Şimdi Ara

GTX 960 Sarı ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar. Asus rog strix gtx 960 4gb ekran kartı kullanıyorum. PC başındayken ekran birden sarardı. Görüntü var fakat renk tonu sap sarı. Yazılar okunuyor oyun oynanıyor fakat renk tonu sarı. kabloyu değiştirdim yine değişmedi. Başka dvi dönüştürücü taktım yine değişmedi. Neyden dolayı böyle? Ekran kartı arızalımı yoksa?

• Monitörü anakartın üzerindeki görüntü çıkışına bağlayın bakın sarılık devam ediyor mu belkide sorun monitördedir
  • Ben bilgisayarı yeni topladım aynı sorun olmuştu ekranda sarı bir aura vardı.Dvı kablosunu değiştirince düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapimtracks

Selamun aleyküm arkadaşlar. Asus rog strix gtx 960 4gb ekran kartı kullanıyorum. PC başındayken ekran birden sarardı. Görüntü var fakat renk tonu sap sarı. Yazılar okunuyor oyun oynanıyor fakat renk tonu sarı. kabloyu değiştirdim yine değişmedi. Başka dvi dönüştürücü taktım yine değişmedi. Neyden dolayı böyle? Ekran kartı arızalımı yoksa?

Onboardda dene monıtoru.
  • rapimtracks R kullanıcısına yanıt
    Farklı monitör veya ekran kartı kombinasyonu ile anlarsınız, arkadaşınızdan yardım alın.
  • Monitörüm bozuk değil farklı ekran kartı takınca, olay düzeldi. Aynı kablo ve aynı monitörü başka ekran kartına taktım sorun yok. Ekran kartındaymış sorun, vatana verdim 25-30 gün sürer dedi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ViewSonic Sarı Ekran Sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.