Şimdi Ara

GTX 960/970/1060 Tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum mümkün olduğunca NVIDIA düşünmeye çalışıyorum AMD'den çok çektim.
    3 kart arasında gidip geliyorum 960 fiyatı uygun performansınıda beğeniyorum fakat nereye kadar götürür emin değilim
    970 ile 1060 arasında fazla bir fiyat farkı yok 1060 yeni çıktı fiyatıda 1300 civarı ucuzlama ihtimali ne kadardır
    Şimdiden Teşekkürler Saygılarımla...

• AMD'den çok çektim derken ?

illa ki NVIDIA olacaksa GTX 1060 elbette.GTX 970 almayın.
  • Ben 2.el 700 tl ye gtx970 aldım memnunum performans olarak 1060 önde ama fiyatı çok fazla gibi geldi bana hatta amazonda yapılan yorumlarda otoban soyguncusu deniyordu 1060 için türkiye fiyatıysa amazondan bile pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sinerji.gen.tr/zotac-gtx1060-mini-6gb-gddr5-192bit-zt-p10600a-10l-pmu71896 bir bakın isterseniz. Tek fanlı ama sıcaklık değerleri yükte 75i geçmiyor. Bu fiyata daha iyisi yok.

• yaklaşık 1 sene önce aldığım ekran kartı MSI R9 270X arıza yaptı serviside çağre bulamayınca para iadesinde bulundu 600 tl ye almıştım
    onun üzerine koyup Yeni bir Nvidia fakat daha karar verebilmiş değilim dediğiniz gibi 1060 ülkemize çok
    tuzlu geldi mağlum 2. el ekran kartı satıcılarıda acımıyor
    1060'ın fiyatının düşüşü için beklemelimiyim?
  • 900 serisi sıfır alınmaz.

Arkadaşın linkini yolladığı 1079TL'lik Zotac GTX1060 o paraya alınacak en iyi kart.
  • Paudrou kullanıcısına yanıt
    Onumuzdeki ay 1060 3 gbler geliyor.

Onun disinda 1080 liraya 1060 mini iyi bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK GTX 660Tİ VE GTX 970
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkinci el 750-800 arasına gtx 970 alınız bu saydıklarınız içinde en iyi f/p bu şekilde olur.Gtx 1060 ile gtx 970 arasında aman aman fark yok.
    Sıfır alacaksanız gtx 1060 almalısınız.
  • Amazondan 1060 eski kartlara para yatırmayın.
  • RX470 geldikten sonra maalesef rx480-1060 ın felan anlamı kalmadı.970 felan zaten tarih oldu.İncelemeyi izlemenizi tavsiye ederim fps farkları çok komik

https://www.youtube.com/watch?v=CNNRGH3gMvg

http://www.teknobiyotik.com/donanim/sapphire-radeon-rx470-4gb-oc-256bit-gddr5-dx12-ekran-karti-11256-00-20g.html

• fero01 kullanıcısına yanıt
    Customu 970 lira olan kart mi 480 ile 1060 mi dumur etmis.

Lutfen insanlari yanlis yonlendirmeyin !

800 lirada referans ve 800 tl !

1030 liraya 480 "8" gb var farkindAmisin bilmiyorum ama...
    1080 lirata Gtx 1060 mini "6" gb var ki 480ni bile geciyorciddi oranda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 13 Ağustos 2016; 15:03:59 >
  • Paudrou kullanıcısına yanıt
    960 970 in üzerini çiz artık sıfır alınmaması gereken kartlar. Çok net parayı israf etmektir.

Türkiye ' de gpu tamiriyle tek uğraşan asusun servisi diğerleri uğraşmaz. Yani servispointin nin para iadesi doğru bir karar olmuş. Özellikle o kartın şu an o kadar etmeyeceği aşikardır.

Elektronik işi her zaman şans işidir tek bir kart bozuk çıktı diye o firma alınmaz o marka alınmaz denilmemelidir. Otomasyon üretimlerde her zaman hatalı ürünler çıkar. Kalite kontrol aşamasında gözden kaçan ürünlerde son kullanıcıya ulaşabilir. Burda önemli olan seri halde veya fabrikasyon hata çıkmamasıdır.
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bi verdiğim linki tekrar izle bence.Minin referanstan farkı nedir? Ayrıca kart yeni çıktı daha 2 gün önce 770 tl ye arkadasım aldı sinerjiden.Aynı işi yapan kartlara neden 200-300 tl en az fazla para verelim.Gtx470 in referans tasarımında bile ısınma sorunu yok.Daha ucuza hemen hemen aynı işi yapan ürüne yönlendirmek neyin yanlışı? Bütçen rahattır 10fps için istediğin kartı alırsın ama f/p da ezdi işte.Aynı sınıf olmayan bi kart neredeyse aynı işi yapıyor.KART DAHA YENİ ÇIKTI BU ARADA FİYATLARI DAHA DA DÜŞECEKTİR.

http://www.teknofiyat.com/?search=gtx1060

http://www.teknofiyat.com/?search=rx480

• Zotac 1060 mini referans soğutma gibi blower fanlı değil. Referans soğutuculu modellerden daha sessiz. Yük altında yüzde altmış fan hızıyla gpu yu 70 derece civarında tutabiliyor. Evga nın 1060 larda kullandığı soğutmayla benzer performansta. Garanti önemli değilse amazondan kargo+vergi dahil 920 tl ye geliyor ve şansınıza vergisi geri yatabilir. Kullanıcı yorumlarıda fena değil.

• mini ve diğer modellerin karşılaştırmalı videosu, pek iyi bir video değil ama kart fena değil aşağı yukarı aynı performans
  • White Fang kullanıcısına yanıt
    Performans bu değerlerse 480 veya 470 almak daha mantıklı bir seçim olur ki amd'nin dx 12 avantajını da göz önüne alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.