Şimdi Ara

Gtx 960 2. el ekran kartı aldım sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar öncelikle. Kart elime sabah ulaştı gelmeden önce 8pin giriş almıştım beslemesi için kartı psu ama uymadı, Psu da 6 pinlik giriş vardı bende uyan kısma 6 pin girişni taktım ekran akrtına çalıştı. kartı test etmek içinde sabah akşam üzeri evden çıkarken açık bıraktımda çıktım. Geldiğimde ekran gtimişti ve pc yeniden başlattım. " Please power down and connect the PCIe power cables for this graphics card" yazısı yeniden çıktı. İntertten sipariş vermiştim 8 pin ekran kartı dönüştürücüde acaba diyorum kartı yakmış olabilir miyim? sizce endişelenmeli miyim? Yoksa sadece güç yetesiz mi gelmeye başladıda kapandı? Ama yetmeseydi neden sabah açıldı ve kullanabildim. Biri benim yüreyğime su serpebilir mi? Ya da gerçekleri söyeyip üzerine düşündürürse de sevinirim.

• İlk seferde fazla güç çekmediği için açılmıştır daha sonra doğal olarak kart güç çekmek isteyince sistem hata verip kapanmıştır ; yapacağın tek şey ekran kartını çıkarıp dönüştürücüyü beklemek.
  • Şimdi psu 6 pin gpu 8 pin dimi

Ben nedense dönüştürücülere güvenmiyorum. Tamamen ön yargı.

psu nun sistemi tam bi şekilde beslediğinden eminsen sıkıntı olmaması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arkadaşların dediği gibi, 6 pin açmak için yeterli olmuştur, yük binince gerekli güç sağlanmadığı için kart güvenli bir şekilde kendini devre dışı bırakmış. Bu şekilde daha fazla zorlamayın, düşük güç uzun vadede zarar verebilir.

Dönüştürücü ile sorun yaşamazsınız fakar PSU bilgilerini yazarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz. PSU markası ve kaç watt olduğunu belirtmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.