Bildirim
GTX 960 ve 460 W PSU ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sorun cıkarmaması gerekli :) -
retici sitesinde önerilen 400 w yazıyor yeterli olur. -
Nicedir bilgisayar toplamıyorum. Tecrübeli arkadaşlar soketler konusunda bilgilendirirse sevinirim. Sonuçta PSU eski model. Güncel sistemde yetrsiz kalabilir. -
60 watt da fazlası var. TDP 120 demek çekebileceği max watt demektir. Fakat sistem totalde ne harcıyor ona bakmak gerekir. Fakat o.c. sistemlerde bile toplam tüketim 275'in üstünü geçmiyor? ki bu yanlış anlamayın kartın değil tüm sistemin toplam harcaması. Soketi standart 6pin dir. Onda da bir sıkıntı yok.
Anlayacağınız hayli hayli yetmesi gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinata -- 26 Ocak 2016; 23:21:42 > -
yeterli olur -
Yeterli olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oc bambaska bir dunya... 5 Ghz deki i5 2500k 200w i geciyor mesela... Ama 120w tdp li ekran karti ve geri kalan sistemde sorun olmaz bence de... Ama alsa da arkadas yeni psu neden aldin da demem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlgili arkadaşlara teşekkürler. Bu güç kaynağını kullanarak yaptığım tasarruftan sisteme SSD eklemeyi düşünüyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustul -- 27 Ocak 2016; 1:35:04 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X