Bildirim
Gtx 960 alınır mı (2gb)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bozuk degılse alınırr kardess -
Tam da ekleme yapmıştım böyle bir mesaj geldi. Hocam nasıl anlayabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gidip deneyin. Furmark gibi bir teste sokup ne kadar isindigina ve oyunlarda anormallikler verip vermediğine bakin. Deneyemiyorsaniz riski goze almaktan baska care yok.
Hocam furmarkda ramlerde sıkıntı var mı yok mu anlayabilir miyim.
2GB alınır ama en yeni oyunlar yüksek ayarlarda takılmalara sebep olabilir. Zaten takılır da 2GB ı aşarsa çok feci takılabilir. Kartın tüm gücünü gösterebilmesi için belleğin biraz daha fazla olması gerekiyor. -
Hocam öyle ama monitör zaten 1280*1024 yani fazla fazla yeter bu. Ben fiyatı çok hesaplı buldum o yüzden kullanıyorum.
yeni oyunlar artık vram de istiyor.O yüzden şu an için bence min 4 gblık 970 daha doğru bir seçim olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartboy38 -- 22 Kasım 2017; 14:26:5 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X