Şimdi Ara

GTX 950 VS R7 370 (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bu kart ikisinden de hızlı ve daha yeni mimari.http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8074

sisteminizi yazarsanız sebep belirtebiliriz.
  • 2 kart arasında gtx 950 daha iyidir ancak 0 alınacaksa yerine gtx 1050 yada rx 460 ta alınabilir bütçe yeterse 1050Ti de alınabilir.
  • Monitörüm vga çıkışlı olduğundan yeni ekran kartlarında dijital görüntüyü vga ya aktarmak pek sağlıklı olmuyormuş o yüzden böyle düşündüm.Aktif dönüştürcüler varmış ama sağlıklı olur mu olmaz mı bilmiyorum.rx 460 düşünüyordum o yüzden bunlara yöneldim.Yanlış mı yapıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuvenDMRK

2 kart arasında gtx 950 daha iyidir ancak 0 alınacaksa yerine gtx 1050 yada rx 460 ta alınabilir bütçe yeterse 1050Ti de alınabilir.

peki aralarında hangisini önerirsiniz gtx 950 olarak ?(asusun beyazının fiyatı strix e göre düşük neden anlayamadım.)
  • gtx950 ve 370'te de vga çıkış yok yine dönüştürücü kullanacaksınız ama aktif değil basit bir şey.rx 460 için evet basit dönüştürücü yerine aktif dönüştürücü gerekiyor ama verim alınmaması için sebep yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

gtx950 ve 370'te de vga çıkış yok yine dönüştürücü kullanacaksınız ama aktif değil basit bir şey.rx 460 için evet basit dönüştürücü yerine aktif dönüştürücü gerekiyor ama verim alınmaması için sebep yok.

peki gtx 950 de rx 460 kadar performans alamaz mıyım yada yakın bir performans ?( ekranda gecikme oluyor diyenler varda dönüştürücüde )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Asus Gtx 580 ---> 380 tl
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benzer performans alırsınız gtx950'den ama 2gb olur.bu sorun değilse gtx950 alabilirsiniz.
  • quote:

benzer performans alırsınız gtx950'den ama 2gb olur.bu sorun değilse gtx950 alabilirsiniz.

Çok saolasın,bir sorum daha olucak ;
    dirextx 12 destekli ekran kartı windows 7 de çalışmaz mı ? (diretx 11 veya diretx 12 destekli oyunlarda )
  • dx12 destekli ekran kartı windows7'de dx11-10-9 oyunlarını oynatır ama dx12 olarak oynayamazsınız.şöyle örnek vereyim rise of the tomb raider oyununda seçeneklerde dx12 aktif etme seçeneği seçilemez olacaktır.kartı dx11 kartı gibi kullanırsınız windows7'de.
  • quote:

bu kart ikisinden de hızlı ve daha yeni mimari.http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8074

O karta 750 tl verilirmi yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

quote:

bu kart ikisinden de hızlı ve daha yeni mimari.http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8074

O karta 750 tl verilirmi yav

Niye verilmesin yeni mimari 75W bir kart.

Eski mimarinin 960'ından daha performanslı.

• quote:

dx12 destekli ekran kartı windows7'de dx11-10-9 oyunlarını oynatır ama dx12 olarak oynayamazsınız.şöyle örnek vereyim rise of the tomb raider oyununda seçeneklerde dx12 aktif etme seçeneği seçilemez olacaktır.kartı dx11 kartı gibi kullanırsınız windows7'de.

Saolasın eyv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kartlar artık sıfır alınmaz diye düşünüyorum rx460 yada 1050 daha mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.