Şimdi Ara

gtx 960 darboğaz yapar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba,elime biraz para geçti ekran kartını yenilemek istiyorum üstünde şuan gtx 760 takılı ben 960 yada şu yeni gelecek olan 950ti almak istiyorum şuan işlemciyi stok kullanıyorum darboğaz yaptığını hissediyorum ama gta 5 1080p bütün ayarlar highde 35 fps 50 fps arası oynuyorum çok bi sıkıntı olmuyor eger oc yaparmasam 950ti yada 960 sisteme iyi gelir mi teşekkürler

• gtx 760 ile gtx 960 arasında öyle yükseltme yapmaya değecek kadar süper bir fark yok .İlla yükseltme yapacaksanız gtx 970 alın veya işlemciyi yükseltin.

edit: imzandaki işlemcini gördüm de sen boşver ekran kartı almayı ,ilk önce iyi bir anakart ve işlemci al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratad -- 5 Temmuz 2015; 18:16:20 >
  • şuan değiştiremem ama benim işimi görüyor 960 yada 950ti alsam mutlu etmez mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbc32amg

şuan değiştiremem ama benim işimi görüyor 960 yada 950ti alsam mutlu etmez mi

760 ile 960 yakın kartlar, 950ti 760dan kötü olur herhalde, ayrıca işlemcin 760 a darboğaz yapıyor.
    yani ekran kartından önce işlemcini değiştir, dolayısıyla anakart vs.
  • Bu sistem ile bi sıkıntı yaşamıyorsan oyunlardaki durumundan vs memnunsan kesinlikle para harcama, eğerki bu sisteme para harcıcaksan ilk el atıcağın parça işlemcin ve anakartın, ramlerin de ddr2 diye tahmin ediyorum, ram de değiştirmen gerekeceğinden dolayı memnunsan bence gittiği yere kadar kullan, gtx 960/950ti gibi kartlar senin sistemin için tamamen israf, işlemcinin kaldıracağı en üst ekran kartlarından birini kullanıyosun zaten
  • çok teşeekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.