Şimdi Ara

GTX 970 ANAKART GİRİŞ SOKETİ AŞINMASI HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resimde işaretLEDiğim gibi , ekran kartının anakarta bağlanti soketinde hafif bir aşınma sanki kazınmış sürtülmüş gibi gibi söz konusu witcher 3 sli testlerinde yaklaşık 2 saat bir sorun teşkil etmedi acaba ileride başım ağrır mı yardım edebilirseniz memnun olurum. Kartım gtx 970 korkumdan kartıda sökemiyorum , temsili resim paylaşıyorum aşınma ana kartla bağlantı kısmında koyu sarı yerde siyah çerçeveye almaya çalıştım.

GTX 970 ANAKART GİRİŞ SOKETİ AŞINMASI HK.

• Surekli takip cikariyomusun neuapiyorsun eger acik sari yerlerde sorun yoksa bise olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No problema

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Aman zaten yüreğim ağzıma geldi sadece ekran kartını takarken farkettim. Benden kaynaklıda olabilir zorlamış olabilirim sli kısmının acemesi olduğumdan ilk başta biraz zorlandım zorlamış olabilirim ya da kart öyle geldi , işin açıkcası emin değilim. Peki sarı kısımlarda olsa idi kendini hemen belli eder mi sorun reset atma takılma v.b gibi ?
  • Vallahi ona kesin yorum yapamam ama tahminim o sari yerler bolge bolge o bolgelrr kucuk kucuk boyle onun tamami iletken anakarttaki teller muhtemelen o bolgelerin ortasina denk gelor kosesi asinsa bise olmaz bence ama tamami zarar gorurse elbette sorun olusur.

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    sağolun teşekkür ederim işte bi anlık dalgınlık keşke fotoğraflasaydım şimdide her şey iyi giderken sök çıkar da yapamıyorum umarım başım ağrımaz
  • tamamen aşınsa bile bişey olmaz kazıyıp ince bir lehim attın mı cillop gibi olur, sıkıntı yapma kendine
  • confuest kullanıcısına yanıt
    sağolun üstadım uykularım kaçtı 2 gündür iş güç dolayısıylada en fazla 2 saat zorlayızı witcher 3 le test ettim sli açık banamısın demedi ama işte kurt içe düşmeye dursun :) zaten ben tövbe yerinden oynatmam :) pekii o ince sarı şeritlerde sorun olsa kart çalışmazdı değilmi bilginiz var mı ?
  • sargeal S kullanıcısına yanıt
    Çalışmazdı. Dediğim gibi çalışmayacak duruma gelse bile tamiri çok basit

• Birşey yok hocam sıkmayın canınızı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İçim rahatladı
  • bişey olmaz kardeş olur okadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.