarıya Evet deyin.
     GTX 770M GTA 5 FPS Drop

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Sizin bilgisayarınızın modeli ne aynı sorunu yaşadınızmı? Yani düzelirmi bunları uygularsam.
    bu ayar genelde ön tanımlı gelir eğer bilgisayarınızın ram oranı 4 gb üstü ise sanal belleği iptal edin pc gereksiz yere sanal belleğe veri göndermeye çalışmasın. bende gtx 770m kullanıyorum farkı gördüm...
    Denedim ama olmadı şimdi fan sesi artınca fps düşüyo fan sesi azalınca fps artıyo
    Ayninsorun bende de vardı ekran kartı ısınınca kendini limitliyor soğutucu almalı veya termal macunu değişmelisiniz kaliteli bir macun ile sıcaklığı 75 derecelere kadar indirebilirsiniz ayrıca oyunu ssd'ye taşıyın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.