Şimdi Ara

gtx 960 turbo siyah ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikinci sorum:İlk kez pc topluyorum 960 turbo aldım(geri vericem,970 alıcam) fakat monitör kapkara bilgisayar çalışmasına rağmen.
    -Anakart driverlerını cdsinden yükledim.
    -İntel grafik kartını iptal ettim,driverını sildim.
    -960ın driverlerını onboard girip yükledim.CDsinden ve geforce experiencedan.
    -Windows 10 yüklü.
    Slotu biostan pci1 seçince(onboard yapmayınca) monitör açılmıyor.Sistemim aşağıdaki gibi.Sorun ne olmuş olabilir?

Bir uyumsuzluk çıkmaz değil mi eğer 970 takarsam?

Intel Skylake Core i5 6600K 3.5GHz 6Mb Cache LGA1151 İşlemci
    Gigabyte GA-Z170-HD3P Intel Z170 Express 3466MHz(OC) DDR4 Soket 1151 ATX Anakart
    Kingston HyperX Fury Black 16GB(2x8GB) 2666MHz DDR4 Ram
    High Power 750W 80+ Bronze 56A@12V Power Supply
    Sandisk Ultra II 240GB 550MB-500MB/s Sata 3 SSD (SDSSDHII-240G-G25)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etaal4 -- 8 Haziran 2016; 21:25:17 >

• Hocam anakart ile ekran kartının uyumsuzluk sorununu ilk defa duyuyorum sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz her ekran kartını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

Hocam anakart ile ekran kartının uyumsuzluk sorununu ilk defa duyuyorum sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz her ekran kartını.

cevap için sagol merak ettigim pci 3.0 olması dışında gereken bir şey var mıydı.
    Peki ya 960 la yaşadığım siyah ekran sebebi nedir bilginiz var mı? tüm günümü ona harcadım çözüm bulamamıştım 13 saat sırf siyah ekran sorunuyla uğraştım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: etaal4

quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

Hocam anakart ile ekran kartının uyumsuzluk sorununu ilk defa duyuyorum sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz her ekran kartını.

cevap için sagol merak ettigim pci 3.0 olması dışında gereken bir şey var mıydı.
    Peki ya 960 la yaşadığım siyah ekran sebebi nedir bilginiz var mı? tüm günümü ona harcadım çözüm bulamamıştım 13 saat sırf siyah ekran sorunuyla uğraştım :(

Maalesef o konuda bilgim yok yani siyah ekran sorunu.
  • etaal4 E kullanıcısına yanıt
    Çok basit bi soru olacak ama bu hataya düşenler var monitorun kablosunu onbaorda takmadınız dimi ekran kartınıa takın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murt82

Çok basit bi soru olacak ama bu hataya düşenler var monitorun kablosunu onbaorda takmadınız dimi ekran kartınıa takın

Ekran kartında vga girişi yoktu hdmi girişi vardı.Benim monitörümde de hdmi girişi yok dvi ve vga var.
    Kısacası ekran kartını bağlamadım sanırım onboardu bağladım monitöre :(
    O halde vga/hdmi dönüştürücü almam gerek değil mi? Ya da dvi kablosu.
    Display port mu alsam o daha yeni teknolojiymiş sanırım? Ama display port dvi dönüştürücü falan almam gerek :(
    dvi kablosu alayım çözeyim işi o halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etaal4 -- 10 Haziran 2016; 13:14:40 >
    aldığın ekran kartının içerisinde dönüştürücü çıkması gerek
    ilk pc topladığımda benim de monitörüme görüntü gelmiyordu. Saatlerce uğraşmıştım ben de. Sonra ekran kartına başka bir güç kablosu takınca çalışmıştı. Şansınızı bir deneyin bence.
    Çok bilgim yok ama arkadaşın da dediği gibi onboarda taktığınız için görüntü gelmiyor da olabilir. Ekran kartından bağlanması gerekiyor. Bende öyle oluyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazarRS -- 10 Haziran 2016; 13:44:49 >
  • Yapılabilecek en kötü hatayı yapmışsınız zaten.

Piyasada tonlarca özel tasarım varken neden blower fanlı bi ekran kartı alınır ki ?

Hemen iade edip adam gibi bi kart alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Yapılabilecek en kötü hatayı yapmışsınız zaten.

Piyasada tonlarca özel tasarım varken neden blower fanlı bi ekran kartı alınır ki ?

Hemen iade edip adam gibi bi kart alın.

Hocam zaten 300 lira daha fazla verip 970 aldım 100-200 lira daha koyup diğer 970lerden alamam :(
    Blower olması falan çok fark yaratıyor mu? fark 5% i geçmiyorsa önemi yok benim için.Ses yapar diyorsanız da sesin de önemi yok isterse kulağıma fısıldasın.

quote:

Orijinalden alıntı: hazarRS

ilk pc topladığımda benim de monitörüme görüntü gelmiyordu. Saatlerce uğraşmıştım ben de. Sonra ekran kartına başka bir güç kablosu takınca çalışmıştı. Şansınızı bir deneyin bence.
    Çok bilgim yok ama arkadaşın da dediği gibi onboarda taktığınız için görüntü gelmiyor da olabilir. Ekran kartından bağlanması gerekiyor. Bende öyle oluyor çünkü.

Başka bir güç kablosu derken? power supplydan çıkan ve ekran kartına uyan 2 tane vardı sanırım ikisini de takıp denemiştim fark etmemişti :( Ama ekran kartından bağlamadığım için olmadı sanırım,umarım da öyledir.
    960 ı iade ettim 970 geliyor onda deniyeceğim artık şansımı.

Herkese cevapları için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etaal4 -- 10 Haziran 2016; 17:45:09 >

Aşırı ses yapar ve custom olanlar kadar serin çalışmaz hiçbir zaman.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Aşırı ses yapar ve custom olanlar kadar serin çalışmaz hiçbir zaman.

Ekran kartlarının sıcaklığı 80 üstüne çıkıyor mu? Laptopta 645m var hep ılık.Overcloak da yapacağımı düşünmüyorum hiçbir zaman.
    Sorun olmaz sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.